Babadan nefret etmek?

arkadaslar babasindan nefret eden var mi? bir tek ben ediyor olamam sanirim. evet boyle sorunca bir cok kisiye degisik ve kotu bir seymis gibi gelebilir ama hakli sebeplerim var. gece gece aklima geldi aglarken icimi dokmek istedim. sizin hic olse aglamam dediginiz bir babaniz oldu mu. ben kendimi bildim bileli calismaz babam. eve ne para getirir ne de bir kuru ekmek. ustune ustluk de eve giren parayi cebine atip kumar oynar sigara alir. erken yasta calismaya basladim. okul okumak istemiyorum falan bahane. babam calissa bize baksa ben seve seve okulumu okur diplomami elime alirdim. hangi baba calisip evine bakmaz ya. bir de eve gelince yuzsuz gibi neden yemek yapmiyorsunuz diye bagirip cagirir? babam bu zamana kadar ne elime harclik verdi ne de bir seye ihtiyacin var mi diye sordu. parada pulda gozum yok da 7 kisiyiz evde kim bakacak bu eve? bir de utanmadan benden para istiyor. hadi hepsini gectim insan bir defa yanina cagirip opmez mi? ne parka goturdu beni ne de elini sacima atti oksadi. internette videolar goruyorum babasi kizini oyle seviyor ki dunyalar kizinmis gibi. ben hicbir zaman oyle hissetmedim. bana hic oyle hissettirmedi. ne sarildi ne de yaklasti. babalik yapmamasi bir kenara bir de bagirip cagirdi. ben sana ne yapmis olabilirim ya. bu yasimda sana ne yapmis olabilirim. sacimi kestim sirf kisa diye ne bu halin erkek gibi olmussun seninle bir yere gitmeye utaniyorum insanlar benim yanimda seni gorecek diye diyor. ne yaptim ya ben sana. ama abime gelince oyle degil dunyalari yikar onun icin. iki ablam ve bana karsi boyle sadece bu adam. abimi de para verdigi icin seviyor sanirim. hangi ortama girsek onu ovuyor canim oglum yapiyor. bana gelince de senden utaniyorum diyor. cok uzun yazdim sanirsam ama inanin icimde tutamiyorum. buraya kadar okumazsiniz sanirim. hic okumazsiniz belki de. bu soruyu goren de kimse olmaz belki ama ben icimi doktum iyi geceler.

Güncellemeler
+1 yıl
tesekkur ederim hepinize
Babadan nefret etmek?