Babamdan nefret ediyorum, yardim eder misiniz?

Küçüklügümden beri sevmiyorum. 11 yaşında bile babam ölsün diye dua ediyordum. Hatta küçükken babamın insan olduğunu bile düşünmüyordum. Babamin tek derdi ders çalıştırmak, sınavdan yüksek not almak. Hasta olunca bile o zaman sobalıydı evimiz sobanın önüne koydu bağırdı bana "Burada hem terleyip iyileşeceksin hemde elindeki kitabi okuyacaksin". 12 yaşında bazen uykum çok gelip akşam 10 da uyuyunca beni yataktan kaldırıp bağırıyordu " Bu saatte uyunmaz ceza sana ders çalışacaksin" Bazen beni sevsin diye ağlıyordum bana hep "Sen ağlayınca ben mutlu oluyorum, sen hep ağla" demişti..15 yaşından 18 yaşama kadar dershaneye kurslara gönderdi, okuldan çıkıp 3, 4 saat kurs, dershanede kalıyordum. Okuldan eve gidemezdim sabah çıkıyordum akşam 9, 10 da babam beni alıp eve götürüyordu. Lan vicdansiz bir kere de sarıl bana ya kızım bir şey istiyor musun, nasılsın de ya. Benimle sadece "Bugün hangi dersi işledin hangi konuyu gördün" der sonrada "Git çalış hadi" 13 yaşımda çok hasta oldum doktora götürmedi en son annem götürdü beni doktor anneme kızdı bu kızı geç getirsen ölecekti niye önceden getirmediniz diye. Meğersem zatürre olmuşum hastane kaldım günlerce.. . Şimdi 19 yaşındayım sırf ondan kurtulmak için zar zor başka şehire geldim. Annemi kardeşimi, ablalarımdan çok uzaktayım 3 aydır. Rüyamda anneme sarılıyorum. Yarın ablamın nişanı var babamın korkusundan gidemiyorum memleketime. O kadar özlüyorum ki babam denilen adam hsricinde diğerlerini. Bana çok acı çektirdin baba, yüreğimi yaktın geçtin. Allah ıslah etsin seni 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Yine ağlama krizleri tuttu, içim yanıyor be ağlamalarım güzelleşti be babam Uzaktayım ama hissetmen lazım benim içimin yandığını göz yaşlarımı hisset be babam Bak saat 03.57 oldu ben uyumadim kız bana bagır bana. Kalbim acıyor gözümde yaş kalmadı ama sen yine aynısın. Kır şu gururunu kır şu vicdansızlıgı. Evladınım ben senin, canından kanındanım. Hadi kalk aç telefon bana deki "Senin kılına zarar gelse dünyayı yıkarım kızım" de bana. Ama diyemezsin sen yapamazsin çünkü sen gururuna yenik düstün.
Babamdan nefret ediyorum, yardim eder misiniz?