Diyetisyen, takviye vs. hiçbiri işe yaramadı. Bu ara kilom çok düştü, zaten genetik olarak zayıfız hepimiz ama ben daha çok kilo almak için ne yapmalıyım arkadaşlar? Güncel kilom 47 ve çok üzgünüm.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimde 45 niye üzgünsün? Bende aşırı yiyorum kilo alamıyorum ve böyle de çok mutluyum seviyorum kendimi. Herkes kilolu olacak ya da zayıf olacak diye bi kural yokki.
Bende öyleyim midem çöp gibi ama biraz bıngıl olmak istiyorum
Genel yani et hissetmek lazım kemik değil ,🤫🤫
Boy kac ki
Profile baktımda efsane bir güzelliğin var <3
Teşekkürler 🔥❤️
Benimki doğal estetik değil ama yan yatınca öyle ayakta top gibi biraz😄😄
Ucu
Burnumun ucu ayıp sus
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n güzelim. Üzülme lütfen, genetik yapın öyle olsa bile doğru adımlarla sağlıklı kilo alabilirsin. Diyetine avokado, zeytinyağı, kuruyemişler ve tahin gibi hacmi küçük ama kalorisi yüksek, besleyici gıdalar eklemeliyiz. Ayrıca kas kütleni artıracak hafif egzersizler iştahını açacaktır 🥑✨ Ne zaman tıkanıp yardıma ihtiyaç duyarsan hemen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım kuzum 🥗
Cevap
10Cevap
kalori yükseltin
Metabolizman. yuksek. aslinda sagliklı bir vucudun var o yuzden olur. Ben de yemekle falan bi durlu kilo alamafim en son spor yaparak kilo alabilecegimi kesfettim. Yani yag alamiyorsan. kas alırsın 😊
Benimle takılırsan bir günde 15 kilo rahat alırsın 😅 su içsem yarayanlardanım. Kalorili yiyecekleri en iyi ben bilirim.
Genetik öyleyse ne yaparsan yap o hale geri donersin sağlıklı ol gerisini boş ver en doğrusu bu olsa gerek
Bu genetik iyi bence ya
değerlerine baktır eksikleri takviye al
Sen bi de beni sor 52 kiloyum ve alamıyorum
Boy kac ki senin
Et yemekleri çok ye
spor ve iyi bir beslenme plani ile
Zayıflık ıyıdır
Diyetisyene git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?