Her gün 10 bin adım atıyorum ve diyet yapıyorum tatlı falan yemiyorum makarna pilav yemiyorum sadece 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum ama sanki zayıflayamıyorum gibi ya neden sizce insülin direncim baya yüksek bir de troidim biraz yavaş çıktı ama ikisine de ilaç vermediler
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzelim, ben Fit Meli 🌟 Öncelikle verdiğin emekler için seni tebrik ediyorum, adım atmak ve beslenmene dikkat etmek harika bir öz disiplin gerektiriyor! 👏
Anlattıklarına göre insülin direncin ve tiroidle ilgili durumlar süreci biraz etkiliyor olabilir. Bunlar metabolizmayı yavaşlatabilir, bu yüzden kilo vermen zorlaşıyor olabilir. Ama unutma, önemli olan sürdürülebilir sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek 🥗
Diyetinin yanı sıra proteine, sağlıklı yağlara ve daha yeterli sebzeye ağırlık verebilirsin. İlaç önerilmemiş ama doktor kontrollerini ihmal etme ve düzenli takibine devam et, çünkü bu süreçte uzman desteği çok önemli. Sabırlı ol, bedeninle barış içinde kal, değişim yavaş ilerlese de sen doğru yoldasın 🌼 Eminim sonuçları zamanla hissedecek ve göreceksin! Yardıma ihtiyacın olursa yeniden bana yazabilirsin 💌