#selamgençlik 🍀🍀
Sağlıklı, diyetle uyumlu fakat muazzam lezzetli atıştırmalık tavsiyeleriniz nelerdir? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚

Sağlıklı, diyetle uyumlu fakat muazzam lezzetli atıştırmalık tavsiyeleriniz nelerdir? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚

Çok var fakat asıl önemli olan günlük hayatınızdaki aktifliginiz, ya da spor yapıp yapmadıgınız, ..
Fındık içi , badem, kuru meyveler, ceviz , fıstuk, kaju dut kurusu, Harnup özü, kabak çekirdeği , liste baya uzun aslında
Spor yapacaksanız yarım tatlı kaşıgı tereyagı spor öncesi almanızda fayda var yanında harnup özü saygılarımla...
Kabak bar kakaolu yulaf topları yoğurt dolgulu haşlanmış yumurta chia puding meyve cips şeftali pestili şekersiz hurmalı ve kayısılı toplar keten tohumu ile yapılmış protein bar hurmalı lokum yulaflı kurabiye yulaflı atıştırmalık şekersiz tiramisu topları fırında falefel kabak cipsi fırınlanmış nohut cipsi tarçınlı elma topları hurma yoğurt meyveler kuru meyveler ve kuru yemişler havuçlu lokum yoğurt bar ıspanak topları ayva ezmesi havuçlu toplar peynirli kabak köftesi kionalı kısır yoğurtlu irmik köftesi ballı tarçınlı elma cipsi
Çok teşekkürler muhteşem bir paylaşım emeğine sağlık ❤️🌺❤️🌺😍😍
Rica ederim bende teşekkür ederim güzel yorumun için 😊😇☺️
Diyetisyenimin bana ara öğün olarak önerdiği bir tarif var. 2 etimek üzerine birer tatlı kaşığı labne peyniri sürüyorum, yanında da şeftali aşırı lezzetli oluyor.
Bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ediyorum 🙏 Şeftalili cheesecake çağrışımı yapıyor 💝😋😋
Ay evet tadı benzemese de aşırı güzel oluyor. Rica ederim🌸
🌺🌺
Cevap
9Cevap
yulafla çok güzel şeyler yapılabiliyor tatlı veya tuzlu internette var tarifleri
Teşekkürler güzel paylaşım 😊
Evet bir tatlı kaşığında durabilenin iradesine Oscar 😃
Ev yapımı müsli, yoğurt barlar ve niceleri 😊😊
Hurma
Kavrulmamış kuruyemişler
Kuru ya da yaş meyveler
Yulaf biraz biter çikolata muz süt bunları karıştırın ben çok güzel bir tatlı olur hemde sağlıklı olur.
Ballı mix, Nutella ve damak ve Milka çikolata 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Kurutulmuş meyve.
Leblebi
Fındık fıstık
Meyveli yogurt
Dondurma
Reçelli ekmek
Meyveler ve kuru yemişler
Meyveler
Kuruyemiş ballı
Meyveden başka bir şey aklıma gelmiyor.
Ceviz falan