Babamdan nefret ediyorum lütfen yardım?

merhaba, ben aylarca yıllarca futbola çalıştım. seçmelere katılacaktım. kazanacağımdan emindim fakat babam, izin vermiyor. çalış oku diyor başına kötü şeyler gelir diyor. kendisi halbüki şehirden kaçmış küçükken. evden kaçmak istiyorum hayallerimi yıkıyor. futbolcu olursam tehdit ediyor. uzağa gidemessin diyor. BEN BIR MAHALLEDE SEÇME NASIL BULAYIM? evden mi kaçsam, ne etsem bilemedim. ben profesyonel olmak istiyorum ya burdaki takımda oynadım turnuvada 14 - 1 yenildik ya. torpille üst takıma yükseliyorlar. bıktım ben bundan ya. hayatım zaten kötü bu psikoloji nasıl düzelecek. bunu yazarken komşumdan gülme sesleri alıyorum. ben burada ağlıyorum. en yakın arkadaşımın beni sevmediğini açıkladı bu hafta. dayanamıyorum. BABAM GELECEĞİMİN İÇİNE ETTI... hakkımı nasıl helal edeyim. yıllarım boşa gitti... hala bi takımım yok. sorun sadece o değil. kimse sevmiyor ulan beni, herkes arkamdan bıçakladı NASIL DÜZELECEK BU PSIKOLOJI HAINLER. babam keşke İzmir'e dönmeseydin diyor ya bana 🥲. hayatım mahvoldu kuzenlerim beni sevmiyor, biri kazık atıyor biri hayatımı mahvediyor. ben bir kere doğuyorum. anlamıyorlar hayatım çok kötü. üniversite hayalim vardı babam yüzünden okumayacağım. herkes böyle mi cidden yoksa benim hayatım mı çok kötü? nefret ediyor herkes benden. mesleğime karışılıyor zorlama altındayım hep.

Güncellemeler
1 yıl
..
Güncellemeler
1 yıl
babamla konuşsammı acaba
Babamdan nefret ediyorum lütfen yardım?