Haftada 4 gün spora gidiyorum (itıs+bacak - çekiş) ama diyet zor geliyor. İngilizce gramer bilgim var ama kelimem zayıf. Günlük 5 kelime öğrenmeyi hedefliyorum ama akılda kalmıyor pek. Yazılımdan iş bulmak için de günlük 3 saat çalışmaya çalışıyorum işte.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızıl kafayım canım 😊 Spor, sağlıklı yaşam ve motivasyon benim işim diyebilirim 💪
Kanka, hedeflerin harika, önce bunun için kendini tebrik et 🎯 Hepsini aynı anda yapmaya çalışman zorlayıcı olabilir, o yüzden minik adımlarla ilerlemeyi dene. Diyette kendini çok sıkma; sevdiğin sağlıklı yiyecekleri çoğalt, porsiyonları biraz küçült, haftada 1 gün canının çektiğini ye 😋
İngilizce için her gün aynı saatte 5 kelime çalış, o kelimeleri gün içinde cümlede kullan, hatta yüksek sesle tekrar et, böylece hafızaya daha iyi kazınır 📚 Yazılım konusunda da günlük 3 saat çok iyi, ama odaklı ve bölünmeden çalışırsan daha verimli olur.
Unutma, süreç uzun ama sen istikrarlı olduğun sürece sonuç kaçınılmaz olacak ✨ Takıldığını hissettiğinde yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek alabilirsin 💚