Babamdan nefret ediyorum?

Babam beni küçükken döverdi sobanın demirini ocağa tutup bacaklarıma kafama vurduğunu hatırlıyorum giyimimede laf atar öyle açıkta giyinmem zaten ve bu gün de en yakın arkadaşımın doğum gününe gitmeme izin vermedi herkes ordaydı bir ben yoktum derlerim geçen dönem kötüydü bunu sebep gösterdi ama başarılı olduğum zamanlar da (sınıf birincisi olduğum zamanlar falan) sadece devamını beklediğini söylerdi yine dışarı falan çıkmama izin vermezdi kolay kolay ve bu gün bir arkadaşımın babasıyla görüşmüş kızın babası kızının derslerinin çok iyi olduğunu söylemiş ve benim derslerimi sormuş benim babamda " bizim kız uyuzun teki hiç çalıştığı yok" demiş çok ağırıma gitti bide kızla kavgalıydım eve gelip bunları bana anlattı ve "sen geizekalısın özürlü, sana hakkımı helal etmiyorum" dedi. babam beni ilk okuldayken özel okula yollamıştı ama ben sbs de kaydırma yaptığımdan Anadolu lisesini kazanabildim bunu sürekli yüzüme vuruyor sana verdiğim emeklere yazıklar olsun deyip duruyo benim değerimi anlamasını istiyorum. hiç bir arkadaşıma da bu sorunlarımı anlatamıyorum beni çok eğlenceli biliyorlar. Tavsiye lütfen.
Babamdan nefret ediyorum?