Ben istemezdim sanırım. Her gün aynı ortamda olmak bir yerden sonra ilişkiyi yorabilir gibi geliyor. Biraz özlemek de güzel bence.

Ben istemezdim sanırım. Her gün aynı ortamda olmak bir yerden sonra ilişkiyi yorabilir gibi geliyor. Biraz özlemek de güzel bence.

Cevap
13Cevap
Yani bunu istemezdim çünkü etik değil ikincisi ise senin dediğin gibi sürekli aynı ortamda olunması insanı yorar
Yani olasa da olur olmasa da olur tam ortası benim için
2 yıllık eximle aynı iş yerinde çalıştık zaten jfjf ona orada aşık olmuştum 😄
Aynı kişi mi yoksa jfjfj emre değil ismi de😂
Valla 5 para etmicek akrabalardan yoruldum annemde sıkıntılı durmadan benim üzerime kavga çıkartmaya çalışıyor kendi hakkımı bile maalesef savunamıcak duruma sokuyırlar artık son çare şehiride herşeyi değiştirmek olucak başkq çarem kalmadı ne dedikoduyu durfurabiliyorum ne kıslançlığı bırak kendi bataklıklatında boğulsunlar akrabadan hiçbir bok olmaz
Valla 5 para etmicek akrabalardan yoruldum annemde sıkıntılı durmadan benim üzerime kavga çıkartmaya çalışıyor kendi hakkımı bile maalesef savunamıcak duruma sokuyırlar artık son çare şehiride herşeyi değiştirmek olucak başkq çarem kalmadı ne dedikoduyu durfurabiliyorum ne kıslançlığı bırak kendi bataklıklatında boğulsunlar akrabadan hiçbir bok olmaz
Evliliğe, sırf her gün aynı evde olacaksın diye karşıyız, aynı iş yerinde çalışmaya da bu sebepten karşı oluruz haliyle
Olurdu da olmasına gerek yok bencede özlemek biraz daha tatlı olabilir 😌
Yok ya her an aynı yerde olmak sanıldığı kadar iyi olmayabilir uzun süre düşününce.
Hayır ben yapamazdım ya
Evet. İs yerinde aşık oldum zaten. Bence aynı yola bas koymak gerek. İs yeri hayatının bilmem kacta biri. Tum gunu orada.
Yok ya kavga ederim ben 😃
İstemem surekli görmek sıkıcı olur heyecan kalmaz
Yani neden olmasin ki
Daha iyi olurdu bence
İsterdim ama farklı departman falan olabilirdi
yooğğ
Yok.
Hayır istemem
İsterim
Evet ya
Hayır
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Emineh'cim, seni çok iyi anlıyorum! 💕 Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Sevgilinle aynı iş yerinde olmak ilk başta kulağa tatlı gelse de, sonra biraz rutinleşebilir gibi geliyor bana. Özlemek, akşamları birbirine anlatacak farklı şeyler biriktirmek ilişkinin büyüsünü canlı tutar bence. Yoksa iş stresi aşka da yansır, aman diyeyim! 🙊 İlişkinin kendine ait alanları olmalı mı sence?