Sevgililer Günü’ne geri sayım…
Planlar yapıldı, rezervasyonlar tamam, peki ya o meşhur "ne hediye alacağım?" krizi? 😱 Özellikle erkeklere hediye almak tam bir çıkmaz sokak. Saat, parfüm, gömlek... Döndük dolaştık yine aynı yere geldik diye düşünenler burada mı? 🙋♀️
Karşınızda Sevgililer Günü'nün inovatif hediyesi: OKEY Cepli Boxer! 🎁🔥

Aslında hepimiz biliyoruz ki Sevgililer Günü, sadece bir hediyeleşme günü değil; çiftlerin en çok beklediği, o en büyülü günlerden biri. O günün en özel anı için saatlerce hazırlık yapıyoruz.
Ve bir anda modunuzu düşüren o soru geliyor: "Kondom nerede?" 😰 Çekmeceler karıştırılıyor, cüzdanlar aranıyor, geçmek bilmeyen bir sessizlik oluşuyor... Ve sonuç? Tüm romantizm uçup gidiyor.
En özel günün, en özel anında sen hâlâ kondom mu arıyorsun?

O an geldiğinde, anında tak diye. 🚀 OKEY Cepli Boxer ile Sevgililer Günü’nde odak sadece birbirinizde. ❤️🔥
Bu hediyeden kimler hoşlanır?
Zevki bölmek istemeyenler: "Tak Diye" müdahale. O an geldiğinde elini cebine atıyor ve kondom hazır! Arama telaşına girmek yok.
Hazzı Uzatmak İsteyenler: "Tak diye" bitmesini istemeyenler, yani hazzı daha uzun yaşamak isteyenler için çözüm ise paketin içindeki OKEY Rötar’da saklı. Sadece kesintisiz değil, aynı zamanda olabildiğince uzun... 😉
Klasik hediyelerden sıkılanlar: “Özel anlarımızı önemsiyorum, hiçbir şeyin modumuzu düşürmesine izin vermeyeceğim.” demenin en eğlenceli yolu.
OKEY Cepli Boxer + Rötar 10’lu Prezervatif ile bu Sevgililer Günü'nde hazzı cebine koymayı unutma! 😎
Bir erkeğe verilebilecek en unutulmaz hediye sence de bu değil mi? Cevaplarda buluşuyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Bence bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye bir kadının saf arzularıdır. Bunu yazarken burada kastetmek istediğim şey kadının adamı olan düşkünlüğü, arzusudur. Çünkü gerçekten arzulayan ve isteyen bir kadının bir erkek için seks hayatında yapabileceklerinin herhangi bir sınırı yoktur.
Onun için her anlamda özel olmak isterim hediye olarak ben yeterim ona nirvanaye ulaşmak için derin bir haz en güzel mutluluktur. Sevgilim olursa yaparım
Unutulmaması gereken bir an olmalı
Ellerinize sağlık
Evet bencede seks yapan çiftlere verilecek en büyük hediye belki 1 dk uzun sürmesi bile zevki 10 katına çıkaracaktır.
Önemli olan sevgililer gününde zevk ve tutku ile sevişmek o gece partnerini doyasıya doyurmak.
Sevgililer gününde bir kadının bir erkeğe vereceği en güzel hediye sevgisini göstermektir.
Okeysiz Aşk olmaz ki zaten.
kesinlikle 😍
Kişiye göre değişir. kendim için konuşursam sevdiğim kadının olması ve beni sevmesi en büyük hediye olur zaten. yani extra bir hediye ya da sürpriz beklemiyorum. ama illa bir şey yapmak istiyorsa düşünmesi yeter yanımda olması yeterli. bazı hediyeler paradan daha değerlidir çünkü.
ben okeyin prezervatiflerini cok seviyorum zaten iyi ki boyle yerli markalarimiz var dunyaya ornek bir kalite. bence bir erkek rotar yapmasi icin once on sevismeyi iyi yapacak klitoris vb. uzun sure. bosaldiktan sonrada hemen arkasini donup gitmeyecek sarilacak ve yatakta kucuk oynasmalar olacak bu sekilde erkek tekrardan erekte olur ve daha iyi olur diye dusunuyorum
cepli boxer da cok cool ayrica
Hakikaten cepli boxer iyi düşünülmüş. Pratik, kolay, cepten @OKEY rötarı çıkar tak, aşkın sönmesin hazzı doruklarda yaşamak için roketi ateşle en dibe bırak patlasın volkan, tak tak tak zevkin dibine vur… Ohhhh... En sevdiğim… @OKEY iyi varsın hep yanımdasın. 😎
Kendimi veriyorum hediye olarak başka bir şey beklemesin 😅
Vayyy
Parfüm: Senin de sevdiğin, tenine yakışan imza bir koku.
Şık Bir İçecek Seti: Geceyi evde, sohbet eşliğinde uzatacak kaliteli bir set.
Konaklamalı Bir Kaçamak: Şehirden uzak, her şeyin dahil olduğu bir gece.
Adam olduğunu ikna etsin 😃 bunun için cinsellik değil sabit karakter ve karşındakinin güvenini kazanmak ile olur.
Esim birkaç defa rötar kullanmisti bitmistim
Neden
Okey almak gayet mantıklı bence. Hem işin esprisi var hem de gecenin uzayacağına tatlı bir gönderme oluyor. Abartmaya gerek yok, bazen böyle küçük ama net şeyler daha çok akılda kalıyor.
Bence en güzel hediye karşılıklı duygu ile birbirinden haz alarak o geceyi mükemmele çevirebilmektir
Çok haklısın o anın tadını cıkarmak iyi olurdu
Çok güzel anlattınız. Karşılıklı olmalı. Duygu da haz da karşılıklı olmalı. Bu da samimiyet, istek ve gayret ister. Katılıyorum size. 👍
@06romeo teşekkür ederim
Aynen
valla verilecek en güzel hediyeyi okey söylemiş gibi :)
Sen ne vereceksin
Ben maddi değerden çok manevi değeri olan bir şey vermek isterim
Mesela
sevgilime saat almıştım ama bunu daha önce görsem alırdım. artık bi dahaki sevgililer gününe.
aa ben de saat aldım
Erkekler sevdikleri kadınla baş başa geçirmeyi ve kendisinin onu sevdiğini hissettirmesini severler onun için bir yemek yapsan tatlı da olabilir mutlu olur ve tabii ki baş başa olacaksınız
Sevgilim yok bir şey diyemeyeceğim olanlar değerlendirebilir
Çok doğru
OKEY Cepli Boxer çok iyi fikirmiş ya, böyle bir ürünü kim icar ettiyse helal. 🫢
ben de bayıldım ya
En güzel duygular bir erkeğe verecek hediyedir. Cinsellik değil o başka bir şey
Tebrik ederim.
Sevgilim yok olsun isterdim, iyi olurdu, yalnızlığım giderdi. Yalnız değilken kullandığım bir marka
Bi erkeğe verilecek en iyi hediyenin cevabı sende okey. Sen zaten söylüyorsun
Tabii ki sevgililer gününde okey bizimleydi.
her zamanki gibi 🔥
Okey gercekten harika beğenerek kullaniyoruz
Sevgilim olaydı uzun bir rötarlı geçirirdik ama maalesef sevgilim yok 🐰
rotar okey senin icjnde onun içinde guvenli hediye
Partnerim beni mutlu olması yeterli olur
#Hükümdar
Bana kendini versin benim için en özel olacak hediye budur..
Bi pakez düz ve bi paket Tırtıklı iyi olur.
Güzel ürün olmuş. Sevgililer gününü sevgilimle geçirsem faydası olurdu ama maalesef djdjfj
Bir erkeğe verilebilecek en güzel şey heyecanlı bir gece bence 14 Şubat özelinde
kaliteli ürün diye bilirim
OKEY Cepli Boxer hem esprili hem de harika bir hediye olur. 😍
bence de
Swit saat tuttuğu takımın forması spor ayakkabı gömlek
Bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye Sevgililer Günü'nde güzel bir cinselliktir ama benim sevgilim olmadığı için fark etmiyor
🫠🫠 arkadaş şöyle düsünceli arzulu bir manitam olmadı bee
Kimsin sen lady
Üzüldüm
Harika öneriler olmuş tebrik ederim @OKEY
onun hediyesi benim baska bişeye gerek yok
Hoş bir sohbet var mı hediyeler arasında? :)
Sevgililer Günü ateşli olmalı. En iyisi de Rötar tabii ki.
ateş iyidir. aşktan gelir
Sevilmek en büyük hediye olur
Bere ördüm aynı renkte ikimize de
Şu tarz şeyler her şeyden kıymetli geliyor bana
Sevgililer Günü için Cepli Boxer çok espirili bir hediyeymiş. bayıldım.
iyi fikir gerçekten de
Tabii ki güzel bir sevişme bir erkeğe verilebilecek en güzel hediyedir
🫠🫠 böyle gerçekçi cevapları seviyoruz
çiçek olmadığı kesindir güzel bir yemek olabilir
Ya oraları geçtik hemde Okey aldık sevgilimizden ❤️🔥
Rötar favorimiz her zaman. Zero tenn de seviyorum.
zero tenn de bir başka ama rötar da severiz.
Okey iyi bir sevgililer günü hediyesi olur. Rötar benim en sevdiğim Okey ürünü.
Zaman dursun OKEY le her saniyenin tadını çaıkartalım.
Gösterişe gerek yok sade temiz duygularla güzel bir gün geçirilmesi
Tabiki kendisi sevgisiyle samimiyetiyle yanında olduğunu ona hissettirmesi
Yeni ürün herald, cepli boxer
Kendi varlığın ödüldür zaten
Kendimizi süslesek yeter 😹😹
Minik bir öpücük en güzel hediyedir.
Bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye Tabii ki cinsellik güzel bir cinsellik
verilecek en güzel hediye sevgimizdir..
Erkek alsın ahahah benlik sıkıntı değil
Kendim😍😋💗 ahahahahahhahajsj
Hediye tercihleri doğru gibi