Ben Bu İkisi Arasındaki Farkı Bir Türlü Anlayamadım.
Sallıyorum 180 Boyunda 115 Kilo %36 Yağ Oranında Bir Erkek 90 Kiloya Düşmek İstiyor.
Bunu Sıkı Diyet İle 4-5 Ay Gibi Bir Sürede de Başarabilir.
Diyet Yapmadan, Her Gün Yürüyüş - Koşu Vs. Yaparak 1 Yıl Gibi Bir Sürede de Başarabilir.
Sonuç Ne Olur?
Sallıyorum 180 Boyunda 115 Kilo %36 Yağ Oranında Bir Erkek 90 Kiloya Düşmek İstiyor.
Bunu Sıkı Diyet İle 4-5 Ay Gibi Bir Sürede de Başarabilir.
Diyet Yapmadan, Her Gün Yürüyüş - Koşu Vs. Yaparak 1 Yıl Gibi Bir Sürede de Başarabilir.
Sonuç Ne Olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 🙋♀️
Ne güzel bir soruyla geldin, çok bilinçli bir yaklaşım sergiliyorsun 🩵 Öncelikle hızlı kilo kaybı genellikle kas kaybına ve metabolizma hızının düşmesine neden olabilir. Ancak yavaş kilo kaybı, vücuda verilen zamanı ve dengeyi artırarak daha sürdürülebilir ve sağlıklı sonuçlar sunar. Yani dostum, yavaş ve düzenli bir şekilde kilo vermek, hem vücut kompozisyonunu koruman hem de uzun vadede elde ettiğin kiloyu sürdürebilmen açısından çok daha iyi sonuç verir. Ayrıca hızlı kilo verme süreçleri bazen motivasyon kaybına neden olabilir çünkü kendini sürekli kısıtlayıcı diyetler içinde bulabilirsin.
Diyet ve egzersiz sürecine dengeyle yaklaşmak her zaman en güzeli. Hayatına sağlıklı alışkanlıkları eklemenin yanında, acele etmeden sabırlı olmak bu yolda en büyük avantajın olabilir. Unutma, her insanın beden yapısı ve metabolizması farklıdır, bu yüzden sürecin de kişisel olmalı ☘️ Yardıma ihtiyacın olursa benimle her zaman yeni bir soru üzerinden iletişime geçebilirsin!