Cinsel Yaşam Dikkat: Kadınları mutlu etmenin formülünü veriyoruz! Sence ilişkilerde kadınları en mutlu eden şey nedir? (Sayfa 6) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1430 Dikkat: Kadınları mutlu etmenin formülünü veriyoruz! Sence ilişkilerde kadınları en mutlu eden şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
lebis Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl ne diyor ne istiyor diye anlamalı değer vermeli 3 1 Yorumla codeblack +1 yıl Hep atıl kurtBizim işimiz ne de zor Allahım Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Romantizm sonrası aşk 😍😘 0 0 Yorumla
Hesaptaolmayanşeyler Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Kadın kadına olma fırsatı vermek 0 1 Yorumla Bebeki4 +1 yıl Nasil yani Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. doğru hareket etmek burcuna göre yapmak 0 0 Yorumla
Catwomennn06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Oral 16 2 Yorumla Stranger_Things +1 yıl Dürüst cevap Yorumla KomdYcx1 +1 yıl Yapiyom da bir tek o yetmiyor Yorumla
Ölmüs-Kisi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl sevmek bence sevılen her kadın erkegını mutlu eder 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Paran varsa 1-0 önde başlıyorsun 0 2 Yorumla kubilaylom35 +1 yıl ilişkiye girebilmek için paradan başka şansın olmamasındandır o. senin için para şart Yorumla v0lkn +1 yıl @kubilaylom35 merak etme benim ona ihtiyacım yok genel olarak söyledim üstüne alındığına göre sende var ama bir sıkıntı heralde :)) Yorumla
sahmeran3499 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Süprizler 😋 4 1 Yorumla _Mert55_ +1 yıl Mesela? Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Paran varsa zaten mutlular 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ilgili olmali 4 2 Yorumla codeblack +1 yıl Ne yani bu kadarı yetiyor mu Yorumla Uye658561 +1 yıl ilgiden sonra hersey olur diyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlgi yahu sadece her konuda ilgi😁 0 3 Yorumla YoungCreww +1 yıl Gerçekten ilgimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @YoungCreww bence oyle😂 Yorumla Histenge12 +1 yıl Bnce yanlış veya yalan. İlgi gösteren ve böyle mutlu olan biriyim ve bu yüzden pişman olmuşluğum çok. Kadınlar ilgi falan istiyor olsaydı en az 1 tane sevgilim olmuş olurdu.. Yorumla
gldnostrk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Yok öyle birşey 4 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Okdar karamsar olma bence Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ona ufak süprizler yapın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
ne diyor ne istiyor diye anlamalı değer vermeli
Hep atıl kurt
Bizim işimiz ne de zor Allahım
Romantizm sonrası aşk 😍😘
Kadın kadına olma fırsatı vermek
Nasil yani
Para ve tip. O ikisi de bende yok.
doğru hareket etmek burcuna göre yapmak
Oral
Dürüst cevap
Yapiyom da bir tek o yetmiyor
Güzel sevin yeter
Sevgi ve sevgiyle birlikte gelen anlayis
Karşılıklı sevgi falan sanırım.
soldakini hiç açmadan kullanıyolar galiba?
Böyle bişey mümkün mü ya 😂
Kadinin içinde patlayınca mutlu olur
sevmek bence sevılen her kadın erkegını mutlu eder
Taktik maktik yok bam bam bam
Kadınları mutlu etmek istediğimi kim söyledi?
Klişelerden kurtulmalı artık.
Duyguların karşılığını almak
Sevgini gösterirsen o kadın tapar sana...
Karsılıklı duygular. Ve duygusal bag
işlevi değil boyu bence
Gönderin bana alamam ben
ayaklarını yalamak :)
Onları her şekilde doyurabilmek
Paran varsa 1-0 önde başlıyorsun
ilişkiye girebilmek için paradan başka şansın olmamasındandır o. senin için para şart
@kubilaylom35 merak etme benim ona ihtiyacım yok genel olarak söyledim üstüne alındığına göre sende var ama bir sıkıntı heralde :))
Duygularının karşılığını almak
Sağlıklı ve yeterli bir penis.
yerinde ve isabetli davranmak.
Özel ve değerli olduğunu hissettirmek
İlgi, güven ve aşkla bakan gözler
Süprizler 😋
Mesela?
Paran varsa zaten mutlular
Kadını mutlu etmenşn yolu onlara para vermektir.
Onlar hicbir seyden mutlu olmaz
Erkekleri mutlu eden şeyler de önemli.
Anlaşılmak.
Şefkat
Ilgili olmali
Ne yani bu kadarı yetiyor mu
ilgiden sonra hersey olur diyorsun
Kadınları tatmin etmek
İlgi yahu sadece her konuda ilgi😁
Gerçekten ilgimi
@YoungCreww bence oyle😂
Bnce yanlış veya yalan. İlgi gösteren ve böyle mutlu olan biriyim ve bu yüzden pişman olmuşluğum çok. Kadınlar ilgi falan istiyor olsaydı en az 1 tane sevgilim olmuş olurdu..
Yok öyle birşey
Okdar karamsar olma bence
Güzel sözler duymak
Bı kadını sadece seks le mutlu edemezsın
Kadınları bilmemde ben zengin olsam mutlu olurdum
mutlu etmek için çabalamıyorum
Dokunmak şehvet küçük öpücükler
Öyle nir formül yok kardeşim dmksşs
Hadi ya hadi işine bende ciddi bir şey sandım
Bizim kadınlar seks ile mutlu olamazlar.
Ön sevişme zamanını 4 katına çıkartmak
Kötü davranmak ilgilenmemek
Kadınlara ne yapsan yaranamazsın
Ayarlayabilsek mutlu edicez zaten
onlara muhtaç olmamak muhtaç gibi davranmamak
Geciktiriciye gerek yok zaten geç boşalıyorum
severek sevişirsen kadın mutlu olur...
Karsilikli hisler ve duygular.
ona hitap edebilmek..
Karşılıklı istek..
Anladik olay yine seksten geçiyor 😀
Ona ufak süprizler yapın