Kilo verdim ama geri almaktan çok korkuyorum?

Çocukluğum hep zayıf geçti ve ailem beni yemek yemeye zorluyordu. Kilo alayım diye abur cubur yememe izin veriyorlardı ve zamanlar gerçekten de kilo aldım ama hep idare ediyordum. Kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldım 18 yaşlarımda ve aşırı derece de çok kilo aldım. 1.75 boyum var ve o yüzden bedenim kiloma göre idare ediyordu. Corona falan derkene 95 kiloya kadar geldim. Tam kilo veriyorum hayatımda sarsıntı oluyor. Annem kanser tedavisi görüyor 2 senedir ve gerginlikte ve üzüntüde abur cubura koşuyordum. Ne yediğimin farkında bilene değildim rastgele evde bulduğum tatlı şeyleri yiyordum. Neyse bu yaz dedemlerde köyde kaldım kafamı toparlamak için ve köyde market yok dedemlerde çikolata falan yemiyorlar. Yaklaşık 10 kilo verdim. Eve geri döndüm 1 hafta önce ama eski düzene girmekten korkuyorum. Dedemlerde olmadığı için başka çarem yoktu ama evde yeğenlerim ve başka çocuklar geldiği için her türlü atıştırmalık var. Annem ayrıca en sevdiğim şeyleri alıyor arada beni mutlu etmek için sevdiğim şey diye de red edemiyorum. Nasıl soğurum ben atıştırmalardan. Ayrıca pasta kek hamur işi yapmaya bayılırım severek yapıyorum hobby tarzı

Kilo verdim ama geri almaktan çok korkuyorum?