... yani güncel ilişki durumumla bunu benden daha çok isteyecek kim var, bilmem ama buna da alıştık, yeni bir serüven istemem; bildiğim cehennem, bilmediğim cennetten yeğ.
Eskiden aşklar masada kazanılmazdı şimdi parası olan düdüğü çalıyor artık Okey’i olan da düdüğü çalmalı böyle olmaz yeni nesil tatmalı Okey mi Barbara?#Çıkmateklifigerigelsin
Erkekler daha çekingen, kızlar daha az beklenti içinde artık, her şeyimiz öylesine ve belki ondandır ki sözler yerine hareketlerle belirtilen bir şey oldu hoşlantı.
Çıkma teklifi ile yaşanan biz neyiz belirsizliği ortadan kalksın. Sevgili olmak isterken ne olduklarını anlayamadıkları dost olan ne insanlar gördum.😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Flört nedir ya saçmalık resmen aldatmanın ve samimiyetsizliğin artmasından kaynaklı birşey. Bir insandan hoşlanıyorsak başkaları ile konuşmamız doğru olmaz.
Insan hoslaniyorsa seviyorsa soylemeli kardesim yurekli olmali bunu karsi tarafin net nlamasi icinde cikma teklif etmesi bnce daha uygun hem anlasilir hm net
Belirsizlik içinde saatlerce günlerce kendini yiyip bitirmektense en uygun zamanda açık açık duyguları belirtip karşılıklı olarak gelecek için adım atılmalı.
Biz şimdi neyiz diye düşünmekten beynimiz patladı! İyi ki varsın OKEY sen de olmasan bizi kimse düşünmeyecek. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ne olduğumuzu bilelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Sevgili gibi davranıp aslında arkadaşız diyerek tüm kızlarla flört eden erkekler bu söz size...
💖🧡💛💚💙❤💜🖤
şimdi biz neyiz diyenler için gelsinnn :D #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
İlişki başlayınca başlamış olur. Öpüşür, seks yapar sonra biz neyiz der ve bunu daha çok kadınlar bekler ( pardon kız çocukları).
Şimdi biz neyiz diyen insanlar için #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
... yani güncel ilişki durumumla bunu benden daha çok isteyecek kim var, bilmem ama
buna da alıştık, yeni bir serüven istemem; bildiğim cehennem, bilmediğim cennetten yeğ.
Dünya üzerinde herhangi bir kadına çıkma teklif edeceğime önümdekine cerrahi operasyon yaptırırım daha iyi.
Kadın milletinin her yeri kalkmış, ben indirenlerdenim!
Eskiden aşklar masada kazanılmazdı şimdi parası olan düdüğü çalıyor artık Okey’i olan da düdüğü çalmalı böyle olmaz yeni nesil tatmalı Okey mi Barbara?#Çıkmateklifigerigelsin
Belirsizliğin sonu;
Ya nikah masası, ya ayrılık acısı
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Erkekler daha çekingen, kızlar daha az beklenti içinde artık, her şeyimiz öylesine ve belki ondandır ki sözler yerine hareketlerle belirtilen bir şey oldu hoşlantı.
Çıkma teklifi ile yaşanan biz neyiz belirsizliği ortadan kalksın. Sevgili olmak isterken ne olduklarını anlayamadıkları dost olan ne insanlar gördum.😂 #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Hic sevmiyorum flort olayini. Yine biriyle konusuyoruz flortleselim taniyalim birbirimizi filan dedi 2. Gorusmede yapistim dudaklarina ondan sonra hayatim bebegim askim demeye başladi😂😂
Flört nedir ya saçmalık resmen aldatmanın ve samimiyetsizliğin artmasından kaynaklı birşey. Bir insandan hoşlanıyorsak başkaları ile konuşmamız doğru olmaz.
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bu yalnızlıktan sıkıldım
Gelimmi 😁
Çıkma teklifi bir inceliktir, #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin <3
Doğru geri gelsin. Şu erkek milleti net olsun. Ne istediğini adam gibi dile getirsin.
#çıkmateklifigerigelsin neyin ne olduğunu bilelim artık yavv.. 😂😂😂
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin de ne olduğumuzu bilelim. ;)
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🖤
şehvet ve tutkulu aşklar yerini bulsun, aşıklar buluşsun.
Kelimeler olumsuz ise nasıl bir sonuç beklenir ki?
Bir gönlün kuytusuna İnmek durur ilken, yokuşa çıkmak nedir?
çıkma teklifi nereye gitmişti ki zaten. geri gelmesini istiyorsunuz. birini seviyosan git söylesene ne eviriyon çeviriyon meseleyi
Kesinlikle katılıyorum. Flört evresinde biz şimdi neyiz ne zaman sevgiliyiz soruları son bulsun. Okey ile artık son #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Geri gelmesine gerek yok ama en azından ne olduğumuzu bilelim ya, karmaşa içinde b*ktan flörtler baydı valla.
Çıkma teklifi geri gelsin. Hayatımıza dolanan sarmaşık ilişkinin sahibi ve yeri belli olsun.
Sitede flortum acaba beni seviyor muuuuggggg diye sorular gormemis oluruz✌️✌️✌️✌️
Insan hoslaniyorsa seviyorsa soylemeli kardesim yurekli olmali bunu karsi tarafin net nlamasi icinde cikma teklif etmesi bnce daha uygun hem anlasilir hm net
#Çıkma TeklifiGeriGelsin bencede aksiyon filmi gibiydi 😄😄😄
3 aydır konuşuyoruz ilişkiye hazır değilim diyor. Neyim ben boş zaman aktivitesi falan mı?
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🙏🏼❤
Ulan🤣
😍❤👍🏼
Bir gün bir çılgınlık yapıp bana çıkma teklifi edecekseniz cevabım #okey😂😜😋🤭❤️
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Ben çıkma teklifinin olmadığını yeni duyuyorum, belirsizlik çok kötü bir duygudur o yüzden oy kullandim, kim kimin nesi oluyor bilinmeli
Çünkü çıkmak gerekir, çıkmazsak olmaz ,çıkmamız lazım, çıkmak elzemdir, kremasız pasta olur mu? Bu aynen tam da onun gibi bir şey.
Zaten flört filan bize göre değil işin adını koymak lazım :) gençler yapmayın böyle yazık ediyorsunuz en güzel günlere
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Geri gelsin bir zahmet kıza yürüyoruz yürüyoruz çıkma teklifi yok diye kankamız oluyo en fazla djdjd
Nereye cikiyoruz baligami kavağami😇
Yüreği olan evlilik teklifi etsin, kaputa gereksinimi olmasın😏
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 👍 ne o öyle belirsizlikler. Yok kanka, yok flört, yok fuckbody bu ne ya. Adam gibi teklifini yap ne olduğumuzu bilelim 😉
Çıkma teklifi gelsin çünkü karşı tarafın niyetini anlamalıyız. Anlamadan karar veremiyor belli belirsiz ümit içine giriyoruz.
Çıkma teklifi ilişkinin boğaz köprüsüdür, incisidir nezaketidir😊🌺💐
gelsin tabi biran önce🌺😊💐
Gelmesin abi bence çok ergence ve saçma eğer bişey istiyosan bunu sadece çıkma teklifiyle yapmak zorunda değilsin ben karşıyım
iyi de bizde hâlâ var ne saçma olmuş. bende aldim kac kere teklif hâlâ var yani size denyolar denk gelmiş yazık
İçimden geldi😘elbet bir gün sevdiğim. Biliyorum kalbimin bşr köşelerinde bir yerlerde beni bekliyorsun!
Cikma teklifi degil evlilik teklifi gelisn bence herseyin adi tek hamlede konsun bitsin
Belirsizlikler bitsin #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin :)
Biz üzerimize düşeni layıkıyla cesaretimizle mücadelemizle alnımızın akıyla çıkarız. OKEY
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Belirsizlikleri ben de sevmem ama açıkçası "çıkma" kelimesi de bana bir garip geliyor. Başka bir şekilde soramaz mıyız bunu?
Sürpriz hediye olarak prezervatif vermezsiniz umarım... 😂
Acaba modern zamanda nasıl çıkma teklifi edilirdi hiç yaşamadım şahsen ama geri gelsin artık şart
İmzamı attım bekliyirum.. Her şey samimi ve içten ise teklif kabul edilir.
Gideceksen gelme kalacaksan gitme..
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Şaka mı bu? Seviyorsanız birbirinizi seviyorsunuzdur çıkma teklifi kampanyası ne 😅😅😅
Belirsizlik içinde saatlerce günlerce kendini yiyip bitirmektense en uygun zamanda açık açık duyguları belirtip karşılıklı olarak gelecek için adım atılmalı.
Evet bizim zamanımızda öyle bişey vardı gelmesin 🤷♀️
Belirsizlik içinde yaşayanlar için #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Gerçekten bu herkesin bir problemi olmaya başladı. Çıkma teklifi geri gelsin belirsizlikten yoruldum. İlişkiye bir ad koyulmalı beyler, lütfen.
Biz şimdi neyiz diye düşünmekten beynimiz patladı! İyi ki varsın OKEY sen de olmasan bizi kimse düşünmeyecek. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin ne olduğumuzu bilelim.
Belirsizlikler tabi ki kalkmaklı çıkma teklifi geri gelsinnn.
kadınlar ne istediğini bildiği gün bence evet bu karmaşa sona erecek
Çıkma teklifi gelmiyor Mu? Çıkma teklifi eden kimse çıkmadı mı? 😀
Güzide Ankaralı sanatçılarımızında söylediği gibi ;
’Biz seninle neyiz şimdi? Kanka mı sevgili mi?’ 😂😂
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
İnsanlar insanların cüzdanları yerine vicdanlarına baksalar o evlilikler 1 yıl değil 100 yıl sürer.
Evet sonuna kadar destekliyorum. Çıkma teklifi geri gelsin.
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
şehvet ve tutkulu aşklar yerini bulsun, aşıklar buluşsun.
Asansörü veya merdiven i gösterip, seninle burdan bile çıkmam esprileri de geri gelcek dimi?