Ne yapsam işe yaramıyor artık sinirimi bozmaya başladı bu durum
millet evde kilo aldı ben aksine kilo verdim 😭😭😭
millet evde kilo aldı ben aksine kilo verdim 😭😭😭
Ücretsiz Diyetkolik uygulamasına bilgilerini ve hedef kilonu gir, kalori ihtiyacını hesapla. Günlük takip kısmından yediğin yemekleri girerek kalori takibi yap ve o kaloriyi geçmeye özen göster. Bunların dışında günde 3 ana 3 ara öğün yap. Su içeceksen öğünlerden sonra tüket, öğün öncesi içerek iştahını kapatma.
Ana öğünlerin yanına 1 tabak salata hazırla ve içine 1-2 kaşık zeytinyağı koy. Zeytinyağı sağlıklı kalori almak için en kolay yol.
Ara öğünlerde kendine süt, yulaf ezmesi, muz veya sevdiğin meyvelerden karışımlar hazırla. Blenderdan geçir, içecek şeklinde olacağı için tüketimi daha kolay olur. Yanında sürekli kuru yemiş, meyve bulundur. Aklına geldikçe atıştır.
En önemlisi sindirimini sağlıklı tut. Sindirim problemi yaşamazsan yiyeceğin yemekleri daha kolay yersin. Bunun için her gece ev yapımı yoğurt veya kefir içmeni öneririm.
Bu arada aşağıda sipraktin önermişler. Evet sipraktin iştah açar fakat o alerji ilacıdır. Yan etkileri iştah açmak, uyku yapmak... Ve her ilaç gibi vücutta hasar bırakır. Yani iştah açmak için vücuduna zarar verme derim.
Hayvansal gıdaları bol tüket melisin, kilo alana kadar hergün bir litre tam yağlı süt, sabah yağda yedi yumurta, günde 500 gram tavuk, tavuk ciğeri, taşlık, balık, kıyma, et, dana dalağı tarzı gıdalardan tüket, hergün iki kase puding, sütlaç gibi tatlı çeşitlerinden iki kase ye, kilo alırsın.
Kilo alana kadar tüketeceksin, iki ayda 8-10 kilo alırsın, sütün yarısını sabah, yarısını gece iç, sabah bol yumurtayı ye, bir öğünde tavuk yersin, diğer öğünde annenin yaptığı yemeği yersin, tatlı, irmik helvası, gibi tatlılar dan iki kase tüket, sabah tahin pekmez veya tahin bal karışımı ye, bunları yemeden kilo alamazsın, iki ay dayan, kaç kilosun?
Bunları derken et tarzı olanlardan tavuk seviyorsan, balık seviyorsan, yani hangisini seyorsan onu tüket, bakliyatlardan, pirinç pilavı, bulgur pilavını ikişer tabak tüketmelisin, iki ay yapacaksın bunları, boyun ve kilon ne?
1.59 boya 40 mı bir 5 kilo daha versen , anoreksiya olacan malakanlı.. kesin bir çözümü yok ama yatmadan önce bol bol cips poğoça börek tüket hatta günde mümkünse 1.5 litre kolayı göm biraz sağlıksız ama karantina sürecin de ben 64 kşilodasn 70 e çıktım bu yöntemle boy 1.84-5 civarı ,
Sipraktin şurup kesin çözüm
Reçetesizde satılıyo ama ücretsiz almak istersen aile hekimine yazdırabilirsin 25-30 lira sanırım. Hiç zorlanmadan kilo alabilirsin
Evet ben 10 kilo aldım ayrıca bir kız arkadaşta tanıyorum kilo sıkıntısı olupta kilo alan
Bir ayda 10 kilo sonra bıraktım kullanmıyorum artık
Boyun kilon kaç🙂
bir 7-8 kilo alsan görünüşün baya değişir olumlu yönde 🙂 mutlaka dene pişman olmazsın
Valla bana sorarsan ben zayıflardan hoşlanıyorum 🙂Ebru şallı 1.70 boyunda 45 kilo harika bir fiziği var. Eminim sende öylesin hatta ondan daha iyisin 😉
Göbekten almada 🙂 bacaktan ve kalçadan alırsan yakışır diye düşünüyorum
Tamam işte süper 😀
Aslından fiziğin kıvrımlıysa hiç gerek yok
Sipraktin şurup alıp denedin mi?
Cevap
31Cevap
Kilo almak vermekten daha zor o yüzden hızlı kilo alamazsın ama kilo alabilirsin.
1. düzenli uyku
2. sağlıklı beslenme
3. Aktif yaşam
4. Su tüketimi.
Her bir başlık ile onlarca sayfa yazabilirim.
bizimm zayıf bir abiye doktor fazla su içme demişti
Sende benim gibi kilo almayanlardansın anlaşılan. Araştırma yapıyorum uzun zamandır bu konu ile ilgili ve şunu öğrendim ki bizim gibileri karbonhidrata yüklenmeli tabi sporda yapılırsa uzun vadede güzel sonuçlsr alabiliriz
Yavaş yavaş sabırla yaparak gücünü kondisyonunu arttırırsan sonrasında kolay gelebilir. Onun dışında sporsuz karbonhidrat yüklemesi yaparsan sağlıksız kilo almana neden olur
Kanka, kilo alamayan öğrencilerime yazdığım besinler yulaf ezmesi cici bebe bisküvi fıstık ezmesi pirinç makarna bulgur protein olarak yanında ton balığı tavuk göğsü veya kırmızı et ekle.
Öncelikle kilo almak istiyorsan mutlaka protein ağırlıklı beslenme gerekiyor. Günde 3 ogun porsyonlar buyuk tatlı türü şeyler akşam yemeğinden sonea tercih etmelisin. Gün boyu tükettiğin abur cubur düzgün yemek yeme e engel olur. Haftada 2sefer mutlaka balık yemelisin. Birde spor kilo verirdirir diyenlere. Ben spor yapmadan kilo alamıyorum spor yaparak yediğin porsyonlar 2katina çıkarabilirsiniz hem yedikleri yağ olarak değil kas olarak döner.
her gece 1 bardak süte 1-2 yemek kaşığı tut pekmezi karıştır ve iç... denendi onaylandı
Öğünlerinin kalorilerini arttır mutlaka. Mesela kahvaltına reçel veya nutella gibi şeyler ekle. Akşam yemeğini geç ve kalorili ye mutlaka.
Yoksa senin de rus kimliğinde türkçe adını değiştirmeden direk kirille mi yazdılar?
Yok türk adı olmasını anladım da türk ismini neden rusça yazdın?
Anladım kusura bakma ismini yazdım. İstersen yorumu silebilirsin.
İyii <3
blinn o kadar kilo vermek isteyen varken nasıl böyle bir soru açarsın nisaaaaaa😋😡
Senin gibi insanlara sinir oluyorum :D
Formu korumak için atmadığımız takla, yapmadığımız diyet kalmıyor :(
Dur ya kilo alırsın sen kolaylıkla şekere karşı bir sorunun var mı?
Sütlü tatlı severmisin yüklen
Şekeri abart olabildiğince
Glikoz tabanlı beslen beslenebildiğin kadar
Birde protein tozu da tüketebilirsin
O yüzden protein de ekledim ya listeye. Şimdi Nisa proteinin yakılması zordur yüklen proteinle şekere kalori kaynağı zor yakarsın
Metabolizman hızlıdır ben de ne kadar yersem kilo almıyorum :D
istediğim metabolizma şükret bence
Geceleri, makarnayı, mantıyı ekmek banarak yi 😂😂😂
Hemen çabuk çabuk hemen kilo almalısın hızlı hızlı hadi çabuk elini çabuk tut hızlı kilo almalısın hızlı hızlı bir an önce hadiiiii
Kafana takmamayı öğren önce kafa rahat olması lazım
netflix açıyorsun 2 film izlerken tıkınıyorsun 1 haftaya davul gibi oluyorsun
kaç kilosun ki çok mu zayıfsın
Bende de öyle yav yiyorum yiyorum olmuyor 🤔
Bende sizi anlamıyorum nasıl olacak bu iş sağlıklısen problem edilecek bir konu mu
aynen yemin ederim 49 kilo olmuşum bende awk
Fit kalman daha iyi değil mi
Eline ne geçerse yeme şansın var ksıkandım
Bence iyi görünüyorsun kuru kemik değilsin
Biz kiloyla uğraşıyoruz kızda almak için uğraşıyor nerde adalet ya
Bence almamalısın zaten 😂
Hızlı yemek ye hızlı kilo alırsın
Ağırlık çalış iyi yemek yedirir
Uyumadan önce bir tam ekmek yiyebilir misin?
O zaman kilo alman zor 😂
Tatlı ye hiç olmadık saatler de
Spor yap haraket halinde ol acıkırsın bdbd
Bolca ye
Kilo hiç alma.. zayıf çok severim:///
Herşeyi ekmek ile ye
Ben 48 den 74 kilo oldum 😅😅
Ne nasıl
Spor yaparak
Cici bebe ye bol bol
Cici bebe ye
2-3 ay resmini değişmişsin yine 😢
At fkkdkd
Farketmez yani 😂
Bebe bisküvi ye
Hizli kilo almalisin
Pilavı bol ye
Ne güzel işte
Su diyeti yap
7 gün su diyeti yap 7 kilo vereceksin sonrasında hem sağlıklı olursun hemde kilo alırsın
Kaç kilosun
ye hareket etme hic
Boy kilo kaç?
Hmm sen zayıfmışsın gerçekten de , kadınlarda boy kilo endeksi 18-20 civarında olmalı , senin en azından 5 , max 10 kilo alman lazım, bunu da şöyle yapabilirsin piyasada weight gainer diye sporcu karbonhidratları var , günlük yiyebildiğin en yüksek miktar yemeği yiyip bir de weight gainer tüketirsen almaman için hiçbir sebep yok , weight gainer’ı ne yapsam kilo alamıyorum dediğin için önerdim normalde weight gainer önermem boool bol badem yenmesini öneririm
İştah açıcı fakat sonuç olarak ilaç yani , tavsiye etmem , yukarda da yazdım eğer denemediysen günlük yiyebildiğin max yemek + bol bol badem , eğer böyle şeyleri deneyip de başaramadıysan weight gainer tavsiye ederim , yalnız weight gainer kullanırken spor da yapılmalı ki orantısız yağ depolanmaları olmasın
Yani bu iş matematik işi ya , istediğin gibi kilo alamıyorsan yeterince kalorili beslenmiyorsun demektir , azıcık bademde bile dünya kadar kalori var günlük ciddi bir miktar badem tüketsen 4-5 ayda istediğin kiloya gelirsin , sporu unutma ama 6 ay sonra basenlerim çok fazla diye burda başlık görmek istemiyorum tamam mı güzellik😉
Kaç kilosun ki
Kilo boy kaç ki
GöZler bozuk belli
boyun ve kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?