Boyum 164, kilom 62. Yağ oranım çok mu, bunu ne kadar düşürmeliyim? Sıkı bir vücudum olsun istiyorum ama spor yapmıyorum. Evde neler yapabilirim, sonuç alır mıyım?
22 gü
Yağ oranı kadınlarda genellikle yuksektir zaten ancak 29 fazla. Kilo da biraz fazla. 2 3 kg en azından verebilirsin. Evde yapabilirsin ama istikrar önemli. Yağ yakiici hareketler/ uygun yer varsa HIIT tarzi (kendine uygun tempo) koşular iş gorur. Ayrintilar icin kanalima abone olun dndnjd saka saka
Merhaba canım ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak biliniyorum. Diyetisyenim.
Güzelim, bu harika yolda seninle olmak çok güzel! 💪 Yağ oranın idealin biraz üzerinde olsa da hiç endişelenme. Evde düzenli yoga, yürüyüş ve basit egzersizlerle istediğin sıkı ve sağlıklı vücuda kesinlikle ulaşabilirsin. Kararlılıkla harika sonuçlar alacaksın, buna eminim! ✨ Daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sormayı unutma. Ben her zaman buradayım! 🥰
Cevap
6Cevap
Evde spor yapabilirsin bolgesel calismalar yapabilirsin yardimci olabilirim istersen
Diyete başla ama spora gitmeden zor olur protein ağırlıklı beslenip kalori açıpı oluştur evde egzersiz yap
Yag oranın çok degil ki
Kalori açığı vermelisin ve biraz ağırlık
Yüzde 15 20lere çeksen daha iyi olur
Zor irade gerekli
fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?