İlişkiler dünyası koca bir derya deniz… 🌊🥲
Bazen adı konmamış ama heyecanı yüksek belirsiz sularda yüzüyoruz; bazen de tam bir aşk filminin başrolündeyiz.
Adı ne olursa olsun, bizce bir ilişkiyi “gerçek” kılan şey birbirinizin varlığını gerçekten hissettiğiniz o yüksek frekansta saklı. 💖
Peki, sen şu an hangi ilişki modundasın? Henüz adı konmamış bir situationship mi, heyecanı yüksek bir talking stage mi, yoksa tam bir love story mi?
Tüm bu etiketleri bir kenara bırakırsak, sadece birbirinize odaklandığınız o filtresiz yakınlık asıl olay… Bir de uyumu en ince ayrıntısına kadar hissedebiliyorsanız, o ilişki modu zaten OKEY demektir! 😉
Her anı daha gerçek, her dokunuşu daha ince hissetmek için: Sen, o ve OKEY Zero Tenn!

OKEY Zero Tenn, lateks içermeyen özel formülü ve ekstra ince yapısıyla sana gerçek tenn hissini yaşatır. Güncel ilişki modunu en gerçek hazlarla yaşamak istiyorsan OKEY Zero Tenn’i şimdi dene! 🫶
#GerçekTennGerçekHis her modda OKEY Zero Tenn ile mümkün!
Senin güncel ilişki modun ne durumda? Cevaplarda buluşalım! 👇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Şu an bir ilişkim var ama olmasaydı bile böyle terimlerin olduğu bir ilişkinin içine girmezdim sanırım insan kendi değerini bilmeli neyi istediğini bilmeli sırf seviyorsun ya da hoşlanıyorsun diye birisini kendini yem etmeye değmez.
Partnerim olsa onunla heran güncel olurum. 💋❤️🔥
Yok ilişkim falan. o modda da değilim hayatta sevişmekten ilişki yaşamaktan daha önemli şeyler var. zaten aşk diye bir şey de yok bu zaman da.
bir kadını seversem de kalbi için severim modum o olur sadece.
Benim güncel ilişki modumda hep heyecan ve tabi ki @OKEY var. Bazen hazırımdır bazen de sarılıp tek bir sefer öpüşmek ön hazırlık için yeterli olabilir benim için. Her zaman geniş zamanı beklemem, vaktimiz olmadığında bile rahat, uzun, romantik bir akşam geçiremeyecek durumda olduğumuzda bile kısa süreli seks yapmak @OKEY sayesinde çok güzel oluyor. İki arada bir derede, sabah duştan önce ya da günün herhangi bir saatinde arzularımızı dinleyerek kısa süreli hızlı seksin heyecanını kendimize hediye edebiliriz, bu mümkün. İsteyin yeter. Yanımda @OKEY varsa her şey her Sn mümkün. 🔥 🚀 🥰♥️
Her zaman sadık ve her an yardıma hazır bir bir noktadayım. Belirsizliklerin olduğu bir "situationship" yerine, her zorlukta destek olmaya ve verdiğim istikrarlı kararların arkasında durmayı tercih ederim.
Yıllarca inişli çıkışlı zirveleri görmüş biriyim. Ego ve kibir tatmin etmek isteyenlerin hepsine veda ettim. Şimdi tek başıma keyfe keder sahilde motokaravanimda yaşıyorum.
Supersin
Şu an relationship modum diyebileceğim bir şey yok, spor yapmaya çalışıyorum ve vakit bulamıyorum maalesef.
Şu an adını koymaya çalışmadığım ama hissettiğim kadarını yaşayan, kendimi de kaybetmediğim bir aradayım diyebilirim.
Kalpler birbirine yakın olduğunda fısıldaşır; birbirlerini gerçekten sevdiklerinde ise sessiz kalırlar.
şu an ilişkim yok
Ama güzel hazırlıklar yaptım
Harika zevki heyecanı zirvelere taşıyacak oyuncaklar vs ler
Ah ahh🔥
Ciddi etiketler bana göre değil şu an, tamamen free mode. Ne olursa olsun, kasmadan yaşayayım kafasındayım
Ne yazıkki belirsizlikler içinde kaybolduğum situationship içerisindeyim. Önce beni tavlamak için yırtındı şimdi ilişkinin adını koymakta zorlanıyor. Seviyorum ama yorgunum.
Güncel ilişki modum kendimle tek başınadır. :D
gerçek aşk isteriz tabii. duruma göre yaşama evresini aştık çoktan
ben teni zeroyu bilmem nirvana her zaman farklıdır ,”favorim”..
adı konmamış hiçbir ilişki durumunun içinde barınmam
Anı yaşamak gerek, bu adlandırmalara karşıyız.
Güncel ilişki modum : Kapalıyız, ben istediğim zaman açarım 🔒
Açılışta davetiye dağıtacakmısınız. :)
Bilmem ki
Saldım iyice
Ne olursa olsun
Iliskiler yalan üzerine kurulu oldugu icin kimseye güvenim kalmadı
Var herkesin bi hikayesi. Tutarsa okeyleriz tabi ki :))
Olsa da hobileri, kinkyleri, zamanımızı paylaşsak.
Tamamen 'free mode'dayım, hiçbir etikete takılmadan anın tadını çıkarıyorum.
Twilight jacoba asigim Situationship'imiz var
Yalnızlığın tadı sevginin tribini engelliyor 🙂
Çok isterdim birisi ile hergün sıcak saatler yaşamayı ama maalesef yok.
İlişkim yok maalesef. İlişki kurmaya değecek kimse de yok.
Aradigim ilişki situationship. Hoşuma giden love story
Ben kimseyle ilişki de yaşamadım
Kimseyle cinsellik de yaşamadım
Bekar şuanlık aradığımı bulsam her şey tastamam ama yok
#Hükümdar
Anlayışlı olmak iki tarafında birbirine sevgi saygı duyması hoşgörülü olmak...
İlişki mi? Hayatımdan uzak tutuyorum, hayatımın merkezi benim, öyle de kalsın.
Elizabeth modundayım onda da prezervatif gerekli değil
Yok şu an ama olur inşaAllah evlilik için 🤲
6senelik evliyim, inişli çıkışlı bir ilişki içindeyim
İnişli çıkışlı nasıl oluyor?
Kafa dengi, uyumlu ve anlayışlı birini bulup ciddi ilişki yapıcaksın. Gerisi zaman kaybı
ciddi ilişki dışında, takılmalık bir şey asla istemiyorum.
Başıma bela mı alayım şimdi durduk yere modundayım. Zaten seçenek çok
Hikâye yazılıyor ama daha türüne karar vermedik… 🙃
Şöyle haz verem bir erkek bulsam kullanırım
Kagıt üstünde kocam sadece normalde yok 🤦♀️🤦♀️😒😅
Zordur bacım böyle bir evlilik
Evet öyle
bir ilişkim vardı olmasa daha iyiydi.. ayrıldık bugün.. ne tuhaf.. eski ilişkimde tam on Nisan da bitmişti..
Arıyıltayım ama nedense her kız tipime uygun değil gibi ya çok güzeller ya da tipim değil tipee bakmıyoruz tbai ama bazı gerçekler de var
Benim olayı yanlış anlayış fkemfl
mod anlık olarak değişir, belirleyen tutku ve arzulardır.
Hafta sonuna girerken aklımıza getirdin gene ilişkim olmadığını
Ben Sevda yüklü kervanda sessiz bir gemi gibiyim rotada benim kaptanda yolcuda... Yalnızlık zor...
Şu an hiçbirisi geçerli değil
Saydığınız süreçler ilişkilerin geçiş fazları bence. Her fazin ayri heyecanı var elbet ama tercihim yüksek bir talking stage olurdu:) ve sonunun zaten hep OKEY olduğunu biliyoruz zaten;)
Daha çok true love, onsuz bir dakika geçsin istemiyorum, ve böyle birini bulduğum için o kadar şanslıyım ki kelimeler yetmez inanın bana, hepinizin true love'larını bulma dileğiyle🫶🏻
Mutluluğun daim olsun. Hepimizin haline bakıp gülmek için mi buradasın. felek vurmuş bir de sen vurma.
Eger bir ilişkim olursa modunu mutlaka paylaşırım 😉
Yevmiyeci gibiyim 😁
Günübirlik yüksek performans 🙈
İlişkim gyet güzel bir sorun yok olmazda zaten
Gayet güzel yani
Benim modum bekleme modunda şu an 🥹 Tam da bahar gelmiş ama aşk yok. 😴
Belki olur
Şu anlık güncel ilişkim sadece mutfak ta geçiyor😊😊
Daha balkon zamanı bile gelmemiş. Sokaklar ve arkadaşlıklar güzeldir.
He ya 🥰🥰
İlişkim yok şu an. Olması gerekir mi onuda bilmiyorum 2 senedir kendimi sahil kasabasında dinlenme moduna aldım kafam rahat.
İlişki yok gerek de yok istek de yok heves de yok keyif de yok düzgün biri de yok param da yok oğlu yok
OKEYİ seviyorum ama şu sıralar ciddi ilişki adamı değilim odaklanamıyorum, sadece seks yapmak istiyorum. OKEY yanımdaki arkadaşım
Güzel Kafadengi Bir Sevgilim Olsa Hergün 2 Defa Yazılımını Güncellerim
hayatta en güzel sey yaşamaktır var mı yaşatacak o hazzı
situationshipteyim kral karnimda kelebekler uçuşuyor