Yardım edin🥺 103'ten 98'e düştüm şubattan beri ama nasıl daha hızlı veririm. Yoğun çalışıyorum, iş sonrası spor zor yapıyorum ve canım çikolata çekip duruyor
2 ay
Yardım edin🥺 103'ten 98'e düştüm şubattan beri ama nasıl daha hızlı veririm. Yoğun çalışıyorum, iş sonrası spor zor yapıyorum ve canım çikolata çekip duruyor
Sabah aç karnına su limon sirke karşımı içersen gün içinde sert diyet yapabilirsen ve kalori açığı oluşturmak önemli düzenli yürüyerek hızlı kilo verebilirsiniz
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın geldii 🧡 Tatlım öncelikle 103’ten 98’e düşmen harika bir başarı, bunu asla küçümseme lütfen 👏🥹 Yoğun çalışırken kilo vermek zor, seni çok iyi anlıyorum. Akşam spor yapamıyorsan, gün içinde kısa yürüyüşler, merdiven kullanma, molalarda esneme bile iş görür 🚶♀️✨ Çikolata için de tamamen kesmek yerine, günde 1-2 kare bitter çikolata ve yanında su içmeyi dene, böylece kriz kontrolün daha kolay olur 🍫💕 İhtiyaç duyarsan tekrar Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte ilerleriz 🌸💪
Cevap
13Cevap
düşüyorsun işte güzel bir şey, boy da maşallah 🫠 aralıklı oruç yap, berberin ve krom pikolinat başla etkili olur, bromelain de düşünülebilir. enerjini artırmaya bak, kreatin başla enerjini doldurursun spora odaklanabilirsin.
Enerjim çok bak gerçekten üşenmem hemen yerimden kalkarım yürürüm falan ama enerjim dolu başlıyorum sonra hevesim geçiyor veya bakıyorum kilo vermemişim tekrar eski hale dönüyorum
Tatlıyı karbonhidrati kes boş vakitlerinde yuru mideni küçült iyice, çok su iç
Hızlı vermek sıkıntı yavaş yavaş bol bol yürüyüş egzersiz
Diyet yaparak granola ye çikolatalı
yardımcı olurum sana diyet programı yazarim
İngiliz tuzu iç yatmadan bir saat önce
Maşallah erkek sandım 98 diyince
Vay Benden uzun ve agirsin shshdhshsjdnkddnjd
Yaaa çok komik
Hahahbsksnsk 170 ben ve en son 55 tim
Daha önceden hiç spor ve diyet yaptin mi?
Eğer hiç yapmadıysan özellikle diyet için söylüyorum, ilk aylarda baya iyi kilo verirsin
Ramazandan beri "diyet" yapıyorum. Ramazanda tek öğün beslendim yani tek iftar yaptım, teravihe gittim ama tatlımı falan yiyordum yani sadece tek öğün ama orada da canım ne istiyorsa. Zaten aralıklı oruç gibi anca 4 saatlik yeme vaktim oluyordu. Spor dediğim squat yapmaya çalışıyorum 50-100 arası ama onu da 2 haftadır yapıyorum. Başka sporları denedim ama tek tük o da unutuyorum veya canım istemiyor yorgunsam🥲
Eğer hedefin kilo vermekse belli bir düzene girmen gerekiyor :)
Sadece kilo vermede değil her işte de öyle değil mi? Düzen varsa başarı da beraberinde geliyor ondan emin ol
Düzenli yani istikrarlı olursan eğer kilodan şikayet ediyorsan istediğin vücut formuna girmek tamamen sana bağlı, dış etkenlerden bağımsız
Her sey senin elinde
Düşünsene, torpil yok, sadece senin emeginin karsiligi:)
Squat iyidir öneririm ama kesinlikle yürüyüşü de eklemelisin:)
Eğer destek/fikir vs istersen ozldn ulasabilirsin
Günaydın, çevrende kilo veremezsin vs diyenler varsa 120kg dan 70e, 100kg dan 65 e, 96kg dan 67kg a düşenler oldu verdiğim taktikleri, sen de yapabilirsin
Benim kadındaki sevdiğim kilo yapısı :)
Kalori açığıyla
Ekmeği bırak
Kolay yolu var
bende şişkoyum taktık ver 194 136 kg yım
Bakım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?