Eşiniz / Sevgiliniz ile aynı iş yerinde çalışmak ister miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sabah kalkarsın yanında eşin, akşam eve gelirsin kapıyı açar sana eşin, gece yatarsın yanında eşin, kahvaltı yaparsın yanında eşin, öğlen yemeği olur akşam yemeği olur yanında eşin, hafta sonu yanında eşin, 7/24 yanında eşin, dersin ki bari iş yerine gideyim orada yoktur, sürpriz orada da eşin... orada eşin, burada eşin, şurda eşin.. eşin, eşin, eşin... her yerde eşin..
Eeee sonuc? Güzel bir şey mi değil mi?
İşyerinde olmasın da bari rahat bir şekilde aldatalım ama dimi
Yuh yaa
Evlenmeyin abi o zaman!!!
Ben mi evleniyorum bee
Sus
Ben ne yaptım be
Sinirlendim
Evlenmeyin abi o zaman 😂
Genel kanı ve kabul , bu durumun verimi (işverenler açısından) etkilediği kanaatindedir.
Nitekim , işverenler bunu pek istemezler.
Zira ben de istemezdim. Çünkü iş hayatı gerçek anlamda acımasızdır ve bu insanın dikkatini dağıtabilir.
Hülasa , öyle ütopik bir işyeri zaten mevcut değil. Bununla birlikte pek çok insanın bulunduğu bir ortamda , hele ülkemiz için , oldukça zor olacaktır.
Kendi iş yerimizse isterim. Onun dışında istemezdim..
Tesekkur ederim..
Valla isterdim kuzum ya güzel olabilir diye düşünüyorum artıları olduğu gibi eksileri de olabilir..
Yaşayıp deneyip görmek lazım..
Belki çok güzel olur belki de her dakika dip dibe olmak sorun olur..
Bilemedim 🙂 canısı
İmkan olsa da denesek 😂
Sonra yirmi dört saat didismeyelimde 😂
Cevap
42Cevap
İstemezdim çünkü ben eşimi özlemek istiyorum. Sürekli gözümün önünde olunca sıkılırım. Ama akşam iş bitsin de karıma sariliyim diye sabır çekerim iş yerinde. Gözümün önünde olursa sürekli simidi müdür ters bir şey söyler kızın zoruna gider. Müdürün ağzını burnunu dagiritim. İşten olurum. İlişkiyi yıpratır.
İş ortamında farklı insanlarla iletişimde olmayı tercih ederim. Suyunu çıkarmak gibi geliyor bana hem evde hem işte aynı insanı görmek iletişimde olmak
Ne güzel işte hep beraber 🤗🤗tabi bu birbirini seven kişiler icin geçerli.. diger türlüsü cekilmez o yuzden esini sevgilini iyi secmek şart
hayir diger calisaarinin motivasyonunu dusuruyo calisanlarin kapasitesi azaliyo yasaklanmali karsiyim isten kaytariyolar yemek aralarinda birbirlerine dokunuyolar saygisizva opusuyolar mide bulandirici işte yapmiyolar
Tabii ki bana eğlenceli geliyor beraber çalışmak ve ayrı bir cazibesi var nedense bilmiyorum. Birlikte kaçamak yapmak falan eğlenceli gelirdi.
hayır seçeneğini seçtim ama işin ne olduğuna göre değişir :)))
Eşimde yok sevgilimde yok.. lakin olsaydı çalıştırmazdım.. çok şükür ihtiyacım yok..
Bu konuda çok az insan anlaşır. Biraz ayrı kalmak lazım
Patron ben veya esim olur, kendim isimiz olursa evet, ne güzel iste.
Hayır istemem devamlı gör gör bikarim biraz özlemek de lazim
1 yıl kadar aynı yerde çalıştık olmadı sonunda ben ayrıldım işten
İstemem.. özlemek iyidir. Zaten aynı evin içindesin
Ne evet ne hayır. İş ortamını görmem gerek bana uyarsa çalışırdım bi mahsuru yok benim için
Zaten evde gorucem bide is yerinde sürekli görmek istemem
Sıkardı ha. Ama iş yeri eşiminse tabi birlikte çalışalım asistanıyla çalışacağına
Ateşle barut Yanyana gelmezmiş sen ateşin yanına barut fabrikası sokma derdindesin aman aman 😂😂
Burada romantik tarafımı konuşturmayacam hayır evde görüyorum dışarda görüyorum bir de iş yerinde görürsem var ya boşanma an meselesi djjdj
hayır istemem, zatı şahanesiyle çok kavga ederdik :)
Sevgili olabilir ama eş biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum
İstemem
Eşi ile aynı ortam da çalışmak isteyen beyinsizdir
surekli sevdigin ile ayni ortamdasin bir problem olsa sevdigin ile birlkte omuz omzua verip ustesinden gelip sonra mesai bitince sarilip el ele tutusup isten ayrilmak kiside yorgunluk falan birakmaz:)
Evet ama iş başka aşk başka gerekirse bağırırım yani
Ben hayatımdaki insanla çalıştığım zaman daha verimli oluyorum ama herkese göre bir olay değil
Iş ortamı ve ev ortamı farklıdır istemezdim bu yüzden
İstemem, zaten adamı evde görüyorum bir de iş yerinde de mi göreceğim sürekli😂
Yok istemem gördüklerum yaşadıklarımdan sonra asla 😊
Ya mesela ortak bir yer açarız olabilir ama onun dışında hayır
İsterdim evet güzel olabilirdi
18 yıldır çalışanlar var. Onlar n'apsın yahu :)
Pek güzel bir ilişki olmayabilir
O görsel yüzünden spoiler yemiş olamam
daha yıpratıcı bir şey düşünemiyorum
Olabilirdi herhalde bilmiyorum doğrusu
Ben isterdim ben çünkü sıkılmıyorum :)
istemem bir sorun olduğunda çözümü zor olur
Profesyonel olduktan sonra sorun olmazdı
Hayır, istemem kesinlikle.
Hayır istemem uzak duralım 🙄
Eğer patron bensem olabilirdi :D
evet özlemenin önüne böyle geçilebilir🥺
Bunu kadınlar ister erkekler istemez