Şehir dışında okuyorum 22 yaşındayım geçen dönem babam para az yolladığı maddi durumumuz iyi iyi yerde çalışıyorlar iyi maaş alıyorlar. Bu yüzden asgari ücretli işe girdim sayım vardı 1,2saat geciktim eve müdür bıraktı babam bağırdı çağırdı... dedim para ver çalışmayayım.
Her neyse kavga oldu üstüme yürüdü. Okul açılınca bu eve bi daha dönmeyi düşünmüyorum orada kendime hayat kurmayı düşünüyorum sizce?
Her neyse kavga oldu üstüme yürüdü. Okul açılınca bu eve bi daha dönmeyi düşünmüyorum orada kendime hayat kurmayı düşünüyorum sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yani çocuk değilsin tsbiki ama ailen de seni korumak için öyle bi şey yapmışlardır. Kafana sarmıyosa git gelme
İt gibi sabahtan beri çalışıyorum sırf para vermedikleri için.. 10 12 saat verdiği tepki hayvana verilmez verdiği 3kuruş para onu da babalık gibi sayıyor çocuk okutuyorum ben diye övünüyor yıllarca annemi dövdü bizi sudan sebeplerden dövdü. Onun yüzünden hep bok gibi hissettim değersiz hissettim... gidip bir daha dönmemek istiyorum doğru değil mi
O kadar çalışmış kızım taktir edip üzülüp ah kızım diyeceğine bana bağırdı üzerime yürüdü bacım çocuğu
Senin yaşadıklarını ben de yaşadım valla çok iyi anlıyorum yemin ederim gittim okulu da ondan en uzakta yazdım devlet geldi sırf parası gitsin diye özel yazdım keyfime bakıyım diye sen düşün
Peki sonra naptın şu an
Böyle yapınca daha çok yaranmaya başladım bu düzen böyle bebek sen de öyle yap
İstanbul'da şartlar çok zorlastı bence buraya hiç güvenme
Bencede kendi ayaklarının üstünde duran bir birey ol kimsenin ağız kokusunu cekme
Baban seni büyütsün korumak istesin sen nefret et ohh ne ala muala gelme şimdi git
Ya sen ne yaşadığımızı bilmiyosun... annemin kız kardeşinin evleneceği adamdı bu. Teyzem gitmiş kendini vurmuş annemi zorla vermişler. Her gün dayak her gün hayvan muamelesi. Sen bi çocuk şeker yedi diye yediği şeker sayısı kadar ellerine merdaneyle vurucak kadar vicdansız birisiysen ben bu adama nasıl baba diyim? Annemin hatrına dayandım onca sene... annemi görmek için geldim başıma bunlar geldi al ne yapayım bu baba sence başıma taç edeceğim baba değil utanç kaynağım
Bunu baştan desen böyle yorum yapmazdım zaten 😊 baba öyle olmuyor haklısın
bana kalırsa okulun bitene kadar sabret sonra zaten ayrılcaksın kimseyi üzecek kadar uzun değil hayat. Bişi derse de kulak ardına alcan bi kaç senen kalmış
Ölse cidden gram üzülmem daha çok faydası olur babalığı olur bana emin ol
babam ve oğlumu izledin mi? orada gerçekten biraz anlaşılır bi şekilde bu konuyu işliyorlar
Benim babam cidden bi baba değil iğrenç birisi şimdi iyi biri gibi duruyor dışardan gerçekte tam bir o# c birisi
Düzenini kurabilcek bir adam terkediyo ailesini ha güzel de düzen kuruyo yani kendinden eminsen zaten üzülmüyceni düşünüyosan kurman da mantıklı o zaman
Düzen kurarım da param yok öğrenciyim yurt parası var yemesi içmesi. Part time işe girdim desek kredi aldım desek ya sonra napcam iş bulamıcam falan
kız her yerde iş bulur burası tr. Yürekli değilsen tabi deneme sonra çok ağlarsın. Ama bi şekilde yoluna sokarsın işleri
Nefret ediyorsan konuşma kendini kurtar
Ayakta durabileceğine inanıyorsan, dönme eve.
hayat keşke öyle kolay olsa :D herkese bol şans
Hayatını kur.
Maddi destek almalısın prenses
Dönme eve.
Ezik misin ya