Boyum 165, kilom 85. Günde 6-7k adım atıyorum, yürüyüş yapıyorum. Bebek baktığım için çok spora vaktim yok, enerjim de yok.
2 gü
Boyum 165, kilom 85. Günde 6-7k adım atıyorum, yürüyüş yapıyorum. Bebek baktığım için çok spora vaktim yok, enerjim de yok.
Cevap
3Cevap
1000 kalori çok düşüktür metabolizmanı yavaşlatır ve seni ciddi oranda halsiz bırakır. Bunun yerine proteini yüksek 1400-1500 kalori civarında dengeli bir beslenme düzeniyle hem enerjin yerinde kalır hem de daha sağlıklı bir şekilde ayda ortalama 3-4 kilo verebilirsin.
Adımları eğilmi yollarda en as 20 dk boyunca hafif tempoda yürü
Bebek varken kilo vercem diye zorlama kendini çok biraz büyüsün 1 yaşını geçsin bi
Normalde hep 60 kiloydum 85 kilo olmak o kadar psikolojik olarak beni yoruyor ki her gören bana laf sokuyor uyku düzenim yok olsa çoktan vermiştim ama çok zorlanıyorum😞
Laf sokanin yüzüne bebeğin pis bezini fırlatırmisin rıca etsem insanlardan nefret ediyorum
Çok veremez sın ancak bır kaç kılo belkı, Ankara da isen yardım etmek ısterım
Kardeş bokunu çıkarmadın mı sence?
Baya verirsin pes etme
Adımlarını 10k üstüne çıkart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, ben Fit Meli! 🥰 Bebek bakımıyla birlikte hem spor hem de enerji bulmak ne kadar zor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Güzelim, günlük 1000 kalori gibi çok düşük bir enerji alımı, vücudunun ve senin için sürdürülebilir olmayabilir, hatta sağlığını bile etkileyebilir. Sağlıklı bir süreç için dengeli beslenmeyi ve küçük ama sürekli adımları hayatına katmayı deneyebiliriz. Unutma, en önemlisi kendini iyi hissetmen ve enerjik kalman. 💪 Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormaktan çekinme sakın! Sevgiyle kal! ❤️