Babamdan nefret ediyorum :(((?

babam herkesin içinde beni aşagılıyor bu evde sana yemek yemek bile haram dyor kendisi içki içiyo bir sürü kötülük yapıyo müslüman ben namaz kılıyom oruc tutuyom ben müslüman degilmişim dinim yok mu beim nerdeyse kendini peygamber ilan edicek beni hiç sevmiyo nedeni ise calısmma mıs gidip calısmmaı istiyor kendisi calısormusta yemin ederim ömrü hayatında hep annem anlatıyor bu son 1.5 yıldır calısıyo iyiki bir eve para getiiriyo dye bizi rencide ediyo 19 yasına geldim hala tekme tokat dövüyo dıraı cıkarmıyo markete bile gndermiyo bıktım ben bunda en cokta dinsiz olduumu sölemesi allaha inamıyomusum allaha inanmasam namaz kılarmıyım oruc tutarmıyım? bu nasıl insn anlamıyorum herkese lakap takıyo madem müslümnsın takma ozaman söledigim zamanda kalkıp dövüyo bıktım bundan ne yaptımda bunu allah bana bela olarak verdi ne dogsaydım nede bunun kagrını cekseydm anneme cektirdigi etmiyo bde bana sardı.. ne yapcam ben :( bıktım artık bundan
Güncellemeler
+1 yıl
yemin ederim bıktım bana dyoki neden dogdun sen allah nye verdi seni bana dyo bir baba evladın abunu dermi annemde öyle artık sırf calısmıyom dye işine gelince kısın evde otur der markete gndermez işine gelincede gt calıs madem fabrikada erkek var nye nderiyon ozaman gt tıtrın altında kal cesedin gelsin dyo bir aile dermi bunu evladına ölmek istiyom yemin ederm bıktım aynı sofraya bile oturmuyom onlarla
Babamdan nefret ediyorum :(((?