Kilo vermeyi nasıl hızlandırabilirim?

sınav yüzünden 75 e kadar çıkmıstım ve sınavdan sonra 7 kilo verebildim şu an 68 kilodayim boyum da 170 ama sabitlenmiş gibi verebilmek için elimden gelebilecek her şeyi yapıyorum diyetimde protein ağırlıklı besleniyorum şekeri karbonhidrat ztn sevmem hayatımdan da çıkarttım 2 buçuk litre su içiyorum her gün düzenli spor olarak da her gün istisnasız eliptik bisikletle 1 buçuk saat yürüyorum ve leslie yapiyorum spor yaparken yesilcay ya da dukan birası içiyorum ama takıntı yaptım galiba gitmiyor takılı kaldım 68 de planlamıstım 3 ay sıkı devam ederim her ay 4 5 kilo giderse 3 ayda 15 kilo verip 55 olucam diyordum ama sürekli tartilmak bozdu psikolojimi nasıl daha hızlı vericem yardımm
Güncellemeler
11 ay
evet şu içmeye çok fazla alıştım artık 3 buçuk litre iciyorum her gün dukan birası kiraz sapı çayı içiyorum kilo güncellemesi olarak 67.0 gördüm bugün yarın muhtemelen 66 görmüş olurum 65 ten sonrası rahat gidicek gibi hissediyorum bu şekilde
Güncellemeler
10 ay
66 dayım Şu an biraz yavaş gidiyo ama olsun sağlıklı gidiyor en azından her kiloda takılma olması normal zaman tanıyın beden alışmaya çalışıyor 65 i görmeye az kaldı duraksama olduğu zamanlarda yapılması gereken tek şey pes etmemek pes etmezseniz güzel sonuçlar alırsınız ederseniz niye olmuyor diye yakınmaya devam edersiniz
Güncellemeler
10 ay
bugün 65 i gördüm imkansız gibi geliyodu ama artık kendime daha çok inanıyorum galiba 60 olmama çok az kaldıı
Kilo vermeyi nasıl hızlandırabilirim?