Kişilik & Karakter Ne kadar insan sarrafısınız? Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilk görüşte anlar mısınız yoksa tanıyarak mıuyuyanlara iyi geceler Ne kadar insan sarrafısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ben insanları çok iyi anlarım 0 1 Yorumla Verrirrt +1 yıl dostum bu siteden hiç cıkmıyor musun
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şekilde değilim kalbi güzel olan insanlar insan sarrafı olamaz çünkü herkesi kendi gibi sanır 0 0 Yorumla
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Anlarım biraz işte mdshansm 0 4 Yorumla Verrirrt +1 yıl karpuz olayına dönmesin :D güzel diyipte kelek çıkmasın sonra Yorumla nisatakana +1 yıl Yok ben karpuzun iyisini anlarım Yorumla Verrirrt +1 yıl nasıl seçmeliyiz peki bize de bir tüyo ver :D Yorumla nisatakana +1 yıl 3 aşamalı temizlik yapacaksın Sayısalcı mı eşit ağırlıkçı mı sözelci mi din ağırlıklı mı kafası Sonra bencil mi diye bakacaksın Sonra ince düşünür mü diye Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kaç dakika yeter çözmeme 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Şu kadar 0 13 Yorumla Verrirrt +1 yıl Ne kadar Yorumla Irresistibleart +1 yıl Serçe parmak Yorumla Verrirrt +1 yıl pek inanasım gelmedi ama hadi inanalım Yorumla Irresistibleart +1 yıl Niye ya Yorumla Verrirrt +1 yıl pek öyle bir enerji almadım sizden Yorumla Irresistibleart +1 yıl Sarraf mıyım değil miyim Yorumla Verrirrt +1 yıl serçe yerine 10 parmak desek daha makul gibi Yorumla Irresistibleart +1 yıl Şeffafsa okurum ayn Yorumla Verrirrt +1 yıl şeffaf değilse de okursunuz siz o şeyi aldım sizde Yorumla Irresistibleart +1 yıl Yok ya üşenirim Yorumla Verrirrt +1 yıl o ışık var ama Yorumla Irresistibleart +1 yıl Denicem Yorumla Verrirrt +1 yıl 😅😅 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tanıyarak anlarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben insanları çok iyi anlarım
dostum bu siteden hiç cıkmıyor musun
Hiç bir şekilde değilim kalbi güzel olan insanlar insan sarrafı olamaz çünkü herkesi kendi gibi sanır
Anlarım biraz işte mdshansm
karpuz olayına dönmesin :D güzel diyipte kelek çıkmasın sonra
Yok ben karpuzun iyisini anlarım
nasıl seçmeliyiz peki bize de bir tüyo ver :D
3 aşamalı temizlik yapacaksın
Sayısalcı mı eşit ağırlıkçı mı sözelci mi din ağırlıklı mı kafası
Sonra bencil mi diye bakacaksın
Sonra ince düşünür mü diye
Bir kaç dakika yeter çözmeme
Şu kadar
Ne kadar
Serçe parmak