Cinsel Yaşam Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5871 Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
Ykslbyrxx Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl Flört zamanı geldi farkındamısın 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet keşke bitse pandemi Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Benim bir şey değişmez keşke değişse ama olmuyor. 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Temi hava her iş için enerji verir 😎 1 0 Yorumla
suǝɹdʞnɔnʞ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Koronanın cinsel hayatıma bir etkisi yok 1 0 Yorumla
Zeybek33 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl OKEY hayalleri gerçeğe geceleri gündüze cevirir 1 0 Yorumla
Ay_karanligi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Partner yok, libido olsa ne olur... 1 0 Yorumla
Prophetofgreece Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Partner yok, libido olsa ne olur... 1 0 Yorumla
Gereksizzinsanlar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Sürekli gezip Macera peşinde olan 😍😍 1 0 Yorumla
HappyOrPsycho Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayatımın aşkını bulduğumda B şıkkı... 1 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Okey yine formunda ! Bi tatil iyi olurdu aslında 1 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl cıstaklı ortamlarda kopmak en çok özlediğim ortam. 1 0 Yorumla
sevmistim064 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Sevgilim yok ki gevşesin gönül yayları 1 0 Yorumla
Lewandowski34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl gece klubü falan yazın takılacam baya özlendi 1 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl O kır, bu tatil kulağa çok hoş geliyor :) 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Arı olirum her çiçekten bal alırım. 1 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Sevgilisiyle o kır senin, bu tatil benim gezen 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Denize kulac atan buyuk ihtimal 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Pandemi bir bitse yaramazlıklar yapacağız 1 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pandemi bitse pnlar kolay inşallah biter 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Pandemi bir bitse yaramazlıklar yapacağız 1 0 Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Tatili özledim gezmeye deniz kenarına kamp kurmaya 1 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl A kesinlikle olurdum tam benlik 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben çalışcam aw hiçbiri olmucak 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Kadınına ait bir adam olmaya devam. :): 1 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Okey her zaman olduğu gibi korur her durumda. 1 0 Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Flört denizinde yorulmadan kulaç atan💯 2 1 Yorumla Andromedadanbirkız +1 yıl 🤔 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pikniğe giderim herhalde çocukları da toplayıp 3 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ay ne kadar özledik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CurvyAndSexy 🙃☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Hergün ayrı biriyle gezer dolaşırdım
Flört zamanı geldi farkındamısın
evet keşke bitse pandemi
İlk fırsatta denemek istiyorum
Herkesin ihtiyacı var tabi 🤪
Benim bir şey değişmez keşke değişse ama olmuyor.
Temi hava her iş için enerji verir 😎
Koronanın cinsel hayatıma bir etkisi yok
OKEY hayalleri gerçeğe geceleri gündüze cevirir
Partner yok, libido olsa ne olur...
Partner yok, libido olsa ne olur...
Sürekli gezip
Macera peşinde olan 😍😍
Deodorant şart mutlaka alın.. Iyh
Sevgiliyle evde aşk yaşamak
Hayatımın aşkını bulduğumda B şıkkı...
Pandemi süreci biterse tatile gideceğim👻
Yüzmeyi seviyorum o yüzden.
Okey yine formunda ! Bi tatil iyi olurdu aslında
Flört denizine yelken acardim
cıstaklı ortamlarda kopmak en çok özlediğim ortam.
Cunki geceler güzeldir hep
Bana göre sonuncusu olurdu herhalde
Sevgilim yok ki gevşesin gönül yayları
Herşeyin tadı yerinde özel ve güzel
deniz ve kum da güneşlenmek
Bize her yerde OKEY Nirvana
madem öyle hediye edin üyelere.
gece klubü falan yazın takılacam baya özlendi
Denize giderim bayadır da gitmedim.
O kır, bu tatil kulağa çok hoş geliyor :)
Evde boş oturmaya devamke.
Arı olirum her çiçekten bal alırım.
Sevgilisiyle o kır senin, bu tatil benim gezen
Dağ bayır manitayla gezerdim
En güzeli pandemi var zaten
Denize kulaç atan ve film manyaklığı.😅
O kir senin bu tatil gezmeler
Denize kulac atan buyuk ihtimal
Pandemi bir bitse yaramazlıklar yapacağız
Pandemi bitse pnlar kolay inşallah biter
Pandemi bir bitse yaramazlıklar yapacağız
Tatili özledim gezmeye deniz kenarına kamp kurmaya
Okey işinin ehliymiş öyle diyorlar 🙋♂️
A kesinlikle olurdum tam benlik
Gene gittim Okey Nirvanayı buldum 😂
Ben çalışcam aw hiçbiri olmucak
Sıkıldım ve tatile ihtiyacım var
Evet kesinlikle çok güzel
Flört denizinde kulaç atan 😂😂
Kadınına ait bir adam olmaya devam. :):
Cok guzel paylasim bence çok iyi
Korona bitsin herşey normale dönsün artık 🙄🙏
Okey her zaman olduğu gibi korur her durumda.
Film, sinema olsa fena olmazdı
Sinema desem filmden filme koşmak
Flört denizinde yorulmadan kulaç atan💯
🤔
Tatil eglence partiler 😅🙂
Sahile inerdim. Bunaldık iyice.
gecikmeyi severim hazzı ve tutkuyu arttırır
Pikniğe giderim herhalde çocukları da toplayıp
ay ne kadar özledik
@CurvyAndSexy 🙃☺️☺️
Havuza girerdim sanırsam :/