Babadan Nefret Etmek?

Babamdan nefret etme sebebimi bir milyonunca kez az önce tekrar anladığım için bu durum acaba sadece bende mi var diyerek internette arattım. Ekşi Sözlük'te karşıma çıkan bu konu başlığında benzer kişiler olduğunu görsemde yaşadığımız her anın aynı olduğunu farkettiğim biri var. Burada yazılan her şeyi birebir yaşamış olmam daha çok sinirlenmeme ve şaşırmama sebep oldu.

https://eksisozluk.com/entry/10261416

Bu aslında bir sorudan çok görüş oldu.

Çünkü babasıyla sorun yaşayan kızlara sanki vebalıymış gibi davranan ve hiç tanımadıkları adamı haklı bulan çok insanla karşılaştım. Bu konu başlığından sonra böyle insanların belki benim gibi sorunlar yaşayan insanlara bakış açısı değişir. Aslında onların nerden baktığı önemli değil ya da ne düşündükleri ama ön yargılı man kafalardan nefret ettiğim için belki bu şekilde sayıları azalır.

Bu tip insanlar herkesi kendi babası gibi iyi zannedip size" ay sende saçmalıyorsun baba sevilmez mi" tarzı salak cümleler kurabilirler ya da "onu da öyle kabullen" diyen bir başka türü daha vardır bunun ki zaten artık kabullenilmiştir ama kabullenilince sanki baba denen kişi "bunlar benim iğrenç davranışlarımı kabullendi normale döneyim" diyor. Yaptıklarını yapmaya devam ediyor.

Ayrıca unutmayan bu hayatta ne kadar iyi erkek varsa o kadar kötü erkekte var ve hepsi baba oluyor. Birileri baba olurken sadece iyiler olabilir diye bir ayrım yapılmıyor.

Soru özelliğini kaybetmesin babasını sevmeyenler var mı aranızda?

Babadan Nefret Etmek?