Babama çok sevgi göstermeyi denedim. Çok denedim. İyi bir şey desin diye gözünün içine baktım. Olmadı. Bunları da göz önünde bulundurun.
Sabrımın son sınırına geldim ben artık.
neden bunu düşünüyorsun, seni üzmek istemiyorum ama baba kavramı bir kız için en önemli şeydir
ona hiç gidip sarılmayı denedin mi? benim babam da sürekli kusur arar, bir şey beğenmez, huysuz aksi bir tipdir, ama huyuna gittikçe o kadar seversin ki, kötü yanları değil iyi yanlarını düşün, evladını, seni canından çok seven bir insandan nefret etmen hem Allah katında günah hem de ayıp...
babama neler denemedim ki. işe yaramıyor. o öyle bir insan. değişmeyecek.
güncellemişsin, gerçekten anneni aldattığına emin misiniz? neden ayrılmıyor annen, onunla beraber yaşasanız? hani ayrılmak kolay değil fakat, eve mutluluk vermeyen bir insanla da olmaz ki...
bazı başka sıkıntılar var, ayrılması için onların düzelmesi gerek. bekliyorum şimdilik. eminiz.
o babadır kızarda severde diyemem asla. İnsanlar malesef anne babasını kendisi seçemiyolar sabırlı olmaya çalış ama kendini ezdirme derim ben
sonunda beni anlayan biri, çok teşekkür ederim
rica ederim canım
bana lise öğretmenlerimizden birini hatırlattı yazdıkların. 3 sene boyunca büyük bi' çoğunluğumuz nefret ettik adamdan ama lise bittikten sonraki dönemlerde tek aradığımız yine o olmuştu. bazılarının tarzı böyledir. valla hemcinsini savunuyor deme de kız evlat zor yahu neyse Allah sana da ona da en çokta bu durumdan anladığım kadarıyla annene de sabır versin. kal sağlıcakla..
Her ne olursa olsun o baban senn her ınsan hatalar yapabılır bence sessız kal ve sözünden çıkma annemı aldatıyor dıyorsun ya bunu gözünle görmeden asla kararını verme kım ne hata yapıyorsa karşılığını muhakkak görür ama dünya da ama ahırette uzme kendını
Cevap
9Cevap
sabırlı ol elbet yüzün gülücek ama allaha havale etmekten allaha dua etmekten başka bı caren yok. sen takmama ya bak acıgını yakalatma. belkı bı sorunları var senden cıkarıyo sınırını olabılır. altan almaya calıs. baba bu doverde severde. okuyosan babanın sayesınde. unutma
bir gün babanı kaybettiginde anlarsın o zaman keşke yanımda basimizda olsaydida istedigini yapsaydi dersin ama gec olur. Baba ile çocuğu arasinda genelliklede kızı arasında olur böyle şeyler. Aslında bir baba en cok kizina kiyamaz korumaya çalışır o yüzden bu sert davranışlar çoğu baba böyle
Baban da suçlu olabilir * aza kaldı o evden gideceksin, sevgili bul da
annemi onunla tek bırakmak istemiyorum
annemi de benimle götüreceğim bir çözüm bulmalıyım büyük ihtimalle güney azerbaycanlı kardeşim :)
Faşist (!) olduğum için bilirim.
Bakalım, erkek arkadaşımla konuşuyorum durumu.
Bu sorunuzun cevabı profil bilginizde gizli. (18-24)
O senin baban dayanmak ya da katlanmak diye bisey yok omrunun sonuna kadar seninle olacak dusuncelerin zamanla degisecek
yaşın kaç? ve eğer bir gün babanı kaybedersen bu dediklerine pişman olursun
kaybedince bir gün unutma aç bu başlığı tekrar oku olur mu?
olur
nankör Allah seni bildigi gibi yapsın baban anan senı buyuttu yedırdı ıcırdı bu yasına kadar nankörsun sen ayıp be
baba? ASŞKLJSDŞKFSFD
ne baba
nankör
hayırdır? :d
ne hayırdırı sus muhattap olma benle
aynen pampa
Sabır çek arkadaşım, Allah yardımcın olsun :)
amiiiin amiiin halden anlayanlar sağ olsun :))
anneni aldattığını nerden biliyorsun ki?
açıklarını yakalamak zor olmuyor
bak belkide sana öyle gelmiştir bilemiyorum yinede babandır allah eksikliğinii göstermesin yinede
10 yıldır farkında olduğum bir mevzunun bana öyle gelme ihtimali yok ki
öyleyse senin pek yapacak bir şeyin yok maalesef gerçekten çok kötü bir durum böyle bir durumda düzgünce konuşmak istesen bile seni azarlayacaktır gereken tek şey zaman maalesef...
kaçacak bir yerim yok henüz, annemi de onunla bırakamam asla. kendi ayaklarım üstünde biraz dursam kaçarım. çok teşekkür ederim yine de
allaha yalvarmaktan bişey yapamazsın
galiba
evlen bence yaşin kaç sıgara iciyon mu alkol
niye sen mi alıcan
sabır ver yarabbi.
bazen aşırıya kaçabiliyolar
babanda senden nefret ediyodur cadı.
Evlen kurtul
az önce düşünmedim değil
o konuyu sevgilimle konuşmayı tercih ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar