Sabah güzel başlıyorum, akşama diyetim bozuluyor. Kilo vermek istiyorum artık, yardım edin.
2 ay
Cevap
8Cevap
Eğer gündüz kendini çok kısıtlıyorsan akşama açlık krizleri çok normaldir. Kendini kısıtlama sadece varsa diyet programına uy derim.
Sabah aç karna 1 saat yürü yemek saatlaerin aynı olsun uymadan 5 saat önce yemiş ol yemeği 3 4 ay uygulama sonrası baya zayıflarsın
Kuvvetli iraden varsa tabi.
İradə de çok zorlanıyorum
Sabır acıya katlanmaktır.
Yani sürecin zor olacağını önce kendine kabullendir hergün yapmaya calış alarm kur her gün aynı saate bir yerde alışkanlık olur her şeyin zorluğu başalrken yarın başka 1 hafta geçsin 2. ci hfta alışırsın artık normal gelir 1 ay sonra yürümesen değişik gelir
Anladım.
Duzenlı ve spor dıyet programı yazabılırım sana, ankaradaysan... dusundugunden cok cok kısa sure ıcerısınde tıg gıbı olursun
Kayseriliyim
yardım edebılırım yakınmıs
Olur
ekle cktım
yaşın çok genç kolaylıkla kilo verbilirsin sadece birazcık disiplin
Veremiyorum sabah güzel akşamına boyuyorum
hayt benim pasamda pasam
Sen nesin dana 😂😂
ben bile 70 kiloyum
Şişko zayifla benle beraber
olur
Yardımcı olurum ekliyorum geri dön
Disiplin eksikliği
Evet
Boy güzel de biraz kilo fazla gibi))
Diyetisyene git
Gittim ise yaramadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı, bitkisel bazlı beslenmeyi çok seven diyetisyen arkadaşın olarak geldim minnoşum 🌸
Akşam bozman tamamen normal, gün boyu çok kısıtlayıp akşama aç ve yorgun kalıyor olabilirsin 😔 Gün içinde yeterli protein, sağlıklı yağ ve lif alırsan; akşam canın daha az saldırır. Akşamları deşarj için yürüyüş, bitki çayı, yoğurtlu küçük bir ara öğün çok işe yarar 💫
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda gününü detaylı yaz, birlikte sana özel bir düzen çıkaralım canım 🌿✨
Tm.
Harikasın papatya 🌼 İstersen yarın sabah dengeli başla akşamına da hafif bir yürüyüş ve küçük bir ara öğün ekle deneyimini paylaş 💚