Üff anneme sorsam kızar, öğretmenime sorsam kovar, internete baksam doğru bilgiyi bulamam, arkadaşıma sorsam o benden bilgisiz, ee o zaman biz şimdi neyiz? İşte bu noktada devreye OKEY giriyor! 🔥 Bitmek bilmeyen beyin fırtınalarına son vermek adına #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin Ortaokulda hoşlandığımız kişinin kolunu ısırıp, saat yapardık ve “bu saatten sonra benimsin” derdik. :) “Elma dersem çık, armut dersem çıkma! :P Uzun lafın kısası artık neyiz bilelim. :)
"Şimdi biz neyiz?" demekten ciğerimiz soldu. Belirsizlikleri hiç sevmem. OKEY ile buna nokta koymak istiyorum. Çıkma teklifi varken her şey netti. Başımıza bir de "flört" çıktı evlere şenlik. :)#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyor bu belirsizlik son bulsun diyorum. Kanka mıyız sevgili mi bilelim :)
Eskiden her şey gibi çıkma teklifi de çok güzeldi. En azından neydik ne değildik biliyorduk. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyorum. Flört müyüz sevgili mi bilelim bari.
Çıkar mısınız? Diye soru sordum mu nereye çikacaz diyenler buraya gelsin imza atın 😄 Küfürbaz biriyle çıkar mısınız? Benimle çıkar mısın diyen erkekleri özledik ((:
Görüşmek için ısrar et, birşeyler yaşamak için ısrar et, onu yapalım, bunu yapalım. E yapalımda yani tüm bunları ne olarak yapalım? Bunun bir adını koyalımda öyle yapalım ne yapacaksak. Çıkma teklifi ette ne olduğumuzu bilelim.
Evet eskiden çıkma tekli edilirdi, hatta bunun için minik kartlar basılmıştı. Beğendiği kıza/erkeğe bu kartlar verilir, "benimle çıkar mısın?" diye söylemekten çekinenler için bu kartın bir tarafını yırtıp geri verirse evet ya da hayır anlamını taşırdı :)
"Biz şimdi neyiz?" sorusuna vermek istediğim cevap;
Aslında olan;
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kampanyaya benden OKEY 👌 😉
Belirsizlikleri sevmem. Bir şey ya vardır ya yoktur. Profilimde de yazdığı gibi 'Ya siyahım ya da beyaz, ya hep ya hiç; yok öyle biraz...' Bu yüzden #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🤞
Kesinlikle geri gelsin de ne olduğumuzu bilelim! Arkadaş miyiz flört müyüz yoksa çoktan sevgili olduk da haberimiz mi yok? Bu durum beni çok karistiriyor, eskisi gibi cikma teklifi edelim bitsin bu işkence.
Ya bence çok güzel bir konu. Evli bir kadın olarak bekar arkadaşlarımın bu ilişkide belirsizlik yaratan, "şimdi biz neyiz?" sorusuna devlet bir çözüm getiremeyeceğine göre OK'in buna el atması bence çok bir şahane olmuş. ✨✨✨ 3 kez çıktıktan sonra bile hala "çıkıyoruz" diyemeyen tüm gençlere selam olsun o zaman. Aferim OK, valla gönlümü çaldın 💖💖💖 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 👏👏👏
Evet çok sıkıcı bir durum. Ben de şuraya bir imzamı kesinlikle atıyorum. Belirsizlikler her zaman için insanları yorar bu yüzden insanların her zaman için net olması taraftarıyım. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! Gelsin ki artık kimse kafasında bir karmaşa yaşamasın. Bu karmaşayı yaşıyorsa da ya kendini sorgulasın ya da karşısındaki insanı. Sorun kimdeyse derhal bulunmalı. Kimsenin kimseyi oyalamaya hakkı yok. Şunu söyleyebilirim ki, hisler insanı her zaman öteye taşır. Bir çekinme utanma duygusu olmamalı bence. Ben net bir insanım, karşımda da net bir insan olsun isterim. Ne istediğini bilmeyen biriyle asla işim olmaz zaten. Çıkma teklifi etmek de sadece erkeklere özgü değildir ayrıca, kadınlar da ne istediğini çekinmeden söyleyebilmeli. Sen söylemezsen o söylemezse kim söyleyecek? Bu yüzden adım atmaktan korkmayın. 🙂
Ben bekarlığımda bana gelen çıkma tekliflerini “böyle saçma bişey olur mu? İnsan görür hoşlanır sonra kendiliğinden iki kişi arasında bişeyler başlar.” derdim. İtiraf ediyorum ben ve benim gibiler yüzünden kalkmış olabilir bu teklif. Hatamı anladım, kampanyanızı destekliyorum. Ne olduğunu bilemeyenlerin, durumunu netleştiremeyenlerin yanındayım! 🤪😂😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🤙
Eski çamlar bardak oldu diye hayıflanmaya gerek kalmadı desenize!
Eskiden okulda pembe yanakli delikanlilarin kalbini güm güm attıran soruydu benimle çıkar mısın? Eski aşklarımı hatırladım birden. Çıktığım derdik hahaha! Gercekten de #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin hassas kalpler daha fazla duygu deryasında üzülmesin. İlişkiler netlik kazansın, istemeyen de yürüsün gitsin!
Ohoo! Biz şimdi neyizler var, ne zaman ailenle tanışacağımlar var, ilişkimizi sosyal medyada duyuralım mılar var... E tabi çıkma teklifleri başlarsa bu sorular da azalacak bence. O zaman #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin de biz kızların soru işaretleri silinsin ;)
Çıkma teklifi bana göre, evlilik teklifinin alıştırması 😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin Kız :Aşkım bizim ilişkimizin neden bir adı yok 😟 Erkek :Ne adı aşkım kedi köpekmi bu isim verelim🤔 Kız : Ama aşkım biz ne ara sevgili olduk bilmiyorum. Bir miladı olmalı. 😓 Erkek : Anladık anladık "benimle çıkar mısın "🧐 Kız : Eveeettt 🥰
Belli bir yaşı geçmiş insanlara çıkma teklifi her ne kadar saçma ve gereksiz gelse de belirsizliklere artık son gelsin. :) OKEY ile #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🔥
Yahu çıkma teklifi de neymiş? Erkekler başınıza bela almayın abicim. Ne güzel flört işte. Dırdır yok, kıskanma yok, romantizm hep en tepede ve heyecanlı. Sevgili olduğunda hiçbir şey beğenmiyorlar. Ben bu işe 13 yılımı verdim ve flört geldi. Kaptirmam :)
Eskiden insanlar daha netti gönlün mü var, içinde kalmazdı. Biz neyiz, kimiz, ne yapıyoruz, bu işin neresindeyiz demenin vakti gelmedi mi, bence tam yerine denk geldik manzara koydu 😊 o hâlde #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
eskiden ya sevgiliydin ya da arkadaştın. arası yoktu. o yüzden her hangi bir yakınlaşma, öpüşme gibi durumlar olduğunda çıkma teklifine gerek kalmaz artık adı sevgililikti onun. ama şimdi best friend var, fuckbuddy var, serbest ilişki var, o var bu var. isteyen istediğini öpüyor oynaşıyor ama sevgililik olmuyor, ben bağlanamam diyor, rahat adamım/kadınım diyor, bu tarz devam edelim diyor, ama adı yok :D
Tüm belirsizlikler ortadan kalksın diye bende OKEY diyorum. Ortalık toz duman oldu kim kiminle nerede ne olduğu belli değil. Bu yüzden #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Tabi yaa. Eskiden ne güzeldi , herşey netti. Benimle çıkar mısın. Derdik. Evet veya hayır. Olay buydu. Ama şimdi biriyleu haftalardır görüşüyorsun ve olduğu aptalca bir ilişki içinde oluyosun. İlişki dediğime bakmayın. Arkadaşlık mı sevgililik mi ne olduğu belli olmayan saçma sapan bişey oluyor
Eskiden çıkma teklif edildiğinde kızlar ciddi birliktelik olarak bakar kabul ederdi, şimdi çıkma teklif edince başına çıkma sanıyor ve tripleriyle, ergen ergen davranışlarıyla bitmez tükenmez ilgi istekleriyle başına çıkıyor. Ama tatlı bir şey yinede o nedenle; #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Aynı gün tanışıp yemeğe çıkarım onunla, sinemaya giderim, karizmamdan etkilenmiş manitanın evine gider; yatakta sabaha kadar vakit geçirir, sabah da karşılıklı mutlu ve doygun bedenlerle kahvaltımızı edip şarj olarak evden ayrılırım ben.
Önümüzdeki maçları kovalarım sonra farklı sahalarda 😃😃😎😎👑
Bence sadakat geri gelsin sevgiliyken bile 3-5 tane yedekte sevgili tutuyorlar flort olayi zaten elimde kalsin diger secenekler iyi degilse sevgili olurum kafasi iliskiler bu kafayla saglikli olmaz. Biriye sevgiliylen acaba benle beraber baskalariyla. da kisirstiriyor mu diye süphelenmekten icimiz sıkıldı.
Teklif etmeden direk söylediğim için hoşlandığımı teklife ihtiyaç olmuyor düşün diyor ve de oluruna bırakıyorum süresi bana göre üç gün fazlası yok ve de niyetimi insanlara anlatmayı bilirim hanımefendiler gelmesini istiyor ama anlatılır bir şey ise her şey olur ve de buna katılmak istemem ama okey iyidir bunu bilirim iyi günler.
çıkma teklifi gerçekten de niyet belli edici bir şey en azından. 'hadi bir kahve çıkalım' teklifinin ardında neler yattığını okumak için mikro mimik uzmanı olacağız neredeyse dafgsdf
Cıktıgımızi onaylama işiydi simdi selam nbr den girip bacanak gibi herseyi konuşup arada buluşuo belki de ozel şeyler paylaşılıyor çıkma teklifi geri gelirse tüm erkekler kasıntı yaşar sorumluluk almk istemiyolar cunki
Çıkma teklifi aslında duygularından emin olmak demektir.. İnsan duygularından emin olduğunu karşı tarafa bildirir bu sözcüklerle Bence eski model ilişki başlangıçları güzel:)
Çıkma teklifi olmazsa Sevgililik olmaz Sevgililik olmazsa Aşk olmaz Aşk olmazsa meşk olmaz Çıkma teklifi geri gelsin Çıkma teklifi geri gelsin ki hersey su gibi akıp gitsin Ömürlüğe süren bir yoldan sular hızlı, kuvvetli akıp geçsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin den kalan 4.999 kişi kaldı. Günaydın cevap yok...2 gün sonra neden yazmıyosn... çıkıyormuyuz diye sorsam mı.. biz neyiz.. o kız kim ya.. gibi mesajlara maruz kalmamak için gelsin geri
O donemi yasamis biriyim :) Hatta ilkokul birde :) ilk çıkma teklifimi bir mektup yazarak yapmıstım :)))) Isin ilginc tarafi evli şu an ve ilkokul bitikden sonra onu gordügümde evlenmisti ama o mektup hala duruyor :)
Gelmesin. Ben goya çıkma teklifi ettim de noldu (önceden sevgiliydik zaten kuzenim sayesinde foyamız ortaya çıktı fln) Benimle çıkar mısın dedim evet dedi zaten seviyordu. Ama 3 ay sonra gitti... gelmesin ya. Seni sevmek istiyorum de olsun bitsin aw
Teklife gerek yok ya, ilişki oyonom başladıysa ad koymaya ya da teklife gerek yok zamanla şekil alır zaten. Hem teklif etmeden özellikle adını koymadan daha iyi sıkboğazlık olmaz, afra tafra olmaz, ne yapacaksan yaparsın.
Bir kadına çıkma teklifi yapmanın adabı olur, "ne hisseder acaba?" diye düşünüp dururuz. Bizim için düşüncesiz deseler de, bir çıkma veya evlenme teklifi yapmak için ne taklalar atıyoruz bilin :) Bana kalırsa #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
bir kaç sene öncesinde karsımızdakinin neyimiz olduguna emindik şimdi hep belirsizlik.. Bu devir gercekten sacma olmaya basladı #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Herşey de yüzde yüz samimiyet yüzde yüz netlik benimle çıkar mısın çok şekerdi :) nereye çıkalım gibi dalga geçilen yorumlar güzeldi #çıkmateklifigerigelsin :) mutluluğa samimiyete tutkuya çıkalım :) !
Şu sevgililer gününe bu kadar az kalmışken , artık neyiz gün yüzüne çıksın , okey ile #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin , partner mi aşık mı sevgili mi inat mi ediyor sevdikçe kaçıyor mu napıyor? Hadi bakalım
Karşıyım. Bana yapay ve gereksiz geliyor. O ne öyle ergenler gibi? İki yetişkin İnsan ortada çıkma teklifi yoksa hal hareketleri ve samimiyeti ile belirsizlikten çıkarmıyorsa vah halimize...
Niyetlensem de teklifim askıda kalacak biliyorum. O yüzden kalan planlarıma koyulmaya gidiyorum. Ben gelinceye kadar #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ve geri döndüğümde lütfen bıraktığım haliyle burada olsun.
Iki tane ilişkim oldu ikisi de çıkma teklifiyle değildi birisi baya ciddi ilişkiydi ama diğeri hep belirsizlik. Çıkma teklifiyle de alakası yok aslında insanin niyeti ve ciddiyeti önemli
İki kalp birbirini sevmişki çıkmak istiyor. Tabiki çıkma teklifi geri gelsin. Gelsin ki artık hasret sona ersin. Mutlu bir hayat başka nasıl kurulur deģilmi. Çıkmak demrk mertçe dürüstce niyetinin iyi olduğunu göstermek demek. O halde ne duruyorsun, haydi çıkma teklif et, haydi çıkalım de... Ben O. K. diyorum... 💓 Ne dersin OKEYYYYY? 💗 😉
Bana çok ergence geliyor çıkma teklifi. Biriyle konuşuyor flört ediyorsan eğer bir süre görüştükten sonra karşı tarafın hareketleri bakışı olan sıcaklığını hissediyorsam ansızın elini tutarım.
Isimiz kampanyalara kaldi durun icler acisi 😂😂😂 ne yapalim yani sevgililik kalkti direk evlilik evresine mi gecelim ayy ne sacma bir hal aldi iliskiler gitgide yalnizligimi seviyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Üff anneme sorsam kızar, öğretmenime sorsam kovar, internete baksam doğru bilgiyi bulamam, arkadaşıma sorsam o benden bilgisiz, ee o zaman biz şimdi neyiz? İşte bu noktada devreye OKEY giriyor! 🔥 Bitmek bilmeyen beyin fırtınalarına son vermek adına #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin Ortaokulda hoşlandığımız kişinin kolunu ısırıp, saat yapardık ve “bu saatten sonra benimsin” derdik. :) “Elma dersem çık, armut dersem çıkma! :P Uzun lafın kısası artık neyiz bilelim. :)
Ben burdan birine aşık oldum yazıyorum yazıyorum cvp vermiyor ne yapmam lazım beki
"Şimdi biz neyiz?" demekten ciğerimiz soldu. Belirsizlikleri hiç sevmem. OKEY ile buna nokta koymak istiyorum. Çıkma teklifi varken her şey netti. Başımıza bir de "flört" çıktı evlere şenlik. :) #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyor bu belirsizlik son bulsun diyorum. Kanka mıyız sevgili mi bilelim :)
Eskiden her şey gibi çıkma teklifi de çok güzeldi. En azından neydik ne değildik biliyorduk. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyorum. Flört müyüz sevgili mi bilelim bari.
#Çıkma teklifi geri gelsin❤️
Her şeyin adı belli olsun, hiç birşey sallantıda kalmasın ya Okey olsun ya da herkes kendi yoluna olsun..
14 Şubat ok günü birde demi milyonların 14 Şubat planı var sonucta
Hiç olmadiki 14subat planım olsun keşke olsada 14subat planım olsa
Çıkar mısınız? Diye soru sordum mu nereye çikacaz diyenler buraya gelsin imza atın 😄
Küfürbaz biriyle çıkar mısınız?
Benimle çıkar mısın diyen erkekleri özledik ((:
Görüşmek için ısrar et, birşeyler yaşamak için ısrar et, onu yapalım, bunu yapalım.
E yapalımda yani tüm bunları ne olarak yapalım?
Bunun bir adını koyalımda öyle yapalım ne yapacaksak.
Çıkma teklifi ette ne olduğumuzu bilelim.
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ❤️
Evet eskiden çıkma tekli edilirdi, hatta bunun için minik kartlar basılmıştı. Beğendiği kıza/erkeğe bu kartlar verilir, "benimle çıkar mısın?" diye söylemekten çekinenler için bu kartın bir tarafını yırtıp geri verirse evet ya da hayır anlamını taşırdı :)
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
"Biz şimdi neyiz?" sorusuna vermek istediğim cevap;
Aslında olan;
Kampanyaya benden OKEY 👌 😉
Belirsizlikleri sevmem. Bir şey ya vardır ya yoktur. Profilimde de yazdığı gibi 'Ya siyahım ya da beyaz, ya hep ya hiç; yok öyle biraz...' Bu yüzden #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🤞
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin🖤
Belirsiz ilişkiler son bulsun.. Kimin eli kimin cebinde belli olsun..
İlişkinizin bir adı olsun, mesela Hüsamettin 🙄
abdulrezzak daha iyi gibi bence
bu ismi kabuleden herşeyi kabul eder
Kesinlikle geri gelsin de ne olduğumuzu bilelim!
Arkadaş miyiz flört müyüz yoksa çoktan sevgili olduk da haberimiz mi yok? Bu durum beni çok karistiriyor, eskisi gibi cikma teklifi edelim bitsin bu işkence.
Ne varsa eskilerde var gerçekten #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin :)
Benimle çıkar mısın :)
Bir bakıp bir kaçarak olmaz ki, çıkma teklifi olmayan bir ilişki sorumluluk aldırmaz ki... 😎 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Ya bence çok güzel bir konu. Evli bir kadın olarak bekar arkadaşlarımın bu ilişkide belirsizlik yaratan, "şimdi biz neyiz?" sorusuna devlet bir çözüm getiremeyeceğine göre OK'in buna el atması bence çok bir şahane olmuş. ✨✨✨
3 kez çıktıktan sonra bile hala "çıkıyoruz" diyemeyen tüm gençlere selam olsun o zaman. Aferim OK, valla gönlümü çaldın 💖💖💖
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 👏👏👏
Evet çok sıkıcı bir durum. Ben de şuraya bir imzamı kesinlikle atıyorum. Belirsizlikler her zaman için insanları yorar bu yüzden insanların her zaman için net olması taraftarıyım. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! Gelsin ki artık kimse kafasında bir karmaşa yaşamasın. Bu karmaşayı yaşıyorsa da ya kendini sorgulasın ya da karşısındaki insanı. Sorun kimdeyse derhal bulunmalı. Kimsenin kimseyi oyalamaya hakkı yok.
Şunu söyleyebilirim ki, hisler insanı her zaman öteye taşır. Bir çekinme utanma duygusu olmamalı bence.
Ben net bir insanım, karşımda da net bir insan olsun isterim. Ne istediğini bilmeyen biriyle asla işim olmaz zaten.
Çıkma teklifi etmek de sadece erkeklere özgü değildir ayrıca, kadınlar da ne istediğini çekinmeden söyleyebilmeli. Sen söylemezsen o söylemezse kim söyleyecek? Bu yüzden adım atmaktan korkmayın. 🙂
Derdimize derman olacak bir kampanya 💃 Çıkma teklifi varken her şey daha netti #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin tüm belirsizlikler ortadan kalksın. 🎈
Ben bekarlığımda bana gelen çıkma tekliflerini “böyle saçma bişey olur mu? İnsan görür hoşlanır sonra kendiliğinden iki kişi arasında bişeyler başlar.” derdim. İtiraf ediyorum ben ve benim gibiler yüzünden kalkmış olabilir bu teklif. Hatamı anladım, kampanyanızı destekliyorum. Ne olduğunu bilemeyenlerin, durumunu netleştiremeyenlerin yanındayım! 🤪😂😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🤙
Eski çamlar bardak oldu diye hayıflanmaya gerek kalmadı desenize!
Eskiden okulda pembe yanakli delikanlilarin kalbini güm güm attıran soruydu benimle çıkar mısın? Eski aşklarımı hatırladım birden. Çıktığım derdik hahaha! Gercekten de #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin hassas kalpler daha fazla duygu deryasında üzülmesin. İlişkiler netlik kazansın, istemeyen de yürüsün gitsin!
Ohoo! Biz şimdi neyizler var, ne zaman ailenle tanışacağımlar var, ilişkimizi sosyal medyada duyuralım mılar var... E tabi çıkma teklifleri başlarsa bu sorular da azalacak bence. O zaman #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin de biz kızların soru işaretleri silinsin ;)
Çıkma teklifi bana göre, evlilik teklifinin alıştırması 😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Kız :Aşkım bizim ilişkimizin neden bir adı yok 😟
Erkek :Ne adı aşkım kedi köpekmi bu isim verelim🤔
Kız : Ama aşkım biz ne ara sevgili olduk bilmiyorum. Bir miladı olmalı. 😓
Erkek : Anladık anladık "benimle çıkar mısın "🧐
Kız : Eveeettt 🥰
Belli bir yaşı geçmiş insanlara çıkma teklifi her ne kadar saçma ve gereksiz gelse de belirsizliklere artık son gelsin. :) OKEY ile #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🔥
Yahu çıkma teklifi de neymiş? Erkekler başınıza bela almayın abicim. Ne güzel flört işte. Dırdır yok, kıskanma yok, romantizm hep en tepede ve heyecanlı. Sevgili olduğunda hiçbir şey beğenmiyorlar. Ben bu işe 13 yılımı verdim ve flört geldi. Kaptirmam :)
Eskiden insanlar daha netti gönlün mü var, içinde kalmazdı. Biz neyiz, kimiz, ne yapıyoruz, bu işin neresindeyiz demenin vakti gelmedi mi, bence tam yerine denk geldik manzara koydu 😊 o hâlde #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
"Hoşuma gidiyorsun öyle kal" demek istiyorsak #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🌼
eskiden ya sevgiliydin ya da arkadaştın. arası yoktu. o yüzden her hangi bir yakınlaşma, öpüşme gibi durumlar olduğunda çıkma teklifine gerek kalmaz artık adı sevgililikti onun. ama şimdi best friend var, fuckbuddy var, serbest ilişki var, o var bu var. isteyen istediğini öpüyor oynaşıyor ama sevgililik olmuyor, ben bağlanamam diyor, rahat adamım/kadınım diyor, bu tarz devam edelim diyor, ama adı yok :D
Tüm belirsizlikler ortadan kalksın diye bende OKEY diyorum. Ortalık toz duman oldu kim kiminle nerede ne olduğu belli değil. Bu yüzden
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin..
😉
Tabi yaa. Eskiden ne güzeldi , herşey netti. Benimle çıkar mısın. Derdik. Evet veya hayır. Olay buydu. Ama şimdi biriyleu haftalardır görüşüyorsun ve olduğu aptalca bir ilişki içinde oluyosun. İlişki dediğime bakmayın. Arkadaşlık mı sevgililik mi ne olduğu belli olmayan saçma sapan bişey oluyor
Eskiden çıkma teklif edildiğinde kızlar ciddi birliktelik olarak bakar kabul ederdi, şimdi çıkma teklif edince başına çıkma sanıyor ve tripleriyle, ergen ergen davranışlarıyla bitmez tükenmez ilgi istekleriyle başına çıkıyor. Ama tatlı bir şey yinede o nedenle;
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
İmza falan atmam ben;
Aynı gün tanışıp yemeğe çıkarım onunla, sinemaya giderim, karizmamdan etkilenmiş manitanın evine gider; yatakta sabaha kadar vakit geçirir, sabah da karşılıklı mutlu ve doygun bedenlerle kahvaltımızı edip şarj olarak evden ayrılırım ben.
Önümüzdeki maçları kovalarım sonra farklı sahalarda 😃😃😎😎👑
Harika bir teklif gelmeli
Bence sadakat geri gelsin sevgiliyken bile 3-5 tane yedekte sevgili tutuyorlar flort olayi zaten elimde kalsin diger secenekler iyi degilse sevgili olurum kafasi iliskiler bu kafayla saglikli olmaz. Biriye sevgiliylen acaba benle beraber baskalariyla. da kisirstiriyor mu diye süphelenmekten icimiz sıkıldı.
Teklif etmeden direk söylediğim için hoşlandığımı teklife ihtiyaç olmuyor düşün diyor ve de oluruna bırakıyorum süresi bana göre üç gün fazlası yok ve de niyetimi insanlara anlatmayı bilirim hanımefendiler gelmesini istiyor ama anlatılır bir şey ise her şey olur ve de buna katılmak istemem ama okey iyidir bunu bilirim iyi günler.
çıkma teklifi gerçekten de niyet belli edici bir şey en azından. 'hadi bir kahve çıkalım' teklifinin ardında neler yattığını okumak için mikro mimik uzmanı olacağız neredeyse dafgsdf
Hahah kesinlikle geri gelsin. Başımıza ne geldiyse "flört" kavramından sonra geldi. 😅
Mesaj alınmıştır umarım :D #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Kızlar da erkekler de çıkma teklifi edebilsin, tüm yaratıcı teklifler havalarda uçuşsun 😘 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Hangi dünya bu :D
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
İlişkilerin belirsizliği son bulsun.
İnsan kiminle sevgili olduğunu bilsin
Cıktıgımızi onaylama işiydi simdi selam nbr den girip bacanak gibi herseyi konuşup arada buluşuo belki de ozel şeyler paylaşılıyor çıkma teklifi geri gelirse tüm erkekler kasıntı yaşar sorumluluk almk istemiyolar cunki
Çıkma teklifi aslında duygularından emin olmak demektir..
İnsan duygularından emin olduğunu karşı tarafa bildirir bu sözcüklerle
Bence eski model ilişki başlangıçları güzel:)
Çıkma teklifi olmadan ilişkiye başlamak mı, tövbe! :D
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Çıkma teklifi olmazsa Sevgililik olmaz Sevgililik olmazsa Aşk olmaz Aşk olmazsa meşk olmaz Çıkma teklifi geri gelsin Çıkma teklifi geri gelsin ki hersey su gibi akıp gitsin Ömürlüğe süren bir yoldan sular hızlı, kuvvetli akıp geçsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin den kalan 4.999 kişi kaldı.
Günaydın cevap yok...2 gün sonra neden yazmıyosn... çıkıyormuyuz diye sorsam mı.. biz neyiz.. o kız kim ya.. gibi mesajlara maruz kalmamak için gelsin geri
Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş.
Benim hakkımı kim yiyorsa haram olsun. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 😂
O donemi yasamis biriyim :)
Hatta ilkokul birde :) ilk çıkma teklifimi bir mektup yazarak yapmıstım :))))
Isin ilginc tarafi evli şu an ve ilkokul bitikden sonra onu gordügümde evlenmisti ama o mektup hala duruyor :)
Gelmesin. Ben goya çıkma teklifi ettim de noldu (önceden sevgiliydik zaten kuzenim sayesinde foyamız ortaya çıktı fln) Benimle çıkar mısın dedim evet dedi zaten seviyordu. Ama 3 ay sonra gitti... gelmesin ya. Seni sevmek istiyorum de olsun bitsin aw
Teklife gerek yok ya, ilişki oyonom başladıysa ad koymaya ya da teklife gerek yok zamanla şekil alır zaten. Hem teklif etmeden özellikle adını koymadan daha iyi sıkboğazlık olmaz, afra tafra olmaz, ne yapacaksan yaparsın.
Bir kadına çıkma teklifi yapmanın adabı olur, "ne hisseder acaba?" diye düşünüp dururuz. Bizim için düşüncesiz deseler de, bir çıkma veya evlenme teklifi yapmak için ne taklalar atıyoruz bilin :) Bana kalırsa #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin!
Bakalım bana ilk teklifi kim yapacak.
Okey ürünleri ile çıkmak büyük keyif :)
Kadın güvende hissetmek ister. Bu yüzden öylesine takılmaz ve biz şimdi neyiz diye sormak zorunda kalır.
Yani kandırılmak ister çoğu zaman.
bir kaç sene öncesinde karsımızdakinin neyimiz olduguna emindik şimdi hep belirsizlik..
Bu devir gercekten sacma olmaya basladı
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Herşey de yüzde yüz samimiyet yüzde yüz netlik benimle çıkar mısın çok şekerdi :) nereye çıkalım gibi dalga geçilen yorumlar güzeldi #çıkmateklifigerigelsin :) mutluluğa samimiyete tutkuya çıkalım :) !
Şu sevgililer gününe bu kadar az kalmışken , artık neyiz gün yüzüne çıksın , okey ile #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin , partner mi aşık mı sevgili mi inat mi ediyor sevdikçe kaçıyor mu napıyor? Hadi bakalım
Karşıyım. Bana yapay ve gereksiz geliyor.
O ne öyle ergenler gibi? İki yetişkin İnsan ortada çıkma teklifi yoksa hal hareketleri ve samimiyeti ile belirsizlikten çıkarmıyorsa vah halimize...
Niyetlensem de teklifim askıda kalacak biliyorum. O yüzden kalan planlarıma koyulmaya gidiyorum. Ben gelinceye kadar #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ve geri döndüğümde lütfen bıraktığım haliyle burada olsun.
Iki tane ilişkim oldu ikisi de çıkma teklifiyle değildi birisi baya ciddi ilişkiydi ama diğeri hep belirsizlik. Çıkma teklifiyle de alakası yok aslında insanin niyeti ve ciddiyeti önemli
İki kalp birbirini sevmişki çıkmak istiyor. Tabiki çıkma teklifi geri gelsin. Gelsin ki artık hasret sona ersin. Mutlu bir hayat başka nasıl kurulur deģilmi. Çıkmak demrk mertçe dürüstce niyetinin iyi olduğunu göstermek demek. O halde ne duruyorsun, haydi çıkma teklif et, haydi çıkalım de... Ben O. K. diyorum... 💓
Ne dersin OKEYYYYY? 💗 😉
Buna da tamamsanız #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin o zaman :D
Bana çok ergence geliyor çıkma teklifi. Biriyle konuşuyor flört ediyorsan eğer bir süre görüştükten sonra karşı tarafın hareketleri bakışı olan sıcaklığını hissediyorsam ansızın elini tutarım.
Isimiz kampanyalara kaldi durun icler acisi 😂😂😂 ne yapalim yani sevgililik kalkti direk evlilik evresine mi gecelim ayy ne sacma bir hal aldi iliskiler gitgide yalnizligimi seviyorum