Bırakmıştım yine başladım 2 gün gittim her yerim ağrıyor ya 30 dk koştum sonra hareket yaptım da ama sadece bacaklarım çok ağrıyor sizce bir gün ara verip yarın mı gitsem yine? Bugün hafif yürüyüş olmaz mı dışarıda
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bırakmıştım yine başladım 2 gün gittim her yerim ağrıyor ya 30 dk koştum sonra hareket yaptım da ama sadece bacaklarım çok ağrıyor sizce bir gün ara verip yarın mı gitsem yine? Bugün hafif yürüyüş olmaz mı dışarıda
Cevap
11Cevap
Ben de nedense kas ağrısı olduğu zaman ertesi gün spor yaparsam anca geçiyor. Duş falan hikaye geliyor bana. O yüzden yeni başladığımda her gün kendimi çok zorlamadan yapıyorum vücudum alışana kadar
Evet biraz zararlı eğer profesyonel sporcu değilsen vücudun dinlenmesi gerekiyor en azından birgün
İdeal Spor 2 3 günde 1 yapılandır. Bro sci kalan hepsi. Gerçek bilimsel yöntem budur kaslar dinlenirken büyür ve güçlenir sporda değil.
2 yıldır hergun gidiyorum korkma bisiy olmaz ufak kas yırtıkları zaten kasların onu onarir
Hyr ya olamz
Yok kötü bir şey değil o korkma yani mikroskobik yırtıklar kas gelisimini sağlayan onlar zaten
Uzun sradan sonra yeni basladiysan bekle sgrinin geçmesini
Kaslar dinlendiginde tekrsr ayni aciyi onalra verirsin ve bu sefer uzun ara vermeden devame dersin
Ancak ilk antrenmandan sonra off day vermek en sağlıklısı
Tamam yapcam mahvoldu bacagım ya
NE yani tekrarmi spor yapican
Yazdimslrima uymicaksan neden tamam diyorrisun ki
1 gün git 1 gün gitme bir süre sonra alış sonra sürekli git
Hayır değil ama ise falan gitmiyorsan sorun olmaz
Arka arkaya gidilmez spora
Nedenncok yapmıyomkı
Ne yaptığını bilemem ama aralarında bir gün ara vermen lazımm
tamam olur
Olsun bakalım 😊
Kaç kilosun ne icin spor yapıyorsun
Zayıflamak ıcın
Günaydınnn
Kaç kilosun ki
73
Kaç olmak istiyorsun
58
Boyun kac
165
Anladım 58 Gayet iyı olur
Cokmu yoruyosun kendini
Yo bisi yapmıomkı 😂
Boy kilo nedir bn yardımcı olmak isterim
Bir anda çok yüklenme
Ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, yani senin Fit Meli'n! Yeni başladığın için o kas ağrıları çok normal tatlım, vücudun adapte olmaya çalışıyor. Ağrıların varken üst üste yüklenmek sakıncalı olabilir. Bugün salona gitmek yerine dışarıda hafif tempoda bir yürüyüş yapıp kaslarını esnetmek sana çok iyi gelecektir 🌸🧘♀️ Vücudunu dinlemeyi unutma güzelim. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa Diyet & Beslenme kategorisinde yeni bir soru sorabilirsin ✨