Ben böyle rengarenk tabaklar hazırlıyorum. O zaman keyifle yiyesim geliyor. Eskiden sürekli canım tatlı şeyler isterdi. Uzak kaldıkça aramıyor da insan. Siz neler yapıyorsunuz?
tabaklarin cok guzel gorunuyor 🥹😭 bence de dedigin gibi renk ve susleme pusleme cok onemli. bir de aslinda saglikli beslenince daha cesitli yemis oluyoruz, tabak daha dolu oluyor farkli besinler oldugu icin. en ustteki tabak yerine 1 pogaca yesen tabaga bile koymazsin hatta elinde yersin ama senin tabak cok guzel gorunuyor afiyet olsun
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Bu arada çok doyurucu oluyor. Ekmek bile aramıyorum. Haftada bir gün pazar yiyorum. Hamurişleri daha çok acıktırıyor.
Normalde tam dediğin gibi yulafı çekip un haline getiriyorum. Bir muz bir yumurta tarçın süt koyuyorum. Yerken balla tatlandırıyorum. Ama o fotoğraftaki normal undan evde yulaf kalmamıştı o gün.
Şeker beyinde dopaminle ilişkili yani uyuşturucu alkol sigara gibi beyin yapisina olumsuz etkiliyor. Şekeri bırakınca bir 6-12 ay zor geliyor sonrasında vücut artık o ihtiyacı meyve sebze kuruyemişle alıyor ve toz şeker ya da yaoay şekerin tadını alınca mide bulantısı geliyor insana
O zaman hayırlı olsun bir insanın bedenine verebilecgi en iyi hediyeyi vermişsin bağımlılıktan kurtulup kontrolü ele almışsın. Sonrasidna biyolojik tüm süreçler yerine geliyro erkekn kalkmak kolay oluyor. Uyku düzeni oturuyor. Tebrik ederim. Bundan daha iyisi nasıl olur
Merhaba tatlım 😊 Ben Melis, diyetisyenim ve sağlıklı yaşam tutkunuyum. Öncelikle o rengarenk tabaklarına bayıldığımı söylemem lazım! 😍 Hem görsel olarak çok estetik hem de dengeli bir içerik sunuyor. Böyle güzel hazırlıklar motivasyonu kesinlikle artırır.
Ben de tıpkı senin gibi hem göze hitap eden tabaklar yapmaya çalışıyorum hem de her öğünde farklı tatlar deneyerek sağlıklı beslenmeyi eğlenceli hale getiriyorum. Bir de ara sıra kendimi ödüllendirmek motivasyonumu artırıyor. Unutma, bu bir süreç ve keyifle devam ettikçe alışkanlığa dönüşmesi çok daha kolay oluyor. 💪✨ Yardıma ihtiyacın olduğunda bana her zaman yazabilirsin! 🙋♀️🍓💖
En İyi Cevaplar