Babamdan nefret ediyorum?

18 yaşında da bir travma daha yemedim demem. Uzun ama okuyun lütfen gerçekten birinin yorumuna ihtiyacım var.

Biz gurbetçi bir aileyiz. İspanya’dan Türkiye’ye kara yoluyla gidiyoruz. Dün akşam italyadayken bir benzin istasyonunda durduk. (Giden kişiler ben, ablam, babam, annem, yengem ve yeğenlerim, hepimiz aynı arabadayız). Herkes ihtiyaçlarını yapmaya lavaboya falan gitti. On dakika sonra herkes toplandı bir tek annem eksikti. Babam konu annem olunca aşırı sinirlenen birisi, genelde de sinir küpü zaten böyle kim görse nefret eder ondan. Hiç sevilecek bir yani yok. Bize hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uygular. Babam beni annemi çağırmaya gönderdi ben de bulamadım. Meğerse üst katta bir Coffee varmış oraya herkese kahve, içeçek falan almaya gitmiş. Ben arabaya geri döndüğümde babam hepten sinirlendi. Herkesin içinde annem arkasından küfür etti “ne b*k yiyor bu şere**** karı. Nerelerde bu s****k*” yani ana bacı sövdü. Ben de o an şoka girdim hem bir yandan sinirliyim hem bir yandan korkuyorum. Bana ve ablama bağırmaya başladı. Biz babamdan çok korkarız, küçüklüğümüzden beri, bir bakışıyla öldürür bizi. Bizi arabaya soktu ve annemi benzinlikte terk edip yola devam ettik. O sıra babam bana ve ablama küfür edip bağırıyordu, ablam şok içinde dönüp kaldı, ben ağlamaktan başka hiçbir şey yapamadım. Resmen annemi dil bilmediği, telefon çekmeyen, dağlık bir benzinlikte bırakıp yola devam ediyorduk. Yengem babamı ikna etmeye çalışıyordu. Yarım saat gittikten sonra U dönüşü yapıp tekrar benzinliye döndük. Annem yolun kenarına oturmuş ağlıyordu, etrafına tüm kahveler dökülmüştü. Araba benzinliye yaklaşınca babama baktım, anneme bakıp sırıtıyordu. Resmen bu yaptığından gurur duyuyordu. Direkt arabadan inip anneme doğru koştum. Öyle sımsıkı sarıldım ki, gözleri ağlamaktan şişmişti. Hissettiği korku gözlerinden okunuyordu. kimizde oturup ağladık. Anneme olanları anlattım. Arabaya bindiğimizde babamla kavga ettiler. Türkiye’ye vardığımızda uçak bileti alıp İspanya’ya döneceğiz. Annem boşanma davası açacak. Sonunda kurtulacağız bu k*pekten..

Size yemin ederim ben hayatımda bundan berbat bir şey yaşamadım. Bu olanları düşünüp düşünüp ağlıyorum resmen travma oldu bende. Artık babamın ölmesi için dua ediyorum. O adama zerre açım yok artık inşallah en acı şekilde ö*ür.

Kullandığım terbiyesiz tabirler içinde kusura bakmayın, tutamıyorum kendimi..

Babamdan nefret ediyorum?