Cinsel Yaşam 2 ay Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1636 Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Anakonda34343434 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 2 ay Hiç sevgilim olmadı çünkü şansım iyi gitmiyor 0 0 Yorumla
roswie Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Hıımm sanırım benı sevgılısı olarak görüyor ama ben onu flört gibi goruyorm 0 0 Yorumla
Seyduna_1975 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 2 ay İlişkim yokki. modu olsunYapayalnız akıp gidiyor hayat 0 0 Yorumla
erotikoyuncakcı Takip Et Xper 3 Yaş: 31 2 ay aman aman bıktım yeminle yaaaa, modunda ve sonrasında , tamam tamam ne diyosun modunda 😜 0 0 Yorumla
2SAWYER8 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Hiç, en son situation ship olarak geciyordu Şu an sifir 0 0 Yorumla
MinikParliament Takip Et Xper 4 Yaş: 34 2 ay Güncel ilişki modum birini bulsam da hayatım neşelense mutlu olsam mutlu etsem modunda ama yok işte 0 0 Yorumla
Azati Takip Et Xper 2 Yaş: 27 2 ay Benim daha bir ilişkim olmadı olmasını isterim konuşan ilgi gösteren birisi olsun 0 0 Yorumla
lwlwlw Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Berbat bir ilişki yaşıyorum bitirsem mi kalsam mı ne olcak bilmiyorum 0 3 Yorumla NaZla43 2 ay Bitir kendine zarar vermeden önce Yorumla lwlwlw 2 ay Nasıl bi zarar Yorumla NaZla43 2 ay Psikoljik bir zarar genelde berbat ilişkiler psikolojik etkiler bırakır Yorumla
djeanvaljean Takip Et Xper 4 Yaş: 34 2 ay Zaman yer hiçbir şey fark etmiyor her zaman çok iyi 0 0 Yorumla
vantaklas Takip Et Xper 3 Yaş: 28 2 ay Normal düz ilişki ya eski usul hoşlanıyosun ilişki yaşıyosun bide şu saçma termler olmasa 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay sevdiğim kişi ile hepsine varım ben ya uyum önemli 0 0 Yorumla
Pinkiee_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay İlişkim yok ya mümkünse olmasın bir süre 0 1 Yorumla eraA1 1 ay Niye ya Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Azıcık aşım, belasız başım 0 0 Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 ay Şuanlık flört takılıyorum daha ilerisi yok 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Bizimkisi bir aşk hikayesi 0 0 Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Ben her zaman true love… yokda olsa tabi öyle 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Nothing modundayım güncelde 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. okey iliskide garanti demek 0 0 Yorumla
hazalpskk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Sitıationshipim var sonumuz ne olur bilemem 0 0 Yorumla
Yasemin_683 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Hiçbiri ben anlamam bunlardan 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. İlşki durumu çelişkili 😃 0 0 Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 2 ay true love story tabi ki zamana ayak uyduramıyoruz 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Pozitif bir istekli modundayım 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. İlişmiyorum kimseye şu sıralar. 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu aralar berbat maalesef 0 0 Yorumla
incirdalı79 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 30% 2 ay Superr daha yüksek daha istekli 0 1 Yorumla KolikOyuncu 2 ay Bende Yorumla
TheMagicofLove Takip Et Xper 6 Yaş: 93 , eic 100% 2 ay Iliski durumum guzel bence hehe 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
isimbulamadkya Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Modum yok şu an... ilişki istemiyorm 0 0 Yorumla
Ankaradahayat Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Maksimum seviyede şu aralar Tak tak tak 0 0 Yorumla
akreperkeği35 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Okeyle daha güzel gündeliklerde özellikle 0 0 Yorumla
user183839 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay ilişkim yok ilişkiden de sogumuş durumdayım 0 0 Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Güzel olurdu sanırım denemek 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. seks hayatım 2 senedir sıfır knka 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ilişkim yok şu an hicbir sekilde 0 0 Yorumla
arayagirenadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Sevecen moddayım bu aralar 0 0 Yorumla
AlKarısıAlbız Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% 2 ay Sevgilim bile olmadı ben bunu ne yapiyim ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Hiç sevgilim olmadı çünkü şansım iyi gitmiyor
Hıımm sanırım benı sevgılısı olarak görüyor ama ben onu flört gibi goruyorm
İlişkim yokki. modu olsun
Yapayalnız akıp gidiyor hayat
aman aman bıktım yeminle yaaaa, modunda ve sonrasında , tamam tamam ne diyosun modunda 😜
Hiç, en son situation ship olarak geciyordu Şu an sifir
Berbat ama umut var gibi zmana birak. ak lazim
Güncel ilişki modum birini bulsam da hayatım neşelense mutlu olsam mutlu etsem modunda ama yok işte
Benim daha bir ilişkim olmadı olmasını isterim konuşan ilgi gösteren birisi olsun
Berbat bir ilişki yaşıyorum bitirsem mi kalsam mı ne olcak bilmiyorum
Bitir kendine zarar vermeden önce
Nasıl bi zarar
Psikoljik bir zarar genelde berbat ilişkiler psikolojik etkiler bırakır
Zaman yer hiçbir şey fark etmiyor her zaman çok iyi
Normal düz ilişki ya eski usul hoşlanıyosun ilişki yaşıyosun bide şu saçma termler olmasa
uzun zamandır ilişkim yok olmasını da istemiyorum
Herzamanda güncel olunmaz ama elden geldiğince hahaa
Şu an pasifim umarım güncel ilişki durumum yakında aktif olur:)
Güncel ilişki modum: yalnızlık 🦋
sevdiğim kişi ile hepsine varım ben ya uyum önemli
Zoru severim ama çok uğraştırıyor
İlişkim yok ya mümkünse olmasın bir süre
Niye ya
Güncel ilişki durumum iyi
Azıcık aşım, belasız başım
İlişkim miliskim yok tercihende yok
Şuanlık flört takılıyorum daha ilerisi yok
Bizimkisi bir aşk hikayesi
Kadınlar beni sevmez. O yüzden yalnızım.
Ben her zaman true love… yokda olsa tabi öyle
Harika bir ürün ketifle kullanıyorum
Nothing modundayım güncelde
Tam olarak true love story
okey iliskide garanti demek
Sitıationshipim var sonumuz ne olur bilemem
Koruma olmadan ilişkisi modu
Hiçbiri ben anlamam bunlardan
Tek başınaa yalnız kendi halinde
İlşki durumu çelişkili 😃
Okey le her daim on numara 🔥🔥🔥🔥
benim modum güncel ilişki modu