Yılın enn heyecanlı zamanları başladı! 🤩🎄
Bu zamanları daha da özel kılmak için yılbaşı planın bizce şimdiden takvimde yerini almalı. Ne de olsa “yeni yıla nasıl girersen tüm yıl öyle geçer” demişler! 😉
Peki sence, yılın en özel gecesi için her saniyesi planlanmış, 'kusursuz' bir date night mı daha heyecanlıdır... Yoksa her şeyi akışına bırakıp, sürprizlerin ve anın büyüsüne kapılmak mı? 🤔✨
Belki mumların aydınlattığı şık bir sofra, özel yemekler ve tam 00:00'da atılacak o kusursuz selfie... Her detayı incelikle düşünülmüş, ama en çok da hislerin ne zaman alevleneceğinin heyecanla beklendiği ışıltılı bir gece… 😍
Ya daaa tüm günün tatlı telaşından sonra, evde baş başa, en sevdiğiniz film, belki bir anda başlayan samimi bir sohbet… Ve sonrası. 🔥
Bir de aynı frekansı yakaladıysanız, o gece zaten OKEY demektir! 😉

O samimi ve gerçek anın keyfini gerçektenn çıkarmak için tek ihtiyacın: Sen, o ve OKEY Zero Tenn!🔥
OKEY Zero Tenn, lateks içermeyen özel formülü ve ekstra ince yapısıyla sana gerçek tenn hissini yaşatıyor. Hissetmenin her şey olduğuna inanıyorsan ve yılın en özel gecesini en gerçek hazlarla yaşamak istiyorsan, OKEY Zero Tenn ile #GerçekTennGerçekHis seninle! 🎄🫶🔥
OKEY Zero Tenn ile yeni yılda hissetmenin tadına vardığın anlar çoğalsın!
Senin planın hangisi? Özenle tasarlanmış bir date night mı, akışa bırakıp sürprizleri kucaklamak mı? Cevaplarda buluşalım! 👇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Merhaba
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bence tüm günün telaşını tatlı bir sevismekle bitirmek en güzel hediye olurdu herşeyi akisina bırakıp yaşamak ve o anı taçlandırmak bence harika olur.
Okey gerçek ten tenin degmeis i isteyenler ama ayni zamanda korunmakta isteyenlerin tercihi olabilir.
Teşekkürler 🌸🌸
Hepsinden olmalı en güzelinden o zevkini doruklarını en incesine kadar hissedilecek bir yılbaşı gecesi olmalı..
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Zevkin dorukları önemli
Bir partnerim yok zaten gerek de yok ama konumuz bu değil.
Konuya gelecek olursak benim için yıl başı demek diğer günlerden farksızdır. çünkü hiç bir anlamı yok insanlar ölmeye bir adım da yaklaşıyor ve bunu da kutluyorlar sanki güzel bir yıl geçmiş gibi. Ama güzel bir gece geçirmek isteseydim zaten sevgilimin olması yani sevdiğim kadının olması başlı başına yeterdi zaten. sadece onun gözlerine bakmak elini tutmak ve birlikte dilek dilemek bile güzel olurdu benim için.
tabi sonrasında uygun görürsek daha özel şeyler de yaşayabilirdik. sürprizleri severim nede olsa.. hem yapmayı hem de yapılmasını.
Bence bunun net bir “doğru” cevabı yok; tamamen partnerle olan dinamiğe bağlı. Ama kendi açımdan konuşursam şunu söyleyebilirim:
Partnerimle yılbaşı gecesi fazla kusursuz planlanmış bir “date night”tan ziyade, biraz akışa bırakılmış ama içinde küçük sürprizler olan bir geceyi tercih ederim. Her dakikası planlı olunca o gecenin büyüsü biraz kayboluyor. Yılbaşı dediğin şey biraz spontane olmalı; birlikte gülmek, saçma anılar biriktirmek, o an ne istiyorsak onu yapmak güzel.
Tabii tamamen plansız da değil. Güzel bir ortam, birlikte yenilen bir yemek, belki sevdiğimiz bir müzik… Ama gerisi anın ruhuna kalsın. Bir anda dışarı çıkmaya karar verebilmek, balkonda yeni yıla girmek, ya da koltukta sarılıp konuşarak saatleri devirmek bana daha samimi geliyor.
Kısacası, benim için önemli olan gecenin kusursuz görünmesi değil, birlikte gerçek hissetmesi. Yeni yıla girerken yanımdaki kişiyle aynı anda gülüyorsam, şaşırıyorsam, iyi hissediyorsam… o gece zaten mükemmel oluyor. ✨
Bazıları için mumlar özenle hazırlanmış bir masa tam 00.00’da çekilecek o klasik fotoğraf önemli. Her şey yerli yerinde olsun isterler. Bazıları içinse evde baş başa olmak sevilen bir film açmak sohbetin bir anda derinleşmesi yeterlidir. Plan yoktur ama gece zaten kendi yolunu bulur. Aslında hangisi olduğu çok da önemli değil. Aynı frekanstaysanız o gece zaten güzel geçiyor. Rahat hissettiğin anın keyfini çıkardığın bir geceyse tamamdır diyorsun. Önemli olan o anın gerçek olması. Hissettiğin şeyin sahici olması. Gerisi zaten kendiliğinden geliyor.
Yemek müziği eşliğinde yenen güzel bir yemek tokusturulan kadehler Blues müziği eşliğinde dans edersin biraz daha içeriz sonra dudakların dansı başlar sonra kıyafetler çıkar kutsal ayin geri sayimla başlar güzel bir final yapılır eee nasıl girersen öyle gidermiş bereketli girelim ki yılımız bereketli olsun
Hayatın..
Bir özel formülü..
Olsa..
Akışında anı yaşamak..
Derdim..
O an ki..
Görmesini..
Bakmasını..
Hissetmesini..
Bilen için..
Gerçek hazzın..
Mutluluğun..
Ta kendisidir..
Hele bir partnerin..
Sevdiğin varsa..
İşte o zaman..
Yılbaşı gecesi..
Gibi olmaz mı..
Her gece..
Ben buna..
Okey derim..
Benim düşüncem ilk başta güzel bir yemekle başlayıp sonra keyif alacağınan bir aktivite yapılması olacaktır, bence ilk yemek planlı ardından akışına bırakılması gerekmekte bana göre
Güzel bir ortam ve hazırlığı yapılır, geridi akışına bırakılır
@DefneTheGreat kimle
Benim için yılbaşında hiçbir şey olmaz Çünkü partnerim yok sevgilim yok
yılbaşım boş geçeçek :/ ama eğer geçmeseydi kesinlikle akışa bırakılmış bir sürpriz geceyi tercih ederdim
Neden boş daha gün var
İlk önce özenle hazırlanmış bir date akşamı, yemekten sonra eve gidip akışına bırakılmış saniyeler, romantik anlar ve samimi sohbetler
Bence planlanmamış olan en güzeli akış ve yeni yılın heyecanı bir arada
hakikaten yeni yıla girerken bir heyecan duyuyor musunuz?
@dogan22 ben değil ama içimdeki dürtüler duyuyor
Evliysen kocan şanslı valla
öncelikle yemek sonra romantik anlar loş ışık şarap date
Knka sonu mutlu son o zaman 😂
@Snmlle mutlu son ille de olmalı zaten 🔥 🚀
Kusursuz date night seçiyorum. Diğeri belki benlm istemeyeceğim bir şey olur
Onunla olmak başlı başıns hediye ve sürpriz demek bana zaten;)
Akışına bırakmak en iyisi. Kendiliğinden gelişir her şey. Ama akışı biraz daha uzatmak için Okey Rötar mantıklı seçim olacaktır.
Partnerim yok ki pijama date yapcam bi de mısır xjjxjxjxj
Hepsinden olmalı en güzelinden o zevkini doruklarını en incesine kadar hissedilecek bir yılbaşı gecesi olmalı
Alışına bırakırdım tabi ki. Her çeşiti var zaten. @OKEY olmadan asla olmaz. 🥰😍🔥♥️🚀🥳
Kusursuz bir night zor ama okey varsa işin rengi değişir
Okey li gece ise illaki harika geçecektir 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Akışa bırakılmış sürpriz bir gece gayet makul olabilir
Planlama herşeyi planlamak gerek o ama işte tek sıkıntı partnerim yok
Özel geceler özel olmalıdır bence, hazırlığı vs heycanlandırmalı insanı
Kusursuz bir night date olsu. Akışına bırakırsak ne olacağı belli değil. 😅 Risk almayalım.
Akışa bırakılmış sürpriz bir gece (5 saat tombala oynayıp uyuya kalmak)
Açıkçası doyumsuz birisi olduğu sürece problem olmaz
#Hükümdar
Yılbaşı gecesi evimin sıcaklığı ve OKEY’ le ruhumun sıcaklığı. Paha biçilemez.
Benim içinde yılbaşı bomboş yapayalnız geçecek sanırım üzüntüden erkendwn uyurum
Faydalı bir ürün sunmuşsunuz ama her şeyden önce iki kişinin birbirini anlaması sevgisi yeter
Akışa bırakılmış sürpriz gecelerin tadı hiç bir şeyde yok
Partneriniz olsa yılbaşını mı bekleriz ahahahhuaha
Oturup sıcak çikolata içip sohbet etmeli, yılbaşı değil genel kış akşamı ambiyansı budur
Kusursuz olmayı isterim ailem eşim küçük kizlarim yanımda olsunlar yeter bana
Planlanmis ya da planlanmamis bir gecenin ardından gece yarısında vücudunda hissettiğin o haz olmali
Sence hangisi planlımı plansız mı
@Snmlle ikiside sanki ya
Birisi bence daha ağır basar
@Snmlle bilmiyorum ben sonunu seviyorum 😅😅😅😅
Sonu hüsranla biterse
Olsaydı date night isterdim
Bulursun daha
yılbaşı gecesi nasıl olur bilmem ama OKEYsiz olmaz. Kalitesi ve verdiği hissiyat ile ondan başkasına güvenmem.
Bence bir kaç şeyde lazım
Akışa bırakırsam sıçtık uyur kalırız plan şart.
Neden uyuyasın aeni uyutanın suçu var
Süprizli şehvetli bir yılbaşı gecesi
ilk yemek planlı ardından akışına bırakılması gerekmekte bana göre.
Kendiliğinden olsun, plan ve program olmadan, öyle daha güzel oluyor.
Akışa göre güzel olabilir ama kız arkadaşı olmayanlar üzgün şimdi
Hepsinden biraz olmalı unutulmayacak bir yılbaşı
Her güzellik bir arada olmuyor ki
Kusursuz olması için OKEY rötar da olmalı. Gideceğimiz yere gitmesen evvel keyif vakit geçirmeliyiz
Akışa bırakılmış sürpriz bir gece
Öncesinde süpriz kötümü olur
mesela nasıl bir sürpriz @Tubahaniml
Defalarca rahatlanmış
Akışa bırakılmış sürpriz bir gece olurdu heralde
sürpriz bir son olmalı gerçekten ve akışına bırakılmalı
yılbaşının geleneği kırmızı jartiyer bence :)
Akışa bırakılsın hafif de plan yapılsın normal bir gün gibi aslında
Gece çok uzun olacak 21 cm bir kılıf içinde can yakacak 🥳
Akışına bırakmak pek inandırıcı değil, iki tarafta çoktan kafasında kurmuştur yaşanacakları 🤌🏻😉
Herşeyim kusursuz olmalı yaşayacagım date de kusursuz ve romantik...
Akışa bırakılmış gece daha iyi
Akışa bırakılmış sürpriz bir gece
Sıcak ve samimi içten bir gece olmalı ksksks
Partner olsaydı düşünürdük
Buna yakılır bi sigara
kesinlikle romantik bir sürpriz
Akışına bırakılmali ancak oyke zevk alinir
Beklediğim gibi olmayacak muhtemelen 😑
@Schule1 neden öyle düşünüyosun
Neden