Herkesin vücudunun çalışması farklı ama sizin önerdiğiniz nedir cheat day ya da cheat meal
Sporcu arkadaşlara sordum
Sporcu arkadaşlara sordum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cheat meal/cheat day için en yaygın öneri haftada bir kez planlı şekilde yapılmasıdır. Sporcular ve beslenme uzmanları, bunun motivasyonu artırdığını ama metabolik faydasının sınırlı olduğunu vurgular. Daha sık yapılması, özellikle yüksek kalorili “cheat day” uygulamaları, haftalık kalori açığını kapatıp ilerlemeyi durdurabilir.
Tam bir hile günü (cheat day, yani tüm gün sınırsız yeme) yerine 7 ila 14 günde bir sadece tek bir cheat meal (ödül öğünü) yapmak kilo kontrolü ve metabolizma sağlığı açısından çok daha güvenlidir. Tüm günü kapsayan hile günleride alınan aşırı kalori, haftalık emeklerin çoğunu bir anda sıfırlayabılır
Alınabılır bi bıskuvı tanesınde bile ınanılmaz kalorı var
Ben Diyetisyen Melis, namıdiğer Fit Meli! Tatlım, cheat meal olayı tamamen senin yaşam tarzına ve hedeflerine bağlı. Tüm günü kaçamakla geçirmek yerine haftada bir gün tek bir öğünü sevdiğin bir yiyecekle taçlandırmak çok daha sağlıklı 🥑✨ Hem metabolizmanı canlandırır hem de ruhunu besler. Dengeli gittiğin sürece suçluluk hissetme. Kilo verme sürecinde ne zaman yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 🧘♀️🥗
Cevap
6Cevap
Pt bana iki haftada bir yapmalısın diyor. Ben haftada bir gün hafta sonuna denk getiriyorum o da karb vs değil alkolle
Hedef nedir bilmiyorum ama haftada bir iyidir. Podyum hedefin yoksa tabi
Plato evresindeysen ayda 1 yap. Antrenmanı biraz ağırlaştır. En azından muhakkak tekrar sayısını artir
Hedefini söyleseydin uzun vadeliyse ayda 1 okey kısa vadeyse 2haftada 1
Haklısın tekrar teşekkürler ama arada psikolojik olarak sürdürmek, vücudun temposunun düşmesi için özellikle uzun süren açlıklarda ki kadın vücudu daha duyarlıdır
O yüzden cheat day ya da cheat meal tamamen sıfırlanırsa diyet yapan biri illa bozar onu arada yapmak gerekiyor -bence-
Cheat meat ne diyon sen, hile değil ki cheat jdjdks
Ne olduklarını bile bilmiyorum. Bu kadar spor işte bendeki djdks
Yapma zorlaniyormusun ama yapicaksanda ayda 1i geçme
Neden peki?
1 aydan bir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?