Beslenmene dikkat edersen biraz da hareket edersen mutlaka verirsin ama çok hızlı verilen kilolar sağlıklı değildir. Ben kilo aldığımda Eti'nin Lifalif ini alıyorum. İçinme meyve, kuruyemiş falan koyup sütle karıştırıyorum sonra da yiyorum başlarda tadı iğrenç geliyor ama alışıyorsun. Sonra yüzmek en çok enerji harcayan sporlardan biri işine yarayabilir. Bir insan 6 saatte bir yemek yemeye ihtiyaç duyar yemek yedikten en az 6 saat sonra yemek ye. Dayanabilirsen aç uyumaya çalış ve ayrıca kendine limit koy işte bir hafta böyle diyetimi bozmazsam şu gün çikolata yiyeceğim gibi. genelde bende bunlar işe yarıyor, pes etme, bol şans :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaz az ve sık sık yiyerek metabolizmani hizlandirabilirsin. aksamlari yemeği birak bol su iç sebze meyvelerle mideni doldur ve egzersiz yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben herbalife kullandim simdi soyle cok dusuk kalorili dengeli beslenme dogrudur gozumun onunde 1,5 yilda 35 kilo veren kadin gordum haftada 3 kilo veriosun az spor yaparsan yaninda ama handikapi ne su simdi vucudun ogun basina 220 kaloriden toplamda yan gidayla 800-900 kalori almaya baslior birakip eski yeme duzenine yani yagli veya bol ekmekli veya cips kola gibi abur cuburlu gida tuketmeye basladiginda daha da hizli kilo aliosun bunun sebebi de urun degil eski yeme aliskanligina donulmesi ben donmem o aliskanliga cok az yerim diorsan kullan ama eskisine donerim diosan kullanma
028 Yorumla
Soran+1 yılÜrünü almış bulundum da kullansam mı kullanmasam mı bilemedim çikolata tatlı düşkünlüğüm yok cips kola ve ekmekle aram da yok. Zaten nasıl kilolu olabiliyorum onu da ablamları da :D metabolizmam yavaş ve harbiden su içsem yarıyor diyenlerdenim sıkıntı orda maalesef
Cevap sahibi+1 yılyeme duzenin bozuk degilse az yuruyusle destekleyerek kullanirsan haftada 3 kilo verebilirsin daha da iyi yani cok incelirsin ben ilk haftamda bel cevresinden 6cm incelmistim
Soran+1 yılOha. Sen 2öğün Shake bir öğün free mi kullandın nasıl kullandın anlatsana 😳😳
Cevap sahibi+1 yılsabah once 2 dev su bardagi su ictim sonra 15 dk yurudum sonra bir olcek aleoa bir buyuk bardak cay ictim-urunun yaninda alabilirsin- sonra shake imi ictim diger iki ogunum free idi hatta bir ogunum genelde tost oluirdu ama aksam yemegini hic 6 dan sonra yemedim ve bir et yemegi olmasina dikkat ettim :-)
Soran+1 yılÇay almıştım klasikten onu bitirdim. O dediğin sudan almadım ama 2kutu Shake var şu an elimde tekrar tekrar bişeylere para vermek istemyrum sadece Shake kullansam da etkili olur mu?
Cevap sahibi+1 yılelbette ana urun o zaten kilo vermeni o saglio aloea ya nasil yazildigini hatirlamiorum k. bakma sadece vucutta biriken odemin atilmasini saglior ekstra inceliosun ama onsuzda bir haftada 8-9 cm incelen biliorum
Soran+1 yılBna dediler ki sabah Shake öğlen mc Donalds burger king yasak onhn dısında serbest aksam Shake dediler bir aydır kullanıom çayı da kullanıodum tık yok B'nde aynı kilodayım
Cevap sahibi+1 yılshake i nasil yapiosun yuruyus yapio musun ara ogun ne yiyosun kendini ac birakio musun duzenli kullanio musun?
Soran+1 yılHepsine hayır 😄 düzenli hiç bir işim yok 😀
Cevap sahibi+1 yılbak shaki 200ml az yagli sute iki kasik toz katip yapiosun veya suyla da oluo ama sut bence daha lezzetli oncesinde 2 buyuk bardak su iciosun aciktigin heran findik badem gibi kuruyemislerle veya elma gibi meyvelerle takviye yapiosun ac kalmicaksin ekmegi kesiceksin gunde en az 30 dk yuruyeceksin ve bunu bir hafta duzenli yapacaksin oncesinde ve sonrasinda bel cevreni oc sasir bu kadar diorum ve gece yemek yeme meyve yeme uzak dur en fazla bir kase yogurt tamam mi :-)
Soran+1 yılTamamdr yarın sabahtan itibaren deniyorum. Olmadı 3günde 3öğün Shake ile şoklama yapıcm
Cevap sahibi+1 yıl3 gunde 3 ogun shake soklama degil ki yapilabilir sakincasi yok istersen komple oyle yap ama ara ogunu atlama bide gun icerisinde de habite su ic bikana kadar ic :-)
Soran+1 yılYok 3gün 3öğün shake 3-4 litre onun dısında hiç bişey yemek yok şoklama oluyormus
Cevap sahibi+1 yılhayir ara ogun yiyeceksin niye mi simdi vucud ac kalir ve yeterli besini almazsa ben ac kalicam diye tepki verir ve yedigin herseyi yag olarak depolar yaa sen benim dedigimi bir hafta harfiyen duzenli yap incelmezsen buraya yaz bana yaa
Soran+1 yıltamam madem haber vercem sana bir de tablet kullanıomussun şoklama yaparken onla dengelıomussun
Cevap sahibi+1 yılyaa bak biiiir soklama yok yok oyle bisey unut onu ayrica evet tablet kullaniorum yemekten 2 saat sonra spor yapmadan 30 dk once ama soklama yok onu unut benim tedigimi yap sen
Soran+1 yılYa benim herbilife danışmanım bu hafta Malezya'ya eğitime gitti orda öğrenmiş de bir deniyim dedim o yüzden
Cevap sahibi+1 yılgerek yok klasik garantili verdiren bir yol varken yeni yola niy girisinki boyun kac kilon kac?
Soran+1 yıl1.63 66kg
Cevap sahibi+1 yılya senin klasik yontemle devam edersen kusursuz fizik icin 1.5 hadi bilemedin 2 aya ihtiyacin 3 haftada benim favori kadin olculerime gelirsin :-)
Soran+1 yıl55-58 arası istyrum cok zayıf olmakta gözüm yok. bir sorun var ama
Cevap sahibi+1 yıltamam bir ay benim dediklerimi yap gor ama hep uygula harfiyen mumkunse aloea da al
Soran+1 yılYapamam ama oruç tutcm Ramazan'da ne yapabilirim sence?
Cevap sahibi+1 yılsoyle yap sahurda herbalife kullan yaninda peynir haslanmis yumurta gibi gidalarda tuket ve bol su ic iftarda da corba herbalife yap bir yuruyus yap bir tabak sebze yemegi ye derim ben bunu ayrica distrubutorune de bir sor :-)
Soran+1 yılHerbilife kullanmadan bir bucuk saat önce veya sonra yemek kilo aldırıyor Demişti o bana
Cevap sahibi+1 yılcorba ve sebze yemegi aldirmaz yaa ayrica onemli olan saglik ara ogun yapmayacagindan gun icerisinde bitkin olmani istemeyiz bir distrubutorunne iyice sor
Soran+1 yılHayırlısı 😃😃
Cevap sahibi+1 yılayrica istersen twitterdan ulasabilirsin bana yardimci olurum seve seve @gameronur iyi geceler
Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. Ekmek yeme.
Karnitin desteği al.
Şeker pasta kek vs tüketme..
Meyve yeme.
Balık salata ye..
Tavuk göğsü ye.
3 4 tane yumurta tereyağında kızart fazla pişmesin ye. Yumurta beyazı ağırlıklı istersen..
Günde 70 80 dk yürü.
2 3 öğün ye..
Yeşil çay iç.04 Yorumla
Soran+1 yılMeyve yemiyim mi 😳
Soran+1 yılYeşil elma da mı 😱 ya o çok lezzetli çilekler 😢 peki ya frambuaz 😭😭
- +1 yıl
Yiyeceksen bile gündüz falan ye.. Gece yemek çoooooook zararlı.. https://www.youtube.com/watch?v=lDRbWiCIKeM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılKahvaltıda 1-2 dilim hariç ekmek yeme. Yatarken soğuk su iç uyurken vicudun kendini ısıtmak için enerji harcıcaktır. Akşam yemeğini 5 - 6 gibi ye sonrasında abur cubur yeme hatta abur cuburu tamamen kes. Meyve ye ama aşırıya kaçma. Yemeklerden önce 2 bardak su iç sonra ye. Birazda spor yaptınmı 2 haftaya zayıfladıgını gorursun. Denedim oldu.
00 Yorumlane kadar çok su içersen o kadar çok yağ yakarsın, öyle söyleyeyim
26 Yorumla
Soran+1 yılGünde 3-3,5içiom yeterli olur mu ki?
Soran+1 yılOha 😳😳😳 nasıl yaptın anlatsana biraz 😀😃
Soran+1 yılBen zaten aç yaşıom da öyle çılgınlar gbi spor yapmıyorum yarım sart yürüyüş anca koşmuyorum ama denicem bunu sabah aç karna kosucaz di mi?
+1 yılKafeine aban panpa stres yap iki günde iğne ipliğe dönersin :(
21 Yorumla
Soran+1 yılOf stres okey zaten yapıom Da kafeine alerjim var 1nescafe bir Türk kahvesi sabaha kadar gözüme uyku girmio ama yine de bunu bir denicem
ben size başka diyet Menüsü versem kabul edermisiniz?
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir diyet?
- +1 yıl
Listeye bakarmısın...
https://i.hizliresim.com/jJmzZm.jpg
Soran+1 yılBunun ne kadar etkili olcağını düşünüyosun?
- +1 yıl
bu yeterli mi? ;)
https://i.hizliresim.com/p4lvyo.jpg
Soran+1 yılBu etiformlar hiç de göründüğü gbi masum değil bunun yerine bir dilim kepek veya tam tahıllı Yemen daha iyi hatta 2dilim bir araştır istersen
Soran+1 yılB'nde lahana diyetiyle 3günde 2 verdim lezzeti de iyi bir dene sende onu B'nde bunu denicem mutlaka ama önümüz Ramazan oruçlar başlamadan yapcam ya da ramazanda ama sabah ve öğlen ne yıosun
kahvaltı yap ekmek hiç yeme öglenleri sulu yemek ye ekmeksiz 6 dan sonra yemek yeme sekerlı içecek tatlılar abur cubur yeme akşamları 30 dk spor yap gunde en az 10km yuru 2 buçuk ayda 10 kılo verırsın garanti denendi ve tescillendi 81 kılo dan 69 kılo oldumm 1 76 boy
010 Yorumla
Soran+1 yıl8kilo bir fazlalığım var fazlasında gözüm yok da önümüz Ramazan oruçken nasıl mı yol izleyebilirim?
Soran+1 yılAma ben ekmek yemiyorum ki zaten :( cok nadir yumurta ve peynir olursa belki. Ramazan'da umarım kilo almam 😔
Soran+1 yılKilo almadan öncekiler duruyor Ara ara çıkarıyorum hırslıyım da onda sorun yok diğer ayın 20sine kadar biraz hızlı vermek istedim arkadasıma süpriz yapmak istedim de :)
Soran+1 yılTabikide başta kendim için de işin ucunda bir de iddia var da o arkadasla o yüzden :)
Soran+1 yılYok bu dönüş olcak bir arkadas kazanmasam bile istediğimi alıvercek ama kazanarak olsa daha iyi olur tabikide :) nyse artık yine de yeni bir
Bilgi bulursan yazarsın :) tsk. ederim paylaşımların için iyi geceler :)
+1 yıl1) uyku düzenin değiştir
2) creatin al
3) spor yap
ayda temiz 5 kilo gider :)13 Yorumla
Soran+1 yılCreatin ne nerden Bulcam
- +1 yıl
spor mağzalarında var yağ yakıcı türüdür ama başında söyliyim spor yapmazsan bir işe yaramaz 1 kilo vericeksen 2 kilo verdirir :D
Soran+1 yılHa sen L- carnitin diosun o var evde gnc den almıstım
+1 yılMüsli ye sadece üç öğün koş biraz nefsinr hakim ol yeşil çay su tuket bol bol yani
19 Yorumla
Soran+1 yılKaç gün uygulasam ne kadar veririm?
- +1 yıl
Ya ben yemedim içmedim bunlardan başka atmış kiloydum 57oldum bir haftada ve yaz ayindayiz daha hızlı verirsin hem
Soran+1 yılHerbilife bilio musun?
- +1 yıl
Evet :D yani ama o kiloda aldirabiliyomus adam akıllı şeylerle beslen derim onlarin amac para ya kaç kilosunki ona falan para verme boşver
Soran+1 yılAldım evde 2paket var da ondan soruyorum :) 66 yım 58 olmak istiyorum
- +1 yıl
Ya öyle fazla biseyinde yokmus iyi gelirse banada söyle 55 olamadim gitti yav ahsjs
Soran+1 yılLahana corbası diyetini yap. Kilo vermesi duran insanlar için birebir bn 76dan 68e düştüm aylarca takılı kaldım lahana corbası diyetiyle tekrar aktiflestirdim
- +1 yıl
Cok saol bunu bir denicem
Soran+1 yılBen hatta herbilife danısmanımın önerisiyle yaptım sabah herbilife öğlen ve aksam lahana corbası bol su baska bişey yok ama pek evden cıkmıcagın günlerde yap :)
madde 1 :spor yapacan
madde 2:3 beyaza by by diicen
madde 3:az yemek yiyicen
madde 4:genelde sebze yiyip bol sıvı tüketecen
madde 5:meyve kürleri yapıcan
madde 6:düzenli uyuyacan.10 Yorumlasık ama çok az yemek yiyeceksin.
günlük 1300-1400 kalori alacaksın.
spor yapacaksın.
6 ayda 15-20 kilo verirsin.10 Yorumla
+1 yılLimonlu yeşil çay en hızlı metabolizma hızlandırıcıdır. Öğünlerden bir saat önce içilmesi kaydı ile
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir bilgi. Başka var mı?
- +1 yıl
Bilgi çok da yatağıma uzandım telden giriyorum, yarın detaylı yazayım :-)
Soran+1 yılteşekkür ederim unutmayın ama lütfen
- +1 yıl
Rica ederim unutmam peki
+1 yılyavaş ver ama kalıcı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm ama diğer ayın 20sine kadar 3-4kg vermem gerek sonra yavaş yavaş :(
+1 yılBen yaptim lakin kilo aldim :-))
15 Yorumla
Soran+1 yılLahana diyetini mi?
- +1 yıl
Normal diyet :-))
Soran+1 yılNe diyetiydi?
- +1 yıl
Herseyden biraz yeme ve spor yapmak
Fakat ben yarin yaparim bugun iyi yeyim diye diye bir turlu baslayamadim :-)))
Diyet yapmayi birakinca kilo verdim :-D
Soran+1 yılYa o öyle oluo kaç gündür diyet yapıom tık yok bir kaçamak yaptım kilo vermişim 😂
Başına bir dert aç. Benim basımda bir dert vardı 82 den 73 e dusurdu 2 ayda :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Allah korusun huzurum yerinde olsun kilom 66da kalsın önemli değil :) 2ayda diyetle veririm o kiloyu daha iyi :)
Soran+1 yılHayırlısı 😄
+1 yılO götü bilgisayar başında kaldır :D
14 Yorumla
Soran+1 yılKaldırdım diyelim bu saatte ne yapabilirim söyle bakalım?
- +1 yıl
ağırlık kaldırmak metabolizmayı hızlandırır su içmekte öyle ara ara beslenmekte vücüdunu çark gibi düşünün
Soran+1 yıl3-3,5litre su içiyorum zaten. Daha ekstra bir bilgin var mı?
- +1 yıl
böbrek üstü bezlerinde bir şey olabilir doktara git
acil sevişmen lazım. ben kilo alamıyorum artık cidden laf olsun diye değil.
00 YorumlaBogazini tutacan bir sure
00 Yorumlahızlıo kılo vermek ıcın her gun ve gunde 3 kere ılıskıye gır 1 ayda tığ gıbı olursun ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben şurda adam akıllı ciddi bir soru sormuşum. Terbiyesizlik etmenize ne gerek var mi?
Soran+1 yılKusura bakmayın evli değilim bu tavsiyeniz hiç bir işime yaramadı
- +1 yıl
özür dilerım her gun spor yapabılırsınız kosabılırsınız ne bıleyım cesıtlı aktıvelere katılabılırsınız mesela oylede zayıflayabılırsın kepelı ekmek yıyın sabahları az yaglı peynır 2-3 zeytın yeyın sabahları ekmek 2 dılım olsn sadece duzenlı yaparsanız gozle gorulur derecede kılo verdıgınızı goreceksınız
Soran+1 yılTm tşkler bilginiz için
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne