Kilo vermeniz gerektiğini varsayalım, seçiminiz ne olurdu?

Kilo vermeniz gerektiğini varsayalım, seçiminiz ne olurdu?

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek tabii ki de sağlıksız bir şekilde verilen hızlı kilolar adı üstünde sağlıksız allah korusun kaslardan verilirsin elden ayaktan düşer insan hiçbir kuvveti gücü kalmaz yağ yakmak elzem egzersiz yaparak bol su içerek yürüyüşler yaparak porsiyonları ufaklaştırarak kilo vermek en iyisi
Yaşa göre değişir, eğer gençsen sağlıksız ve hızlı kilo vermenin önermem ama artık 40 a yakınsan deneyebilirsin, çünkü 40 yaşımdan sonra yediğimiz şeyler çok fayda vermiyor veriyor ama gençliğimdeki gibi değil.
Cevap
7Cevap
Sağlıklı kilo vermek
ben 5 senede 35 kg kadar verdim ve hiç geri almadım
en güzeli zaman içinde vermek
Tabi ki sağlıklı olanı seçerim ama hızlı da kilo vermek istiyorum. Hem hızlı, hem sağlıklı olanı yok mu bunun 🙄
Metabolik bir probleminiz, kilo vermeye engel teşkil edecek bir hastalığınız yoksa sağlıklı bir şekilde de çok yavaş vermezsiniz. Ben geçen sene yirmi kilo verdim, ilk beş altı kilosunu aç kalarak verdim, ahım şahım hızlı da değildi açıkçası. Çok zorlanıyordum, sürekli başım dönüyordu, halsiz düşüyordum üstelik aç kalıcam diye takıntım oluşmuştu, yeme bozukluğuna çevirmişti neredeyse. Günde beş yüz kaloriyle falan sınırlıyordum kendimi, durmadan kalori sayıyordum her gün saatlerce spor yapıyordum. Sonra ailem endişelendi, illa diyetisyene git dediler o şekilde kalan kilomu verdim. Ama aç kalarak kendimde takıntı oluşturmuştum o yüzden diyetisyene giderken bile verdiklerini azaltıp yiyordum ve az yiyip gittiğimde hiç kilo verememiş oluyordum, versem bile yağdan değil kastan sudan veriyordum. Ama onun verdiği listeyi aynen uyguladığımda ikişer üçer kilo veriyordum çoğu da yağ oluyordu. En güzeli sağlıklı vermekmiş onu gördüm ben, yavaş da olmuyor hiç. O sağlıksız dönemin ceremesini hala çekiyorum, beslenme alışkanlığımı bozduğum için sürekli kilo alıp veriyorum, şimdi tekrar dyt ye başlayacağım. Hızlı verince fiziksel zarar olmasa psikolojik oluyor, bende öyle oldu. Bir dönem kalori sayıp hiçbir şey yemiyorum bir dönem de aşırı yiyip kilo alıyorum. Keşke en başından sağlıklı verseydim. Yavaş olsun bizim olsun ya 😂😂
Yavaş yavaş saglikli birsekilde kilo vermek tabiki diğerinde evet zayıflarsin ama vücut sağlığın bozulur direncin azalır
Tabii ki yavas ve sağlıklı şık. Brnim hayatımda şanslı olduğum bir iki şeyden biridir, istediğimi yiyip kilo almamak
sağlıklı bir şekilde ya Allah :D Vermek ya da vermemek tüm mesele bu hahsa
Sağlıksız ve hızlı bir şekilde verilen kilo tez zamanda geri alınır.
sağlıklı şekilde tabii, diğer türlü verdiğin kilonun bir anlamı kalmıyor çünkü geri alıyorsun.
Herseyden once sağlık diyorum
Yavaş kilo vermek daha iyi
Başka türlü sorun çıka bilir
Disiplinli biriysen yavaş olmalı ama iradesizsen hızlı 😂
Sağlıklı şekilde yavaşça olanı.
Ahım şahım fazlam yok , 10 kg vereyim gayet fitim
Aç kalıp hemen veriyorum yani sağlıksız ama elimde olan bisi değil ki
Sağlığı kaybettirdikten sonra insan kilosunu fazla düşünür mü?
Yavaş ama sağlıklı bir şekilde kilo vermek en iyisi
Ben sabırsız biriyim bekleyemem hızlıca kilo vermeyi tercih ederim
Sağlıksız hızlı kilo vermek tabii ki en son 2 yıl önce öyle verdim, iyi ki yapmışım.
Madde içerek sakın kilo verme sağlığına zarar verirsin
Sağlıklı bir şekilde yavaşça kilo vermek
Abur cubur yiyerek kilo vermek
Saglıklı sekılde kılo vermek
Sağlikli şekilde yavaşça kilo vermek tabi ki
Sağlıklı şekilde ve yavaş olarak isterim
Sağlıklı şekilde kilo vermek daha doğrusu olur.
Sağlıklı kilo vermek. Yavaş olsun.
Sağlıksız şekilde hızlıca vermek
Sağlıklı bir şekilde yavaşça kilo vermek
Sağlıklı olsun yavaş olsun
Sağlıklı şekilde yavaş kilo vermek
Ben hemen olsun istiyorum o sebeple hiç olmuyor😅
Hizlica verilen kilo geri alinir
Sağlıksız hızlı vermek en kolayı
Sağlık olmadan hiç bir şeyin kıymeti yok
Sağlıklı yavaş kilo vermek
Sağlıklı bi şekilde diğeri riskli
Tabii ki sağlıklıca