Cinsel Yaşam Dikkat: Kadınları mutlu etmenin formülünü veriyoruz! Sence ilişkilerde kadınları en mutlu eden şey nedir? (Sayfa 7) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1430 Dikkat: Kadınları mutlu etmenin formülünü veriyoruz! Sence ilişkilerde kadınları en mutlu eden şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Ben hep muyluyum. 2 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Tahmin ediyorun Yorumla
genemikaybettik Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl İlgi 2 1 Yorumla Duygusalerkek0000 +1 yıl Sert ve ilgisiz görünen tiplere aşık olup sonra ilgi beklemek, ilginç varlıklarsınız... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence Tutkulu ve Ateşli Aşk 3 1 Yorumla adıl-kpz +1 yıl Ateşli aşk güzeldir de sıkılırmısn ? Yorumla
hayalimse Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Değer vermesi önemli 7 4 Yorumla Taha95 +1 yıl Değer verenede gönlünüzü vermiyorsunuz illa gidip yakışıklı kaslı adamlarla aşk yaşıyorsunuz Yorumla hayalimse +1 yıl @Taha95 tanımıyorsun beni bence böyle konuşmamalısın Yorumla Uye658561 +1 yıl sana hangi erkek değer vermez ki Yorumla 1 yorumu gör Taha95 +1 yıl Haklısın belki tanımıyorum seni ama bir gerçek var ki Bu kadar güzel olup ta erkeklerden değer görmemen inandırıcı gelmiyor açıkcası Yorumla
azra_suu Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ilgi 4 1 Yorumla Uye658561 +1 yıl kadınlar ilgi alaka saygı ister Yorumla
Denizasyaa Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Seveceksin o kadar 1 1 Yorumla wargrave +1 yıl bu kadar kolaysa o iş tamam Yorumla
haadfelsefem Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl İlgi. 4 2 Yorumla Taha95 +1 yıl İlgi gösterene de sevgi göstermiyorsunuz Yorumla Uye658561 +1 yıl sana kim ilgi göstermez ki Yorumla
SelcukQ06 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kadını seveceksin cinsel obje olarak görmeyeceksin 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. İlgi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl anlayış 3 1 Yorumla Histenge12 +1 yıl Bnce yanlış. İlgi gösteren, anlayışlı olan ve böyle mutlu olan biriyim ve bu yüzden pişman olmuşluğum çok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
Karşılıklı duygular
ama istemeyinlerde var sizinle mutsuz oluyorlar
Bu formül işe yarar mı peki
Para , araba , mucevherler , altınlar vb.
Hissetmek bu kadar basit.
Almancı dolar euro kazanan bir erkek
Ilgi.
Kadınları mutlu etmek zor
Ben hep muyluyum.
Tahmin ediyorun
Aşk olmalı arada
Her anlamda doyurucu olmak yeterli.
Hissettiğini karşıya hissettirmek
Orgazm doyasıya yaşamak
İlgi
Sert ve ilgisiz görünen tiplere aşık olup sonra ilgi beklemek, ilginç varlıklarsınız...
Bence Tutkulu ve Ateşli Aşk
Ateşli aşk güzeldir de sıkılırmısn ?
Karşılıklı sevgi saygı
Ilgii
Değer vermesi önemli
Değer verenede gönlünüzü vermiyorsunuz illa gidip yakışıklı kaslı adamlarla aşk yaşıyorsunuz
@Taha95 tanımıyorsun beni bence böyle konuşmamalısın
sana hangi erkek değer vermez ki
Haklısın belki tanımıyorum seni ama bir gerçek var ki Bu kadar güzel olup ta erkeklerden değer görmemen inandırıcı gelmiyor açıkcası
Ilgi
kadınlar ilgi alaka saygı ister
Kadınıni kesfetcen ona o hissi verecen
Ilgi
Küçükken çok yakalandım
Kadinin ne istedigini bilmek gerisi cok kolay
çilekli ok kayganlaştırıcı kel
VAYY SÜPER BENCE :)
Değer vermek
İlgiyi eksit etmicen hem sevicen hem si.. bol bol
tek taş ve tek eş
sevgi saygı huzur aşk hepsi mutlu eder
Kesinlikle sevgi
Seveceksin o kadar
bu kadar kolaysa o iş tamam
İlgi.
İlgi gösterene de sevgi göstermiyorsunuz
sana kim ilgi göstermez ki
Güveni atlamissiniz
Para diyorum.
Heyecan :)
Kadını seveceksin cinsel obje olarak görmeyeceksin
jel kutusunun başka fonksiyonu var mı?
Kahve ☕
Aşkla sevişmek..
Para
eline sağlık
İlgi
Sevilmek, değer verildiğini hissetmek...
anlayış
Bnce yanlış. İlgi gösteren, anlayışlı olan ve böyle mutlu olan biriyim ve bu yüzden pişman olmuşluğum çok.
Yok öyle bir formül dostum 🤣
6. his falan hikaye.. dalga sağlam olacak
umursamayin vurun gecin sistem bu
Oral
Tabii ki de seks 😂
Seks 🙈
Haklı.
Güzel aynen
Oksamami
Bencil olmamak
Aşk olmalı
Ben degilim 😁