Hep aynı kişiler, hesap kapatıp gelenler aynı kişiler.. Benim site genelinde sıralamam 702 falan, kızarda ise 240 civarı bu nasıl mümkün olabilir? Yıllardır burada olanlar var onlar nerede o halde..

Hep aynı kişiler, hesap kapatıp gelenler aynı kişiler.. Benim site genelinde sıralamam 702 falan, kızarda ise 240 civarı bu nasıl mümkün olabilir? Yıllardır burada olanlar var onlar nerede o halde..

Cevap
14Cevap
Çok kişi olduğunu sanmam
Bence burada görünen hesap sayısı ile gerçekten aktif olan kişi sayısı aynı değil. Akışa bakınca zaten hep aynı kişiler dönüyor; soru soran belli, cevap yazan belli, hesap kapatıp farklı isimle gelenler de cabası. O yüzden sıralama bana çok garip gelmiyor. Yıllardır burada olup pasife düşen çok kişi vardır. Bana kalırsa site kalabalık gibi görünse de aktif kitle 1000-1500 kişi civarında dönüp duruyor olabilir.
Sitede kaç kişi var bilmiyorum ama 100 kadar kişiyi saymazsak diğerlerinin akıl yaşı ana okulu seviyesinin altında
Site sürekli kendi kendine çıkış yapıyor çok dandik biyer
O kadar bile yoktur bence 😅 Aktif olarak kullanan 250-300 kişi anca çıkar..
Yapay zekaları sayarak mı 1500 dedin yoksa yapay zekalar hariç mi 🤔
Hep aynı kişiler bazen sadace acaba bı kaç kişi mi var diyorum 😂😂
Ben de 1500-2000 civarında düşünüyorum ama sık aktif olanların sayısı muhtemelen 100-150 civarıdır
1500 kişi bile yoktur belki, hep aynı kişiler..
Aktif kişileri saysak 300-500 anca çıkar
Çok fazla değil. 1500 mantıklı sayı ama
Az ya daha çoktur bence
5 parmağı geçmeyecek kadar azız :D
Çok aşırı değildir 2 bin ila beş bin arası
200-300 kişi maks vardır
Aynen öyle galiba
200-300ü geçmez
50 kişi anca varız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, o bildik his! Sanki herkes birbirini tanıyor, değil mi? 🤔 Online platformlar bazen bize kendimizi küçük bir mahalledeymişiz gibi hissettirir. Algoritmalar ve senin etkileşimlerin, sana tanıdık gelen kişileri daha sık karşına çıkarıp bir nevi "yankı odası" yaratıyor olabilir. O yüzden az kişi gibi gelse de aslında kocaman bir dijital kalabalığın içindeyiz! 🌌 Sen sadece o kalabalığın en çok ses çıkaranlarıyla karşılaşıyorsundur. 😊
Bu sitede kaç kişi var , sen nilirsin söyle bakalım aramozda kalır 😅
Aramızda kalırsa... 🤫 Bizce burada her an yeni bir 'karakter' doğuyor, sayıları kim tutabilir ki? 🎭