AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
zor bir durum gerçekten diyecek söz bulamıyorum ben olsaydım yerinde çok farklı şeyler yapardım ama seinle paylaşmım ben en iyisi
ne gbi-?
boşver allah sabır versin.. bence polise şikayet et bizde evden para alamıoz diye laf ediyoruz anamıza babamıza neler var şu danyada bilmediğimiz sabret kurtulursun umarım
inş saol
Sence babanın sana karşı böyle davranmasının sebebi ne yanlış anlama yani bir sebep yokken niye böyle davransın sana?
calısmıyom dye
Bence babanda başka bir sıkıntı var senle bir ilgisi yokk
Allah yardımcın olsun.. Ama sen bu gittiğin yoldan şaşma Allah sabredenle beraberdir unutma...
Hayat bazen çok acımasız olabiliyor. Yapabileceğimiz hic birşey yok iyi dualardan başka. Allah yar ve yardımcın olsun. Sınavın buymus inş da geçersin
Allah islah etsin babani sanada $abir versin inan yuregim burkuldu okurken cektiklerini dusunemiyorum
Allah ıslah etsin dua et Allahtan ümit kesilmez bir surede calismayi dene belki biraz olsun kafan rahatlar.
Benim babam değişik bir versiyonu. Üniversiteye başka bir şehirde git. Ve hem çalış hem okul oku.
okumuyorum ama grcem üni sınavına bu sene
Allah sabır versin kardeşim..
Babanın ve öyle davranan tüm babalarında Allah belasını versin.
:((
Yemin ederim aynı ben... Babamda 46 yaşında bende 19 yaşındayım..!
bu olaylar sizdedemi yasanıyo?
Evt aynısı
Herkesin ailesiyle problemleri var düşe kalka ilerleyeceksin bazı şeyleri duymayacaksın ve bir an önce kendi ayakların üzerinde duracaksın başka çaresi yok.
Sabret kurtulursunuz elbet senin yapacağın en iyi şey KPSSye girmek
okumuyorum dersaneye gnder dedim cimriliginden göndermedi
Lise mezunu olmak yeterli meslek lisesi isen daha kolay
düz lise
Olsun 2016 da sınav var önünde çok uzun bir süre var o zamana kadar çalışıp iyi bir puan alabilirsin ;)
denicem ozaman bunu
Kesinlikle dene ;) annenide kendinide kurtarırsın hedef belirle kendine iyi puan alırsan kesinlikle olur
banane annemden ! babamdan asagı kalır yanımı var
O zaman sen kendini kurtar ;) ama iyi çalış
Allah kolaylik versin canım ben kendi anne babama kurban olayim ya sukurler olsun
çok üzücü bir durum baban senden nefret deilde kin besliyodur kız oldugun için olabilir
evlen kurtul dicem ama daha kötü duruma düşme ihtimali de var. allah yardımcın olsun ne diyim.
ALLAH yardimcin olsun. Herkes bir sekilde sinav ediliyor. Namazindan asla ve asla odun verme.
Kıyamam ya. allah yardım etsin bacım. en kısa zamanda temiz bir insanla tanışır evlenirsin inşallah
inş :( saol canım
Bu senin sinavin sabret bir delilik yapma kimseninde sozune kulak asma hic olmassa o baban burdakiler yabanci
o evde nasıl duruyorsun şeytanlasmıs adam şeytan saptırmıs huzursuzluk cıkartıyor git o evden
nereye gideym ki dünyanın çivisi cıkmıs kme gdeym nasıl gecneym kolay degil ki öle...
evlen
evet ama severk evlenmek isityom :)
Ben artık nefret bile etmiyorum. Bıraktım kendi haline. Ne hali varsa görsün. Umrumda değil.
ilk önce iş bul sonra cık gıt evden onla mı uğraşacan hergün senı dövmesine razı mı olacan
Aynen yaaa iki yuzlu kendiyle celisiyo muslumanim diye geciniyo yok kocaya itaat yok babaya itaat
kim ikiyüzlü? anlamadım bnmi?
Babama diyorum yaa :D kendi babama :D
dalga gecmene gerk yok ben bana dedin sandım
Senin baban cidden sağlam bir dayak istiyor ama ne kadar nefret etsen de yine senin ciğerin yanar.
demi evet ölede oluyo ama sadece allahtan korktugum için yoksa onu sevdgmden degil cünkü bir hakkı yok üzerimde dayaktan baska
bende sevmem ama yan odada uyuyor şimdi garip sesler çıkardı bir an bişey okdu sandım korktum yinede kaybetmekten
Bacım çok zor durum.
Sakın gidip ezik biriyle evlenme.
Git adam gibi adam biriyle evlen.
Bende annemden nefret ediyorum. Sende calis hem onu daha az görmüş olursun.
Burada böyle kız çok mu var yoksa aynı kızlar mı soruyu soruyor acaba
Allah, sabredenlerle beraberdir. Sabret guzelim sabret Allaha sigin.
Bu aralar sinirli zamanlarım umarım baban karşıma çıkmaz
Üzülme bnde babamdan nefret ediyorum iki saat açık layamam ama anlıyorum seni :/
Bu söz etdiğiniz kişi babanızmı şimdi ğerçekden .
evet malesef :( :(
bence o evden bir an evvel ayrıl arkadaşım sen
öyle yapmayı düşünüyom ama bilmiyom bunalıyom artık ya
psikolejin bozlur o evden bir an evvel ayrıl evlenip yuvanı kur
hani koca :)
ben alayımmı seni :))
e koca buluyorum beğenmiyon sende.
:))
:) deli ya gece gece :)
beni koca olarak beğenmedin sanırım.
ne örüyon (:
baban içki içtigindemi genelde boyle asi davranıyor
hep böle
Abdullah ibn-I Abbas (r. a)'dan:
" Rasülallah (s. a. v), birgün iblis'e sormuş: Senin ümmetimden kaç dostun vardır?
iblis demiş ki : 10 tane:
1) Zalim emir / reis / başkan
2) Kibirli olan
3) Nereden kazanıp nereye harcadığına dikkat etmeyen
4) Zalimin zulmünü tasdik eden alim
5) Hain tüccar
6) intikarcı / stokçu
7) Zina eden
8) Riba / faiz yiyen / tefeci
9) Nereden mal topladığına aldırış etmeyen cimri
10) Devamlı içki içen
yani şeytan babanı sürekli içki içtiginden dost edinmiş Allah yolundan çıkarmış koonuşan aslında şeytanın ta kendisi imanı oyle bir zayıflamışkı kalbi artık nefsine ve şeytana söz geçiremez hale gelmiş yani şeytan resmen babanın ruhunu satın almış Allah hidayete erdirsin diyorum sanada allahtan sabırlar ve tez zamanda hayırlı bir eş bulup seni o evden kurtulmanı nasip eylesin amiiiinn...
inş saolun allahada küfrediyo yok dyo hç mi korkmaz bir insan ya
Ve lillâhi mulkus semâvâti vel ard (ardı), vallâhu alâ kulli şey’in kadîr (kadîrun).
1. ve li allâhi : ve Allah için, Allah'ın
2. mulku es semâvâti : semâların, göklerin mülkü
3. ve el ardı : ve arz, yeryüzü
4. ve allâhu : ve Allah
5. alâ kulli şey'in : her şeye
6. kadîrun : kaadir, kudret sahibi
İmam İskender Ali Mihr : Ve göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Ve Allah her şeye kaadirdir.
Abdulbaki Gölpınarlı : Allah'ındır göklerin ve yeryüzünün saltanatı ve Allah'ın her şeye gücü yeter.
Abdullah Parlıyan : Göklerin ve yerin mülkiyet ve hakimiyeti Allah'ındır. Allah, herşeyi yapmaya güç yetirendir.
Adem Uğur : Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah'ındır. Allah'ın her şeye gücü yeter.
Ahmed Hulusi : Semâların ve arzın mülkü Allâh'ındır (çünkü bu kapsamdaki her "şey", O'nun Esmâ'sının işaret ettiği mânâlardan - kuvvelerden oluşmuştur, O'na aittir). Allâh her şeye Kaadir'dir.
bu duayı sürekli zikredin içtenlikle birde :hasbiyyalahu ve ni'mel vekil.
bunu babma okutmak lazım
seytan ve işbirlikcisi babanın nefsi buna izin vermezki o artık hak yolundan çıkmış ona dini bütün hakikati tekrardan ona ince ince işleyip dokuyacak bir terzi gerek gerçek bir din adamı
babamdan nefrte ediyom amma ynede korkuyom onun adına öbür dünyada yanması falan içim acıyo aklıma gelnce nye bilmiyom sevmiyom ama o korkmuyo ben korkuyom onun adına
benim babam ağzına içki koymazdı 5 vakit namazındaydı. benimkide aynıydı. peki neden acaba
olsun ne olsun o senin babandır. peygamberimiz S:A. V efendimiz hadislerinde buyurur ki: biri size kötülük ettikçe siz ona iyilik etmeye devam ediniz...
siz babanız dogru yola hidayete ermesi içn her namazınızın ardından huşu ile aglayarak dua ediniz. geceleri hacet namazı da kılın Allah herşeyi gören bilen ve işitendir. asla kullarının duasını karşılıksız bırakmaz asla kullarını yanlız bırakmaz bunu rabbimizin size bir imtihanı olarak görün sabrettikce ve Allaha sıgındıkça mutlaka mükafatını alacaksınızdır
Allah ondan kurtarsın sizi tez zamanda
amin inş :(
Allah anani babanı toplasın
Babanızın ciddi bir tedaviye ihtiyacı olduğu açık.
Muhtemelen sen çalışınca kendi çalışmayacak.
aynen öyle nerden bildin?
Sıkıntılarına ve altta olan cevaplarını baktım canım.
Çok zor değil bunu tahmin etmek.
evet kendi koskocaaaaaaaaaaaaaa 1.5 yıl calısmıs dile kolay 1.5 yıl sonucta millete bakıyom bbasına falan bde bizimkne bakıyom
Sorumsuz bir baban var.
Ve eminim çalıştığın vakit elinde avucunda olanı alacaktır.
Evlenmeyi çözüm olarak görme canım.
Evlilik çözüm değil inan, seni dışlayan aileni evleneceğin kişi de biliyorsa.
Ailenden çok ezerler.
evet bilirse dahada cok ezerler dogru dyon
Artık babandan bende nefret ediyorum
:/ (
öyle babaya diyecek birşey bulamadım
Bu tip insanlara içki yasağı getirilmesi lazım...
kesinlikle
Sen üzme kendini sabret. Allah bir kapı açar sanada..
Evlen kurtul yoksa sana rahat yok
aynen yok valla
Bunu buraya yazmandaki amaç ne?
derdimi anlatıp cözüm aramak gercekten cok bunaldım :(
Canım bana göre bunlar çok önemli aile meseleleri. Herşey her yerde anlatilmamali. Resit bir kizsin istesen polisede gidebilirsin. Zaten buradakilerin şöyle yap böyle yap dediklerine de yapamam diyorsun. O zaman paylaşmanın gereği nedir. Eksileyenleride anlayabilmiş değilim. Size inandırıcı geldi diye bana gelmek zorunda mı?
Mesaj atabilir misin?
nye?
Allah kolaylık versin kardeşim sana
amin inş
19 yaşındasın kendi evine cıkabilirsin.
ev yokki cıkaım
calısabilirsin
19 yaşında ve babası bile yeni çalısmaya baslayan hatta tahminimce maddi sıkıntılarıda olan genc bir kıza eve cıkabilirsin diyorsun.. Ailesi onu markete dahi göndermezken bugün kendi imkanlarıyla bir yere bile gelse bir yerden sonra duracak ve tilki - kürkçü dükkanına dönecek olay yorumlarınız fazla ironi...
aynıs eylerı bende yasadım kendi ayakalarımın uzerindeyim. babalık gorevini yapamayan adamlara baba denilmez.
para cuzdanları olarak gormeyın artık babaları
ben de sevmezdim ama olunce nedense seviyor insan
Aklını kullan.. İş bul çık onların arasından..
İstersen öldürebilirim tabi parayla
Allah yardımcın olsun. Evlenince kurtulursun.
Allah yardımcın olsun
Ablacım; ne olursa olsun senin baban o.
Ya ltfen şu "nolursa olsun o senin baban/annen" lafını kullanmayın. Baba olmak nedir onu bana bir tanımla
Ablacım, sizin haksız olduğunuzu söylemiyorum. Babalık görevini yerine getirmiyorsa bile odur. Allah göstermesin de kaybettiğiniz zaman ne demek istediğimi de anlarsınız.
Allah yardimcin olsun.
Xper icin yaziilmis senaryo
eger senoryoysa allah hiç yüzümü güldürmesn
Bende babandan nefret ettim :\
:(((((
Allah Yâr ve yardımcın olsun.
tek çocukmusun?
tek kız en büyükleriyim 2 de erkek var benden küçük
aa ben seni erkek sanmıştım. kızsın diye böle davranıyo olabilirler. kardeşlerinede kötümü davranıyolar
benim babamda aynıydı. bir içkisi yoktu. bela okur aşağılar küfreder dururdu arkadaşlarımın yanında toplum içinde. benimde gururm kırılır karşılık verirdim. haksız yere bela okurdu. okuduğu belalar yüzünden iki yakam bir araya gelmiyo. babam tam bir zarardı. 5 yıldır görüşmüyorum.
canım profilde kzıım zaten nye erkek sanıyonki bde bende bundan korkuyom bedduası tutar dye haksız ama nye tutmuski seninki ya da benmkide tutarmı :(
kusura bakma bacım dikkat etmedim. genel sayfada senin üstünde ve altında yayınlana soruları erkekler sormuş herlade. o yüzden karıştırdım. afedersin. babama gelince yatar kalkar beddua okurdu. doğduğun güne lanet olsun derdi. o da dindardı. ama ben namaz falan kılmıyodum. ne kafirliğim kalırdı ne Allahsızlığım. baya söver ve beddua ederdi baba derdim beddua etme babasın tutar. o ederdi. önemsiz şeylere. hergün eve gelirdi suratı 5 karış oflardı puflardı. noldu baba yok bişe. baba bişemi yaptık yok bişe. yıllarca ama yıllarca 25-26 yıl çektim bu işkenceyi kafayı sıyırdım. çocukken feci döverdi 18 e kadarda dövdü 18 den sonrada sövdü. aslında çok iyi çok ahlaklı dürüst temiz bir adamdı. ama dindarlığından olsa gerek annemi beni iteat etmesi gereken köleler gibi görüyodu. he iyi tarafları vardı. sevgi şevkatte çok gördüm babamdan. çok iyi yetiştirdi. gazete dergi okuturdu tartışma programı izletirdi. ama olmadı işte insan bir yere kadar dayanıyo. 5-6 yıldır görüşmüyorum.
babanın okuduğu belalar tutar bacım haklıda olsa haksızda olsa malesef tutuyo :(( o yüzden yapabildiğince uzaklaş ordan. ama sakın evden kaçma. ya da yanlış bir evlilik yapma. bu sene öss ye çalış şehirdışını yaz bas git. bir de kpss ye gir çok çalış memur olabilirsin belki. yaz bir şehri orda da 2. öğretim üniversiteyi okursun. hem okur hem çalışırsın. üniversitede bizim okulda öyle çok vardı. ayda biraz parada gönderirsin ailene susarlar. kur kendine yeni bir hayat
kardeş önünde aşağılanmanın dayak yemenin ne kadar berbat bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum
kardes olsa iyi herkesn içined toplumda
banada arkadaşlarımın yanında akrabaların falan yanında demediğini bırakmazdı. en son üniversiteden arkadaşımla eve geldim. kızın yanında bana etmediği hakaret kalmadı 2 saat sövdü. en sonunda kes l*n sesini diye bağırdım. sustu. arkadaşıma çok mahcup oldum. Allahtan o konuda anlayışlı bir kızdı. bunu bana karşı kullanmadı. annem bazen babanla git görüş diyo dayılarım falanda. gitmiyorum içimden gelmiyo. ben çom masum bir çocuk ve gençkız değildim ben de haşarıydım ama kötüye sapmadım. ama o çok aşırıya kaçıyodu herşeyde çok aşırı tepki veriyodu. surat asıp oflayıp pofladığı bir gün, kardeşim yanımdayken. babam yine hava kaçırıyo dedim. babam çok kızdı kardeşim odadan koşarak çıkıp öbür odada kahkahayla güldü. babam bağırınca bende odadan çıktım. kardeşimin yanına gittim güldük beraber. bazen işi gırgıra vur bacım. o durumdada olsan yapabileceğin kadar gırgıra vur. baban farkına varmadan yap bunu
Keşke kıçına tekmeyi vurabilsen.
Oc was here babanin anasina selamlar
İçki bütün kötülüklerin anasıdır.
allah yardimcin olsun zor durum annen nasil peki
babamın kadın versiyonu ama o allaha sövmez içki içmz
Çok uzun yazmışın, üşendim... :(
çok zor durum. cidden üzüldüm :/
Allah yardımcın olsun kardeşim.