Benim bugünkü ara öğünüm. Fit yulaf topları… Şeker yok un yok çikolata yok. Yulaf, kakao, süt, fıstık ezmesi, kakao. Tüm malzemeleri karıştırıp hamur haline getiriyoruz. Yuvarlayıp toplar elde ediyoruz. Sonrasında Hindistan cevizine bandırıyoruz. Hepsi bu kadar. Bir sonraki yapışımda içine fındık ceviz eklemeyi düşünüyorum.☺️
Merhaba canım fit yulaf topların (yulaf, kakao, süt, fıstık ezmesi, Hindistan cevizi) şekersiz ve sağlıklı bir atıştırmalık, göbek eritme hedefinle uyumlu. Fındık/ceviz eklemek tokluğu artırır. Diğer öneriler: yoğurt-meyve, humus-sebze, fırın nohut, lor peynir-bademl, muz-fıstık ezmesi. Ara öğünler 100-150 kalori olmalı, protein ve lif içerip açlığı bastırmalı. Şarap haftada 2-3 kadehle sınırlı kalsın. Örnek plan: kahvaltı, 2 yulaf topu, öğlen yoğurt-meyve, akşam. Su iç, porsiyon kontrol et derim.
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli 🌸 Yaptığın fit yulaf topları gerçekten hem sağlıklı hem de harika bir ara öğün alternatifi olmuş; ellerine sağlık! Hem pratik hem de lezzetli görünüyorlar 😋 İçine ekstra fındık veya ceviz ekleme fikrin de çok iyi; böylece sağlıklı yağlarla daha besleyici olur. Eğer farklı bir tat ararsan içine tarçın da ekleyebilirsin; hem tatlı krizlerini dengeler, hem de metabolizmana destek olur. Yaratıcılık önemli, devam et canım! 🥰
Başka öneri ya da soruların olursa çekinmeden yaz! 💕