“Flört yeteneklerim ve ben…” dediğimiz o anlar! 🤭😍
Kimimiz arka arkaya espriler patlatan bir mizahşöre dönüşüyor, kimimiz normalden daha çekingen ve romantik biri oluveriyor, kimimiz de içindeki süperstar’ı sahneye çıkarmaktan hiç çekinmiyor. 🎤😎
Bir de sevgi dili temas olanlar var ki onlar yükseldiğinde ellerini nereye koyacağını bile şaşırıyor. 🥰👐
İtiraf zamanı: Hisler gerçektenn yükseldiğinde sen kime dönüşüyorsun? 🤨

⚡️Gerçek Hislerle Yükselenler Kulübü'ne hoş geldin! ⚡️
Burada eğlence serbest, romantizm limitsiz çünkü aşkın ve hazzın zirvesinde gerçektenn hissetmek şart. 💃🕺
Aşkı gerçek hislerle buluşturmak için OKEY Zero Tenn yanında! 💫
OKEY Zero Tenn, lateks içermeyen özel formülü ve ekstra ince yapısıyla, hazzı gerçek ten hissiyle buluşturuyor. Hissetmek her şeydir diyorsan, hemen dene! 🌿✨
Hislerinin önünde hiçbir engel yok. #GerçekTennGerçekHis
Sen de OKEY Zero Tenn ile aşkı, tutkuyu ve hazzı istediğin gibi yaşa! 🔥
Gerçektenn yüksek hissettiğinde senin içinden nasıl biri çıkıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Mmmmh gerçekten yüksek hissettiğimde ben bir çitaya dönüşüyorum 🤭
Mrrr çitalarda miyavlar😏 miyavlarım, miyavlatırım😋
Hissler gerçekten yükselene kadar aslında her şey güzel oluyor çünkü flört etmeyi seviyorum ve flörtün sevgililikten daha farklı bir tadı var😀 Karşı tarafa henüz daha bağlanmamış oluyorsun. Hisler çok yüksekk, pembe at gözlükleri vs😂 Ama ne zamanki sevgili oluyorsun, işte o zaman doğru insan değilse kötü 😂
Zaten doğru insanla birlikteysen seni 3 şey bekler.
Nirvana🫦
Tamamlanma👫
Eşlenme❤️🔥
Ben mısır mitolojisini çok severim. Mısır mitolojisinde kara kedi gizemle, şehvetle, sihirle ve bilgelikle eşlendirilir 😀
Black cat energy?
Duymuş muydun daha önce baby😉?
🤤❤️🔥
Heh, tam öyle bir şey oluveriyorum🫦
Yakıcı bir flörtün ateşini tutkuyla, merakla, erotizmle yakarken, iş ciddileştiğinde anlayış, huzur ve sadakati de devreye sokuyorum...
Sekiz böyle tamamlanır...
Denklemin limiti şu...
Erotizm sonsuz büyük nirvanaya yaklaşırken anlayış sonsuz büyük eşlenmedir...
Türevi de tamamlanmadır🤤
Yükselmek için önce kalbin ve ruhun kanat çırpmasına neden olan birinin var olması gerek en başta. Zihnimin her kıvrımında haylaz bir çocuk gibi dolaşıyorsa, damarlarımda akan kanın sıcaklığı her zerremi kavrıyorsa, düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyorsa yükselmişim demektir. Tabi bu yüksekliği yakalamak kadar, o dengeyi sağlayıp aynı seviyede tutmak da önemli. Bazen naif ve nazik olsam da, bazen de bir o kadar hırçınlaşabiliyorum. Kayış koparmak dediğimiz noktaya geldiysek zaten geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmamış demektir. Zincirlerinden kurtulan bir kaplana dönüşmek gerek.. Tutkuyu buram buram gözlerinde görmem gerek karşımdaki insanın, her nefes alışverişinde hissedebilmeliyim. Yanmadan sönülmez.. Teşekkürler @OKEY
Soruda iki tane yükselme kastediliyor galiba. Duygusal olarak ve etiketin gereği cinsel olarak.
Duygusal olarak yükselme olduğunda odağımın çoğu o kişi oluyor. Dikkatim, ilgim, onunla zaman geçirebilme arayışları vs.
Libido tetiklenmesi olan yükselmede ise cinsel düşüncelerin dışında ayrıca bir şey olmuyor. Yani başka bir şeye dönüşecek duruma gelip kontrolü kaybetmiyorum 😀
Gerçekten kendimi kontrol etmekte aklıma gelen şeyleri kontrol etmekte benim bile zorlandigim bir zamana denk geliyor tam olarak şuna donusuyorum diyemem ama gerçekten böyle bana kendimi tuhaf hissettiriyor aşırı yüksek hissetmek
Bir şeye dönüşmüyorum normal birisi oluyorum yine
Gerçekten yüksek hissetmek, bir insanın duygusal, zihinsel ve bazen fiziksel olarak zirveye ulaşmasıdır. Bu durum genellikle bir başarı, özgürlük, güç veya derin bir tatmin duygusuyla ilişkilendirilir. İnsanlar, yüksek hissettiklerinde farklı duygusal tepkiler verirler, ancak genellikle kendilerini daha güçlü, daha özgür ve daha başarılı hissederler. Peki, bu yüksek hissetme anlarında tam olarak ne hissederiz? İşte bu duygunun çeşitli yönlerini keşfedeceğimiz bir yazı.
1. Kendine Güven Duygusu:
Gerçekten yüksek hissetmek, öncelikle kendine güven ile başlar. Bu, kişinin içsel olarak ne kadar güçlü hissettiği, yeteneklerine olan inancıdır. İnsan, başarılı bir anın, güzel bir ilişkinin veya kazandığı bir zaferin ardından kendine daha fazla güvenmeye başlar. Bu güven, sadece dış dünyadan alınan onayla değil, içsel bir huzurla da bağlantılıdır. Yüksek hissettiğimizde, kendimizi daha değerli, daha anlamlı ve güçlü hissederiz.
Bunu en basit haliyle şöyle de açıklayabiliriz: Bir sınavı geçmek, büyük bir iş toplantasında başarılı olmak ya da bir hedefe ulaşmak, kişiye kendini güçlenmiş hissettirebilir. Bu durumda, kişi kendini daha cesur ve özgüvenli hisseder.
2. Mutluluk ve Tatmin Duygusu:
Yüksek hissettiğimizde, mutluluk ve tatmin duyguları da zirveye çıkar. İnsan, başarı ve içsel huzur ile birlikte, hayatta doğru yolu bulduğunu hisseder. Bir hedefe ulaşmanın verdiği tatmin, bir ödül gibi kişinin ruhunda yankı bulur. Bu mutluluk, zaman zaman sadece büyük başarılarla değil, küçük anların da içsel değerini fark etme yoluyla gelir.
Örneğin, güzel bir gün geçirmek, sevdiğiniz bir kişiye yardım etmek ya da uzun zamandır beklediğiniz bir fırsatın kapısını aralamak, bu yüksek hissetme anlarını tetikleyebilir. Bazen bu, beklenmedik bir anın ortasında bile gerçekleşebilir: Özellikle başkalarının yanında kendinizi değerli hissettiğinizde ya da bir takımın parçası olarak zaferi paylaştığınızda.
3. Özgürlük ve Bağımsızlık Hissi:
Yüksek hissetmenin bir diğer yönü, özgürlük duygusudur. Kişi, kendi kararlarını alabilme gücüne sahip olduğunu hissettiğinde, kendini daha özgür hisseder. Bu özgürlük, bazen sadece fiziksel bir serbestlikten değil, aynı zamanda zihinsel bir açıklıktan da gelir. İnsanlar, düşüncelerini serbestçe ifade edebildiklerinde ve kendi yolunda ilerleme özgürlüğünü yaşadıklarında, yüksek hissederler.
Örneğin, bir süredir hep başkalarının isteklerine göre hareket eden bir kişi, kendi hayalini gerçekleştirdiğinde veya kendi istediği gibi bir yaşam tarzına adım attığında özgürlük hissi ortaya çıkar. Bu, bir yolculuk gibi kişisel bir keşfe dönüşebilir.
4. Neşe ve Enerji Dalgası:
Yüksek hissetmek, çoğu zaman bir enerji patlaması yaratır. Bazen, kendinizi adeta daha hafif, daha enerjik ve neşeli hissedersiniz. Bu enerjik durum, adeta çevrenizdeki her şeyin daha parlak ve canlı olduğunu görmenize neden olur. Yüksek hissettiğinizde, kendinizi fiziksel olarak daha güçlü hisseder, adımlarınızda bir hız ve amaç hissedebilirsiniz.
Bu tür bir duygusal yükseklik, çoğu zaman etrafınızdaki insanlara da yansır. İnsanlar, sizin neşenizi ve enerjinizi hisseder, bu da topluluk içinde pozitif bir etkileşim yaratır. Bu durum, insanın çevresiyle bağlarını güçlendirir ve birlikte keyifli zaman geçirme arzusunu artırır.
5. Kontrol ve Güç Hissi:
Gerçekten yüksek hissettiğimizde, genellikle kontrol ve güç duygularıyla birlikte gelir. Kendini yüksek hissetmek, dış dünyaya karşı bir hakimiyet kurma duygusunu da beraberinde getirebilir. Bu, özellikle hayatın karmaşık anlarında, kişinin kontrolünü kaybetmemesi ve her şeyin üstesinden gelebileceğini hissetmesiyle ilgilidir.
Bir insan, zor bir durumu başarıyla atlattığında, ya da hayatındaki belli bir alanda güçlü bir yer edindiğinde, bu güç hissi zirveye ulaşır. Bu, kişinin hem içsel dünyasında hem de çevresinde bir otorite olarak görülmesini sağlar.
6. Kendini Dışarıdan İzleme ve Gözlemleme Duygusu:
Yüksek hissettiğinizde, bazen dışarıdan bakıldığında hayatınıza daha net bir bakış açısına sahip olursunuz. Bu, adeta bir farkındalık anı gibidir. Kişi, kendi hayatındaki anlamı ve yerini daha derin bir şekilde kavrar. Kendisini dışarıdan izleyerek, yaşadığı anın değerini fark eder. Bu tür bir gözlem, daha büyük bir içsel huzura ve dengeye de yol açabilir.
Sonuç Olarak
Gerçekten yüksek hissetmek, insanın kendisini daha güçlü, mutlu, özgür ve enerjik hissetmesidir. Her insanın bu duyguyu yaşama şekli farklı olabilir, ancak temel olarak yüksek hissettiğimizde, içsel bir denge ve tatmin duygusuyla birlikte, hayatın tadını çıkarma arzusunu hissederiz. Bu yüksek anlar, sadece başarılar veya dışarıdan alınan ödüllerle ilgili değildir; aynı zamanda içsel bir farkındalık ve kendine güvenle ilgilidir. Yüksek hissetmek, yaşamın sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek ve her anı dolu dolu yaşamakla ilgilidir
Benim için duygular daha önemlidir.. duygu olmadan yükselmek benim için saçma ve anlamsızdır her zaman için.. öncelikle partnerim olmalı ve aşık olmalıyım ona ondan sonra yükseldiğim zaman tabi ki de onun mutluluğunu ve zevk almasını daha çok düşünüyorum. çünkü bence cinsellik tek kişinin zevk aldığı bir şey olmamalıdır..
birlikte zevk alınan öyle başlayan ve öyle biten bir şey olmalıdır benim için. ve bazı zamanlarda bazı yardımcı ürünlerde kullanılabilir. okey de bunlardan birisidir.
oldukça kaliteli bir markadır. herkesin düşünmeden alabileceği güveneceği bir markadır tabi ki de.. ben de okeye güveniyorum. alınan zevki daha da arttıran bir üründür..
ama tabi ki de yükseldiğim zaman kendimi kaybetmiyorum hiç bir şekilde.. kontrol her zaman bende oluyor tabi ki de.
Vahşi bir panter oluyorum ama bakireyim 😑. Soruya bayıldım Okey 💜.
istekli bir bogaya donusuyorum hahahha ellerinize sağlık
O kadar bilgi iyi mi değil :) boğa burcu
Ben cinsel açıdan neredeyse bir şey hissetmem yani yükselmem ama aşk açısından evet nadiren de olsa hissederim inanılmaz mutlu oluyorum aşk duygusu hissettiğim zaman ❤️
Yanımdaki kişiye göre değişir eğer beni arzuluyorsa ve adım hep ondan geliyorsa ilgi alaka da varsa yükselirim
Bilmiyorum ihghfitdtfutd😍🤭😝
Bu bir tür açlık oluyor, tıpkı vampir filmlerinde uzun süre kan verilmeden tutsak edilmiş vampirler gibi. Bu açlık zihnimde vahşi dürtüleri harekete geçiriyor.
Beni yükselten bir manita olursa o zaman hissederim şu an yaşamadığım için o muhteşem duyguyu bilmiyorum
Diyosun
Yükseklik korkum var, yüksekler de işim olmaz.
Gizemli ve asi bir prenses oluyorum ama evlenmeden karşıyım cinselliğe😌😁
Ne güzel
🙏🏽
Hayatında senin gibi düşünen bir adam olsa ne dersin onla ciddi ilişki ister misin sevim
Nasıl yani
Evlilik önceden cinsellik istemeyen
Efendi bir adam sana yazsa
Talip olsa
Ona şans verir misin
Diyorum
Evet
Bir daha iki medeni insan gibi
Kararın sevim
Şu sahne geldi gözümün önüne 😂
Kralla dönüşüyorum ve o tadı bir tek kraliçe verşyor
Kontrol hersey yerle bir oluyo göz görmüyor felan yanii bunlar hormonlar normal böyle olmasıi
#GerçekTennGerçekHissedenler vahşi bir kaplan oluyor 🙊 OKEY zero ten ile çok iyi bir ürün çıkardı
Tarifi olmayan bir şey nasıl desem durdurulamaz bir şey. Çığlıklsr inlemeler offfff
Kakiteli ve güvenli tek kusuru daha ince olabilirdi
Kendimi yüksek hissetiğimde bir canavara dönüşebiliyorum bazen.
Bu güzel tanıtım için teşekkür ederim gözleri açık olan bir kartala dönerim
Güzel paylaşım olmuş :) Yükseksem, birlikte düştüğüm bi partnerim olmuştur her zaman
Bir makineye dönüşüyorum tıpkı bir V12 Ferrari gibi.
Genelde"hayvan" deniliyor😈💪 bu da beni dahada yükseltiyor😈💪
Öyle kendimi yüksek hissetmiyorum. İlgi alanım değil
Okey zero cinsel hayattaki hijyen kalitesidir
Özel formüllü ve ince yapısiyls Lateks içermeyen OKEY Zero Tenn, ile hissedilmenin hazzına varın.
konuşmam ama bakışlarımdan herkes anlar zaten
Herkes değil de onun anlaması daha etkili olmaz mıydı
libidom çok yüksek bir istekli bakış beni yükseltir
Cesurluk ve cesaret isteyen bir soru
Yuksekdigim kişi için bi superkiza dönüşüyorum her anlamda onun herseyine yetebilecegime inanıyorum bende. Bshsg
Öyledir kesin 🤣
Karşılıklı anlayış gostersinki duygularını ifade etsin
Alev topuna dönüşüyorum🙈
Kendimi
İstekliyken pantere dönüşüyorum.
Daha önce söylenmiş. Cevabımı geri çekiyorum 😂
Bu ortama ve zamana göre değişiklik gösteren bir şey bence
Bir yırtıcıya dönüşebilirim :) o an neye dönüşeceğim belli olmaz :)
Maalesef sevgilim olmadığından yükselmemi tek başıma indiriyorum.
Bazen sadece aklımdan sevişmek geçiyor o dönemler
Leopar ya da bir panter olabiliyorum kırbaçlarimla beraber
İçimden çok başka biri çıkıyor🤣
Çıkan kişiyi tanıyor musun 🤣
İçimden bir başka kişi çıkıyor
Çocuksu cıvıl cıvıl birisi 😊😊😊
çok tatlısın ya.
Hiç bilmiyorum. Yaşamadım.
Kendime dönüşüyorum canolarrrrrr
kediye dönüşüyor olabilirim
Sevgilimin tazmanya canavari olabilirim🤗
Alevli bir ejderhaya sanırım