Cinsel Yaşam 2 ay Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1636 Situationship, true love story… Güncel ilişki modun hangisi? ✨ Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
atiyesorhun Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% 2 ay Prensesler Gibi Sevildiğim İlişkideyim Çok Şükür 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Sevgilim yok evlenmeden olmaz 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durumum maalesef Stabil...😂 0 0 Yorumla
sevinc_baysal Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Sevdiğim birisi yok yani şimdilik geleceği bilemem 0 0 Yorumla
Pilotöğrencisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Düzene koydum herşeyi şuanlık iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Tanışma aşamasındayım öyle samimiyiz ki sanki yıllardır birbirimizi tanıyoruz🙏 0 0 Yorumla
ZAGROSENHORA Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay O bana Aşık ama ben yüz vermiyorum.. 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Evli, mutlu, çocuklu bir ilişki modundayım 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. genelde dolu dolu ama bu iyi anlamına gelmez 😋 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Ilişki modum exini unutamamis ilişki 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Daha önce ilişki yaşamadım ki 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. İlşki durumu da hayat durumu da karmakarışık 0 0 Yorumla
Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Hayatımda kimse yok ilişkimde yok. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çok ciddi bir ilişkim var 0 0 Yorumla
Eve_in_Heaven Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Demet abladan evli mutlu çocuklu modu😆 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabiki normal ilişki olacak 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnızım ve halimden gayet memnunum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal işte devam ne denk gelirse 0 0 Yorumla
RedStilettoLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Hiçbiri değil kafa dinleme story jdsfjdsfsh 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişkim yok. Olunca bakarız. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlişkim yok be okey kardeş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Bekar ve yanliz iliski modum şuanda
Prensesler Gibi Sevildiğim İlişkideyim Çok Şükür
Sevgilim yok evlenmeden olmaz
iç güvensinden hallice 😀
C hiçbiri değil. Yok ilişkim falan
Durumum maalesef Stabil...😂
Sevdiğim birisi yok yani şimdilik geleceği bilemem
Düzene koydum herşeyi şuanlık iyi.
İlişkim yok ilişki modunda😃
Hiçbir modda değilim. İlişkim yok. Nasip...
Tanışma aşamasındayım öyle samimiyiz ki sanki yıllardır birbirimizi tanıyoruz🙏
O bana Aşık ama ben yüz vermiyorum..
Evli, mutlu, çocuklu bir ilişki modundayım
genelde dolu dolu ama bu iyi anlamına gelmez 😋
Ilişki modum exini unutamamis ilişki
Şimdilik berbat bir moddayım 😊
Daha önce ilişki yaşamadım ki
Bekarlik sultanlıktır modundayım.
İlşki durumu da hayat durumu da karmakarışık
Hayatımda kimse yok ilişkimde yok.
Var ama uzak mesafede neye yarar 😒
Takılmalık ilişki muhteşem
Herhangi bir ilişkim yok.
Ciddi ilişki
İstiyorum. ergence haller değil
Ayrılık kararı vermiş bir evli
No ilişki modundayım ilişkim felan yok
Berbat ötesi bi hamle yok
Müzmin bekar modunda devam
Çok ciddi bir ilişkim var
Demet abladan evli mutlu çocuklu modu😆
Tabiki normal ilişki olacak
Yalnızım ve halimden gayet memnunum
Normal işte devam ne denk gelirse
Bu konuda modum sıfır şu an
Bekarım ilişkim yok şu anlık
Hiçbiri değil kafa dinleme story jdsfjdsfsh
Okeyi tecrübe etmek isterim
şu an hayatımda kimse yok olur mu bilmiyorum
Okey zero ten deneyin gercekten iyi
Evliyim bebiş bekliyoruz 😊
Narsist manita ile okeyleniyorum
Güncel ilişki modumuzz yok🤨
o sırada yalnız olan ben...
En iyisi
İlişkim yok. Olunca bakarız.
Ortaya karışık biraz ondan biraz bundan
Hiç biri maalesef ya ben böyle iyiyim
Partnerim olsa onunla heran güncel olurum.
Güncel ilişkim evliyim ben
Maalesef partner yok. Ah keşke olsa
Bekarrr.. yani kimse yok hayatımızda.
Güncel ilişki modum Yalnızlık
Fanteziler beni bilir bende fantezileri♥️♥️♥️
Sevgili durumundayım şu an
İlişkim yok. ama mutlu değilim
Modum nerdeyse yok daha dogrusu dogru kisi yok
Benimki de berbat karmaşık durumda
Karmaşık İlişkiler İçinde
Güzel marka memnunum ilişki modum düzensiz
rötar her zaman iyidir valla