Merhabalar... Hızla giden ve hedefime az kalan bir rejim programım var. Az diyorum ama yolun yarısından çogunu gittiğim için öyle düşünüyorum. 7kilo🙈🙈🙈 15ini verdiğim için 7 gözümde büyümüyor. Neyse işte şu an duraklama dönemindeyim. Ve bu durumdan sıkıldım. Bu dönemi hızla nasıl kırabilirim?
Cevabın nedir?
Canim benim bende 1 ayda 17 Kilo verdim ve maalesef duraklama dönemim 15. Gün başladı. :) duraklama döneminde vücudunu şaşırtman, şoklaman gerek. Mesela ben 45 daha yürüyüş yapıyordum yüksek tempoda her gün. Duraklama dönemine girince o süreyi arttırdım. 1.20 dk ya da 1.10dk arası gitti geldi :) ama en kolay yöntemi eğer dayanabilirim dersen gün boyu nescafe iç. Ve bol bol su tüket. Sporuna da devam et. Eğer bunu yaparsan antreman sürenin arttırmana gerek bile yok. Ben bunu yaptigimin 2. günü aşmıştm o süreyi. Benim diyetimde zor bir diyet olduğu için 2. Günde aştım. Sen dayanabilirsen 1 günde bile aşabilirsin. :) nescafe şekersiz sütsüz. Aşırı tok tutuyor merak etme. Acikirsan zorlanirsan bırak. Ama aciktikca nescafe dene yalnızca 1 gün. Ama bunu yapmadan önce sabah bir tartil atıyorum 60 kilosun. Bunu kaydet ve sonra nescafe yöntemini uygula. Ertesi gün zaten 59 olmuş olcaksin sonra da kendi programina devam et. Zararlı diye korkma. Yalnızca 1 gün yapicaksin. Eğer yapamam dersende spora ayırdığın zamanı biraz yükselt. 4-5 günde atlatirsin. Öpüyorum :) azmini kutluyorum :)
040 Yorumla- +1 yıl
Ya bunu biri daha söyledi ama şöyle bir sıkıntı var demir eksikliğim var ve buna bağlı olarak tipik mens dönemlerimde baş dönmelerim ve göz kararmalarım. Nescafe demir olayını tetikliyor ama dayanabilirsem bir gün boyunca nescafe içmeye çalışacağım. Bende 2 ayda 15 kilo verdim ama ben pek diyet yapmadım açıkçası herşeyden yedim.
- +1 yıl
Canım benimde demir tüplerim boş maalesef. Anlıyorum şu an seni. Evet nescafe demir emilimini azaltır sen istersen ayran iç ya da şekersiz kalorisiz birşey. Ben nescafe 0 kalorili mide şoklansın diye söyledim yoksa yapmasanda olur antremanla devam et istersen :) çok geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Aaaa sonunu okumamışım yazının. Çok teşekkür ederim. Bende seniii ki senin azmin daha başarılı nasıl başardın çok merak ediyorum. 17 kilo çok ciddi. Hemde 1 ayda💪🏻💪🏻💪🏻
- +1 yıl
Ayranda da aynı etki var. Nescafeyi denemeye çalışacağım çok zorlanırsam salatalık falan yerim. Aç kalma gibi bir özelliğim yok açlık çektiğimden değil de yemek zorunda olduğumdan yiyiyorum genelde. Yarın nescafe ile besleneyim bakalım😊😊😊
- +1 yıl
Ahhh çok teşekkür ederim. Yumurta olabilir kendisinin kalorisi zaten sindirilirken yakılıyor.
- +1 yıl
İyiymiş💪🏻💪🏻💪🏻 Afiyet olsun ben o kadar kısamazdım heralde.
- +1 yıl
Bende yemek yemeği seviyorum açıkçası ondan da ödün vermedim yiyerek zayıfladım diyebilirim. Kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun?
- +1 yıl
Orasını hiç söylemek bile istemiyorum açıkçası hatırlamak bile istemiyorum ya :D düşünsne vücudunda 17 kg fazlalik var. Ayrıca herşey yiyerek nasıl zayiflayabildin? Ben biraz sabırsızım hemen olsun bitsin diye o kadar hızlı verdim ki hırstan. Ama tabiiki senin yöntemin daha sağlıklı. Nasıl yaptın?
- +1 yıl
Ya ben çay kullandım. Nette satılanlar gibi ama bunun üretimini gördüm içeriğinin gerçekten bitkisel olduğunu gördüm üreticisi ile konuştum. Sonra srkadaşım danışmanı oldu o verince bende başladım. Söylemek istemiyorsun da 87 kilo ile başladım bende🙈🙈🙈
- +1 yıl
Adını burdan yazmayayım bence ya almak isterler sahte falan olur sıkıntı çıkmasın benim yüzümden. Merak ettim ama söyleme için rahat etmiyorsa. İlk 17 günde 7 kilo verdim o zaman spor yoktu sonra yememden pek kısmadım eskisi kadar dikkatte etmedim bugün 63. Gün 15.4 kg gitti.
- +1 yıl
Susuzluk yapıyor müthiş birde yemek yemek istemiyorsun beni satan kişi zorladı yiyeyim diye
- +1 yıl
bir konuşayım ama çok umutlanma sen satma konusunda çok seçiciler.
- +1 yıl
Peki:) bu arada 130 gibi bir fiyatı varmış şimdi kk ekstresine baktım.
- +1 yıl
Bazıları 2 ay bazılarına 40 gün ben hemen vermek istediğim için 5 gün feçince hemen 2 paket kullanmaya başladım
- +1 yıl
Yok öyle olmuyor 1 ya da 2 paket içebiliyorsun günde 1le başlattılar 7 gün tek paket kullanacaktım sonra 2. Pakete çıkartacaktım ama ben 5. Gün dayanamadım 2 kullanmaya başladım o nedenle bana 32 gün gitti. Ama her gün tek paket içersen 60 gün gider.
- +1 yıl
Çay tek tek poşetlerde 60 paşet var bir kutuda
- +1 yıl
Bastırıyor fazlasıyla. Yemek için zorluyorsun kendini.
- +1 yıl
Bunda yemezsin işte:) neyse bir konuşursun bakarsın sen... Kendimi satıcı gibi hissettim bir an. Herkes zayıflasın ama bişey kullanmadan zayıflayabilen ürün kullanmadan zayıflasın.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın bu arada
- +1 yıl
27... Bu arada kırılmış 800 gr. Daha vermişim
- +1 yıl
Hiç bişey gitmiş ama... sabah sucuklu kaşarlı simit yedim yarım tane🙈
- +1 yıl
On gün sanırsam
- +1 yıl
İnanıyprum zaten çayın olayı o 🙈🙈🙈 Bir ay daha 65 olacagım.
- +1 yıl
İnşallah
En İyi Cevaplar
Nasil yaparsin biliyormusun. Birgun boyunca canin ne isterse onu yemeye başla aksama kadar cnku mide şoka uğramasi lazim. ve tekrar diyetine devam ozamn tekrar vermeye baslycn. Benim duraklama doneminde yaptgm buydu.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaptım onu midem o gün hamburgerden mantıya her şey gördü. 🙈🙈🙈 Besin geldiğini görünce tekrar yakmaya devam eder diyorsun kısaca...
+1 yılo dönemde de diyet ve spora devam et sonra zaten verme dönemi tekrar gelecektir. insanlar hep bu dönemde bırakıp spor ve diyeti sonra verdiklerinin 2 katını almaktadır. ben 3 ayda 10 kilo vermiştim. 1 ay kilo verdim 1 ay durakladı diğer ay yine verdim. 90 dan 80 e düşmüştüm sonra ise vucut çalışıp kas ekleyip 5 kilo almıştım ama aşırı fit ve atletiktim
10 Yorumla
Vücut alışkın olmadığı için kilo vermeyi yavaşlatıyor , bunu aşabilmek için cardiyo yapmalısın ve hafif ağırlıklarla fitness yap , set sayısı minimum 10 olmalı.
125 Yorumla- +1 yıl
Bir program indirdim 5 gündür uyguluyprum fitness ama beni sağlam zorluyor umarım faydasını görürüm.
- +1 yıl
7 kilo değil 2 ayda 15 kilo verdim. Hedefime 7 kilo kaldı.
- +1 yıl
Neden kafayı yedim? Bunu agır diyetler ya da agır sporlar yaparak elde etmedim☺️☺️☺️
Aslında sadece şekeri hayatımdan çıkardım. - +1 yıl
Ahaha:) dengesine bişey yapmıyorum ben. Vücudum böyle mutlu☺️☺️☺️
- +1 yıl
Ya kayy ne alaka:) böyle devam etmeyecegım 65 olayım yemede kısmam ama spora hep devam etmek istiyorum.
- +1 yıl
Hayatımı düzene sokması. Kendimi daha mutlu hissetmem. Bir de sanırsam esnekliğimi arttırması😊😊😊
- +1 yıl
Ya önceden de özgüvenim vardı yüz güzelliğime güveniyordum ama artık vücuda da güveniyorum. Ki görenler aslında 65den fazla olmadığımı iddia ediyor. Ama ben tartının ne gösterdiğini biliyorum.
Bu arada evet özgüven bir tık artmış olabilir. - +1 yıl
Kesinlikle bende de var. Aslında şartlarla da alakalı daha öncede yapıyordum sonra iş hayatı izin vermedi. Bu sene daha rahatım tabi...
- +1 yıl
Yok artık. Çocuk fikri şu an çok uzak. Ama fit bir vücut fikri maksimum 2 ay🙈
- +1 yıl
:) onu da yapamıyorum.
- +1 yıl
Yok çalışıyorum ama çok kariyer yapabileceğim bir yer değil. Yani kariyer hedefim şu an çalıştığım yerde değil.
- +1 yıl
Teşekkür ederim☺️☺️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
Hızlı kilo vermenize gerek yok
Bende şu an yapıyorum ama bölgesel bazda.
Yardımcı maddeler kullanabilirsin karnitin gibi.
Spor yapıyor musun bilmiyorum ama birlikte yaparsan etkili olur ve sarkma vs gibi istenmeyen şeyler olmaz.021 Yorumla- +1 yıl
15 kilo gitt şükür sarkma olmadı. Sadece 10 dk fitness ve iie gidip gelirken 3-4 durak yürüme. O tarzda bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. Ki zaten le carnitin sporsuz gereksiz. Enerji veriyor sadece benim enerji sorunum yok.
- +1 yıl
15 kg ciddi bir rakam
Valla tebrikler 👏
Acele etmeyin derim. su an kilonuz kaç bilmiyorum ama belki yavaşlama donemindesiniz. ilk başlarda kilo verimi hızlı olur. su ağırlıklı olur tabi. ileriki seviyelerde yağlardan vermeye başlarsınız. siz yine dikkat edin istediğiniz noktaya geldikten sonra kilonuzu kontrol altına alın ve bünye o kiloyu kabullensinki tekrar kilo almaya meyilli olmasın - +1 yıl
Hepsi yağdan oldu diyebilirim riske atmamak için sürekli ölçüm yaptırdım hatta kan değerlerime vs de baktırdım. 87’den 72’ye düştüm. Amaç 65 olmak.
- +1 yıl
65 olayım bir daha yemem gerekirse🙈🙈🙈😂😂😂
Teşekkür ederim bu arada. - +1 yıl
169
- +1 yıl
Mutlaka ama şu an 72 olmama rağmen kimse 72 demiyor. Ki açıkçası çok zayıf olmak istemiyorum. 65 iyi o yüzden☺️
- +1 yıl
Evli değilim ailede de bir ablam o da bazen abarttığımı düşünüyor.
- +1 yıl
Bende bu düşüncedeyim. Ki bedenimi seviyorum bu şekilde.
- +1 yıl
Kurabiyeeeee Hanım gayet uygun☺️
- +1 yıl
Bende Memnun oldum bayım☺️
- +1 yıl
Öyledir☺️ Memnun olduk Serdar
- +1 yıl
*oldum
Yav bilen bilmeyen konuşmuş duraklama dönemini hızlandıramazsın programı uygulamaya devam et üstüne bir kaç bişe koyup direnci kırıp bekliceksin
10 Yorumlaİlk zamanlar vücut ödemi atıyor hızlı gidiyor definasyon ( yağ yakma dönemi) aldığın protein arttır kilo kaybetmesen bile vücut daha sıkı bir görünüm alacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
💪🏻💪🏻💪🏻Yorum için teşekkürler
Daha fazla su içip daha fazla spor yaparak yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmaya çalışmalısın
10 YorumlaArtık temponu arttırmalısın ve öğünlerinde proteini coğaltmalısın.
10 Yorumla
+1 yılDuraklama dönemi sürekli aynı diyeti uygulamandan da kaynaklanıyor olabilir birkaç değişiklik yapabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ya diyet değiştirme nasıl olur ki? Şimdi şöyle ben aslında diyet yapmadım yediklerimin miktarını azalttım yoksa herşeyden yedim.
+1 yılDevam edip pes etmeyerek. Ben 34 kilo verdim 3 yılda. Ama sporu bırakmadım. Zor bir süreç değil
02 Yorumla- +1 yıl
Devam edeceğim hızlanmasını istedim sadece
- +1 yıl
Hızlanma sadece bir algıdır. Piyasada bu konuda uzmanların yazdığı kitaplardan faydalanabilirsin. Emin ol herşeyin bir bilimsel açıklaması mevcut. Hurafelere değil bilme güvenin.
Ben kitap vs okudum çokta faydasını gördüm. Antreman kitapları bile çok önemli. Önce bilgi.
+1 yılDuraklamadayken komple kesme sakın bırak zamanla vermeye başlarsın.
00 Yorumlahergun duzenli yuruyus yap yapiyorsan da mesafeyi artir
10 Yorumla2-3 gün istediğini ye. Sonra tekrar diyetine dön.
00 Yorumlaantrenman süreni artır
10 Yorumla
+1 yılMerhaba o çay nedir söyler misinn
00 Yorumla
+1 yılAğırlık kullan
110 Yorumla- +1 yıl
Yani vücut ağırlığını artıracaksın kilo alarak değil ağırlık takarak
- +1 yıl
Anladım. Mantıklı aslında peki sence kaçla başlamalıyım önemli mi?
- +1 yıl
Bilemiyorum şimdi yapını dayanıklılığını ama 5-5 iki ayağına da takabilirsin
- +1 yıl
Şaka olmalı heralde ayaga takmak? Ben bayagı 1-1 diye düşünmüştüm🙈🙈🙈
- +1 yıl
Ağırlıklar ayağa takılıyor vücut direnç gösterdiği için yardımcı oluyor 1 kilo da olabilir tabi :D
- +1 yıl
Ayaga takılan🙄🙄🙄 ben halter dambıl falan düşünmüştüm. O nasıl oluyor?
- +1 yıl
Ne yapacaktın halteri alıp koşacakmıydın ? :D
- +1 yıl
Hayır evde çalışmaktan bahsettim. Ürünün bir adı var mı? Merak ettim.
- +1 yıl
urun.n11.com/.../delta-el-ayak-agirligi-2-x-5-kg-bkl-52-P212094934 Böyle bişe işte :D
- +1 yıl
Ouvvv inceliyorum.
Pes edip ara vermeden
00 YorumlaSpor yap, düzenli olarak yürü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil sabredyorsnz Şu an cook acim ssdzz
03 Yorumla- +1 yıl
Ben birki çayı kullandım o tok tuttu ve su isteğini arttırdı hiç açım demedim hatta canım yemek istemedi ama satan kişi sürekli mesaj atıp yemeye zorladı yemeden zayıflanmaz diye.
Cevap sahibi+1 yılBn hic kendimi durduramiyorum 😂
- +1 yıl
Valla doğru içeçeklerle sende zayıflarsın. Ama yine de ürün kullanmadan zayıflamaya çalış☺️
Vücudu şaşırtarak
014 Yorumla- +1 yıl
Onu da denedim. Mesela bir gün hamburger, mantı falan yedim:) Uzun zamandır yemediğimi düşünürsek yeterince şaşırdığına eminim.
- +1 yıl
😂😂😂 ama şaşırdıgına eminim. Aaaa böyle bir besin mi vardı falan demiştir.
- +1 yıl
Yoooo duraklamaya devam etti
- +1 yıl
Yaptırdım. Kas oranımda artış var yağ da azalma. Vücudumu sevmeye başladım şu aralar. Takıntı yaptıgım kısım göbek ve baldır kısmı kaldı. Oralarda gidince daha mutlu olabilirim.
- +1 yıl
Evet😭😭😭 Hadi göbeğide bir şekilde hallederim ama baldır.
- +1 yıl
Yapıyorum 5 gündür başladım.
- +1 yıl
Belirli bir beslenmem ya da diyet programım yok yapay şekerli olan şeyleri yemiyorum tatlı ihtiyacı duyarsam meyve pekmez falan tüketiyorum. Onun dışında ne varsa az yiyiyorum. Sevmediğim bişey var ise de çorba salata vs tercih ediyorum.
Spor yap
00 Yorumlasipor
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri