Babamdan nefret ediyorum ne yapılmalı?

Gercekten bu hayattan bıktım. Babam bize danısmadan her istedigini yapıyo. Bu hayatta aileme hep iyi davranmaya calıstım hicbir zararım masrafım olmadı en kucuk bisey yapsam hemen beni sucluyo gercekten cok narsist bir insan. Durumumuz baya kotu. Ev almak icin biriktirdigimiz parayı akrabalar ile köydeki ortak eve harcadı o parayı vermeseydi simdiden bir ev parası birikmisti. Yıllardır bu ev bile denilmeyecek kadar kucuk yerde yasattı bizi. Bi odası bile yok 9 yıldır 40 yıllık apartmanda yasıyoruz kucukken buraya geldik fazla kalmicagimizi dusunuyordum. Ablam ve benim yaptıgimiz dedigimiz en kucuk seyde annemi sucluyo. Sen onlari yetistirdin sen onlara boyle seyler ogrettin diyerek annemi assaglıyo. Annemle babamın evliligi igrenc ailelerin zoruyla evlenmisler. Her zaman bir tartısma oluyo evde annem bir yandan bagrıyo. Evde bir huzur bulamiyorum. Disari cikmamizi bile sorun görüyolar ablama cok fazla baskı yapiyolar. Saat askam 8 i bile geç goruyolar. Simdi ise babam köyde yasayalım diye bize baskı yapıyo. Annem bana para ver nereye gidersen git demis. Eger köye gitmeye kalkarsa onlar ile asla gitmem yurtta kalırım daha iyi. Köy hayatında yasamak istemiyorum. Kucuklugunu anlatıp sinirimi bozuyo. Yok ben kecileri gezdiriyodum yok ben ineklerin sütünü sagıyodum sizde hic bisey. Gercekten bıktım sorunun bende oldugunu dusunmuyorum. Ne yapıcagımi bilmiyorum bu konuda size danısmak istedim
Babamdan nefret ediyorum ne yapılmalı?