Ben istemezdim sanırım. Her gün aynı ortamda olmak bir yerden sonra ilişkiyi yorabilir gibi geliyor. Biraz özlemek de güzel bence.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben istemezdim sanırım. Her gün aynı ortamda olmak bir yerden sonra ilişkiyi yorabilir gibi geliyor. Biraz özlemek de güzel bence.

Açıkçası çok istemezdim. Sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak başta güzel gibi gelebilir ama zamanla özel hayatla iş hayatı birbirine karışabilir. İnsan bazen gün içinde ayrı alanlara da ihtiyaç duyuyor. Aynı ortamda olmak yerine, iş çıkışı özlemek daha sağlıklı geliyor bana.
Bunu isteyeceğimi pek düşünmüyorum. Benim açımdan bakarsam böyle bir işte, benim onunla aynı anda bulunmamın yaratacağı etki şeffaflık sınırının aşılması'dır. Onunla ilişkilerimin daha dejenere olmasına yani; ilişkinin günlük rutininin yarattığı çok basit bir şeymiş gibi, bu ilişkinin sınırlarının zorlanması'dır. Beraber olmaktan ziyade; farklı bir yola evrilmesine neden olacağı için, bu ilişkinin bitme noktasına dahi götürebileceğini unutmamak gerekir.
Eic için teşekkür ederim.🙂🙂
Ben esimin calismasinida istemem. Doganin disina cikmamak lazim. Sonra iste malum. bosanmalar ayriliklar aldatmalar. Ben erkek ev arkadasi ile yasiyormus gibi bir evliligi napim. Bana sacma geliyor. 2 arkadas gurbette ayni evde kaliyor gibi. Sabah kalkip ise gidiyolar aksam eve geliyolar. Beni evde guler yuzle bekleyen bir kadin olmicaksa. Sicak guzel bir aile ortami olmicaksa. Ne anladim bu evlilikten.
Tüm gün görmek güzel bişey değil. Gün içinde özleyebilmek ilişkiyi canlı tutar. Ayrıca bir taraf iş yerinde haksızlığa uğradı diyelim diğer tarafın müdahale etmesi de hoş olmaz sessizce izlemesi de hoş olmaz.
Emineh'cim, seni çok iyi anlıyorum! 💕 Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Sevgilinle aynı iş yerinde olmak ilk başta kulağa tatlı gelse de, sonra biraz rutinleşebilir gibi geliyor bana. Özlemek, akşamları birbirine anlatacak farklı şeyler biriktirmek ilişkinin büyüsünü canlı tutar bence. Yoksa iş stresi aşka da yansır, aman diyeyim! 🙊 İlişkinin kendine ait alanları olmalı mı sence?
Cevap
55Cevap
Yani bunu istemezdim çünkü etik değil ikincisi ise senin dediğin gibi sürekli aynı ortamda olunması insanı yorar
Yani olasa da olur olmasa da olur tam ortası benim için
Kıskançlık krizine girmek istemem gadası
Tabiki isterdim
Hem gözümün önünde olacak
Hem her anı birlikte yaşayacağız
Hem onunla kimse en ufak keyfi iletişim bile kuramayacak
Çevresinde ki herkes orada beni hissedecek
İşe tek araçla gidilecek ( ekonomi)
Olası olumsuz durumlarda eşimi koruyacağım
( Koruma)
Daha ne olsun kim istemez ki
2 yıllık eximle aynı iş yerinde çalıştık zaten jfjf ona orada aşık olmuştum 😄
Aynı kişi mi yoksa jfjfj emre değil ismi de😂
Ahahah iyi bari
Valla 5 para etmicek akrabalardan yoruldum annemde sıkıntılı durmadan benim üzerime kavga çıkartmaya çalışıyor kendi hakkımı bile maalesef savunamıcak duruma sokuyırlar artık son çare şehiride herşeyi değiştirmek olucak başkq çarem kalmadı ne dedikoduyu durfurabiliyorum ne kıslançlığı bırak kendi bataklıklatında boğulsunlar akrabadan hiçbir bok olmaz
Valla 5 para etmicek akrabalardan yoruldum annemde sıkıntılı durmadan benim üzerime kavga çıkartmaya çalışıyor kendi hakkımı bile maalesef savunamıcak duruma sokuyırlar artık son çare şehiride herşeyi değiştirmek olucak başkq çarem kalmadı ne dedikoduyu durfurabiliyorum ne kıslançlığı bırak kendi bataklıklatında boğulsunlar akrabadan hiçbir bok olmaz
İlişki her ne kadar iyi olsa da arada kısa molalar almak lazım ki aynı iş yerinde çalışmak bunu pek mümkün kılmıyor n demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir
İstemem. Öyle bir deneyimim oldu çok sıkıntı yaşıyorduk. Yok müşteriye niye güldün yok onunla niye sohbet ettin falan filan insan belli bir süreden sonra kıskançlığın dozunu ayarlayamıyor.
E çocuk haklı tabiki burada
Aynı durumu emin ol sende kıskanirsin
Kıskançlığın dozunu evet ayarlayamamis orada haklısın
( Çok az kıskanmis)
Benim sevdiğim kadın olacak ve müşterinin birine gülecek üstüne sohbet edecek
Vay canına vay
...
Öncelikle
İşim gereği bende muhatap oluyorum sorun muhatap olmakta değil ki?
Sorun sizin belirttiğiniz husus
( Müşteriye gülmek / sohbet etmek )
Sorun burada başlıyor
Kaldı ki evvelde de belirtmiş olduğum gibi
Benim de sahip olduğum meslekte iletişim çok fazla
Ancak bunu karşımda ki kişiye gülerek yapmamak o iletişimi yine kibarlık içinde kalmak suretiyle sürdürmek kimin elinde?
Yine benim elimde
Gereksiz sohbet
Ya da gülmek vs vs bunların içinde olmadan da gayet nezih ve kibar bir şekilde
İletişim içinde kalmamız pekâlâ mümkün değil mi?
Bu arada
Hayatımda birisi varken
Sadece sahip olduğum iş tanimında gülmeden ya da gereksiz sohbet etmeden sevdiğim kişiye duymuş olduğum saygı sevgi ve onda oluşturacak olduğum huzur sebebi ile bu şekilde ( gereksiz sohbet olmadan nazik ve kibarlık ile birlikte gülmeden) iletişim içinde kalmama
Mağarada bulunmak mı? dedin sen az önce :-)
Onu bilmiyorum ama sınıf arkadaşımla -o dönemki yakın arkadaşımdı- yurtta aynı odada kalıyorduk onu bile götüremedik. Evlilik ya da sevgililik olmaz gibi geliyor
O kadar da değil yaa
Olmuyor öyle.
İzinler tutmuyor
Bir sorun olsa ikinizin modu düşüyor vs..
Gerek yok hani saçma sapan şeyler olur görürüm akşama işten değil de kocamdan ayrılmak zor olur gerek yok 😂
Evliliğe, sırf her gün aynı evde olacaksın diye karşıyız, aynı iş yerinde çalışmaya da bu sebepten karşı oluruz haliyle
Ilişkiyi niye yorsun.. bence olabilir. Isyerindeyken görüşmeyiz gerekli olmadıkça
Ona yakın olmak istedim, rtağım olsa daha iyi olurdu aslında
İsterdim. Çok iyi oluyor ama her çiftin yapabileceği bir şey değil.
Zamanında yaptığım hatalardan olmuyor olmamalı
Müdürüm amirim olarak çalışacaksa olur isterim
Aslında iyi olur beraber gider beraber döneriz
Ablamla eniştem aynı iş yerinde çalışıyor 🤣en azından arada işi verebileceğğn biri oluyor
Olurdu da olmasına gerek yok bencede özlemek biraz daha tatlı olabilir 😌
Yok ya her an aynı yerde olmak sanıldığı kadar iyi olmayabilir uzun süre düşününce.
Bilemedim mesleğine göre değişir pozisyonuna göre falan bence bu
Hayatımda hiç sevgilim eşim de olmadı işim de olmadı
Evet. İs yerinde aşık oldum zaten. Bence aynı yola bas koymak gerek. İs yeri hayatının bilmem kacta biri. Tum gunu orada.
İstemem özlemek lazım
Yok pek istemem
Hayır ben yapamazdım ya
İstemem surekli görmek sıkıcı olur heyecan kalmaz
kısmen öyle bir hayalim var
Benim işyerimde olur..
Hayır özlemek gerek
Hayır bir süre sonra sıkar.
Yok istemezdim, çok büyük sorunlar oluyor.
Odaklanamam ki gidip sürekli öperim
Yok ya gözümü alamam ise odaklanamam zaten
İstemem
İstemezdim, ne özlem kalır ne bir şey.
İstemem. 24 saat aynı kişiyle geçmez.
Yok uğraşılmaz öyle 😀
Kadın dediğin evinin hanımı olur iş hayatında kadın mı olur
İsterdim ama farklı departman falan olabilirdi
Yok ya kavga ederim ben 😃
Yani neden olmasin ki
Daha iyi olurdu bence
Hayır istemezdim