AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Onun seni sevmediği çok aşikar. Yaşın da çok genç böyle düzelmez bu durum ne yazık ki sonuç ayrılık. Hadi iyileşti durumlar diyelim bir daha yapmaz mı sanıyorsun bunca şeyi göze almışken? Bir kere saygı denen bir şey kalmamış , kızınızı bile göz önünde bulundurmuyor. Kendine yazık etme
Ulan! bir erkek olarak böyle erkeklerden iğreniyorum. Bunlar bizim adımızı da kötüye çıkarıyorlar. Kardeşim! durumuna gerçekten üzüldüm. Yaşın çok değil. Böyle bir adamla beraber olmaktansa dul kalmak iyidir diyeceğim ama bir evliliğin bitmesine hiç bir şekilde müdahil olmak istemiyorum. Aile büyükleri yok mu? Şöyle çekindiği, karşı gelemediği birileri. Onlara durumu bildir. Bir konuşsunlar bakalım. Sana şunu sormak istiyorum. Zamanında ne bulmuştun bu adamda? Neyine sevdalanmıştın?
Senin için zor bir durum senin yerinde inan kimse olmak istemez olmasında zaten lakin burada dikkat edilecek husus şu artık eşin seni gözden cıkarmıs cocugunu bile unutmus bu cok acı verici bı durum onu allaha havale et baba evine dönemezsin tabi maalesef türk gelenegınde hala en alt kademelerdeyiz inan cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun :((
Delimisin sen ya boşan gitsin bu kadar ezdirme kendini daha çok gençsin üstesinden gelirsin korkma güçlü ol biraz çalışabilicek yaştasın konuş ailenle belki baba evine gidemezsin ama bir yolunu bulursun boşver ezdirme öyle yavşak kocana kendini daha ağır konuşurdum ama kızının babası hadi
Çok zor bir durum Allah kolaylıklar versin inş.
Bu seviyeye gelmiş birşeyden artık dönüşü olmaz malesef ya da eşinin hatasını anlayıp çok pişman olması lazım. Keşke evlenmeden önce iyice tanısaydın bu zamanda doğru kişi bulmak zor. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ile iletişime geç mutlaka yardımcı olurlar. Baba evine dönmene bile gerekmez belki de, kendi ayaklarının üzerinde durup kızını en iyi şekilde yetiştirebilirsin
valla kusura bakmada öyle adamdan bu satten sonra hayır gelmez kendin diyosun daha yaşın 25 yani hiçbişey için geç değil senin yanında sevgilisiyle konuşacak kadar ahlaksız bir adamdan ne baba ne koca olur
biraz değişik bir çözüm önerisi olacak ama o kadını kabullenmeyi bir dene baba evine gitmekten bu kadar çekiniyorsan eğer.. eşinle konuş deki tamam onunla konuş ama boşanmayalım de ne zaman gelirsen ne zaman gidersen git karışmam de yani o kadını kabullenmeyi bir dene istersen baba evine dönmek istemiyorsan...
arkadaşım Allah kolaylık versin zor iş kolay değil tabiki başına gelmeyen bilemez ama yinede sana tavsiyem ailen istemeden evlendiysen dediğin gibi geri döndüğünde sorun yaşayabilirsin ama kendine bir iş bak ya da devletin mağdur bayanlar için bir kurumu var diye biliyorum orada konaklıyorlar onada bir başvur ve tabiki nafaka alabilirsin. kızın en az 18 yaşına gelene kadar nafaka ödemek zorunda. tabiki benmkisi bir düşünce yinede en doğru kararı sen vereceksin.
ya ne karakter siz biriymis hadi bir halt yemisin tamm da nikahli esinin yaninda da ne telefon la muhabbet edersin iyide olsa kotude olsa o evlilige esine veya o cocuguna saygin olsun allah yardimcin olsun zamaninda hic bir iste calismadinmi ayril yukarda arkadaslarin da dedigi gibi nafaka felan ne koparır san kopar ayrı bir eve cik bide ise gir kimseye muhtac olmanaya bak derim osaygisiz gunun birinde senin kiymetini anlar ama is isten gectikten sonra bir anlami yok
biraz süslen iş bulmaya çalış izin vermedıyse zorlama yanınada fazla konuşma daha alımlı gıyınmeye bak ailenle yanında faza konuşma karşına geçip ayak bakımı yap emın ol sana dönecektır yemeğe çıkmaya ıkna et telefonunu fazla kurcalama nereye gıdıyosun dıye tartışma
ayak bakımı derken?
Zorla güzellik olmaz ki kafasına koymuşsa boşanır yani yapıcak pek birşey yok. Senin yapıcağın en mantıklı şey kendi ayaklarının üzerinde durup kızına kol kanat olman.
Bunun bu hareketlerini çek. Mesajlarını vs... Git mahkemede kendisinden aylık 2000 tl nafaka ile boşanma davası aç. Hatta varsa mal varlığı onlarıda al. Sonra çocuğunla yaşarsın orada.
Ayrıl sakın ödün verme eşek gibi nafakayı ödeyecek sen de çalış kendi düzenini kur şuan tek düşünceğin şey kızın benim annem de öyleydi şuan keşke 10 yıl önce bitirseydi diyor kinseye boyun eğme herşey yoluna girer umarım
hiç korkma bacım öncelikle sevgilisiyle buluştuğunu kanıtlayacak bir fotolar falan çek ya da mesajlarını gsm şirketınde ıste sonra o delıllerı mahkemede reise sun çatır çatır nafaka alırsın donuna kadar kızında varmış senın kocan ölmüş haberi yokk aklını kullanırsan
Boşanmak gerekli o şeref yoksunu kişiden ama çouğun ilk önce ayrı yaşaman gerekli kocandan kendi ayaklarınn üzerinde durabilirsin bir işe gir aileni ikna et anlamalılar seni hangi çağda yaşıyoruz anlasınlar yani . Ya kendin çalış ya da çck çok ufaksa ailenle otur mutlaka karşına iyi birileri çıkar bazıları gibi gidip yaşlı başlı adamlarla evlenme bundan sonrası içinde
bir adreste toplanalım oraya çağır kocanı iyi bir dövelim bütün bayanlar bak bakalım kuzu gibi oluyor hemen , bu ne yahu evliliğide mındar ettiler.. emanet bayan erkeğe daha emanete sahip çıkamıyor tam dayaklık.
nafakaya koş bence sen. barışmak nedir hayatında bir başka kadın var diosun ve boşanmak istemiyorum diyosun. yaşın daha 25 benden 1 yaş büyüksün sadece. sen ona çocuğun var diyede mecbur değilsin. kızınıda al mutlu bir hayat sür çalış çabala. belki aradan zaman geçer gerçek aşkıda bulursun. şans hep senden yana olsun ama birazda kendin çabalamalısın.
allah yardım etsın cok zor olsa gerek.. ama baskası varsa ve esın kafaya koyduysa gidicektir zaten.. yaşın 25 ise daha yolun olabilir karamsar düşünme dicem ama zor biliorum hakknda hayırlısı olsun..
İstemesende bu boşanma gerçekleşcek malesef inkar etmiyo diyosun ailen ters olabilir ama bir işe girip çalışirsın sen yeterki iste bak ozaman neler oluyo korkma yapamam edemem diye o yuvada hergün ölücegine bikere ölürsün ama gururun onurun seninle kalır
:(( çooook kötü bir durum canım yaaaa : (
bence devletten yardım istemeyi dene
kaymakamlık ya da belediye gibi birkaç
kurumla bir görüş fikir al derim benn ;)
Sen 25 korkusun ben 21yasinda dul kaldim olmadimi olmuyo iste benm altma olmadi cok daha farkli konulrdi tek tarfli fedakrlik olmaz yuvani kurtarblcgin bir isik yok son noktaya gelmsz artik kokay degil allh yardimcn olsn duadan bsaka ise diymyz
İtiraz et ve boşansanız bile yüklü nafaka alırsın sevgilisi oöduğunu kanıtlarsan manevi tazminat davası açabilirsin
Kesinlikle dinlemelisiniz bu onemli bir bilgi,buna sakin para gozluluk olarak bakmayin kizinizin egitimi icin sart,ayrica aile ve sosyal politikalar bakanligina gidip gorusun profesyonel destek alip kendinizi huzurlu ve guvende hissedersiniz.
Aiy canım gençmişsin de. Seni nasıl ne şekilde teskin etsek fayda etmeyecek gibi. Hem aileden hem eşinden silleyi yemişsin. Çalışmıyorsun da di mi? Zaten böyle biriyle evlilik sürdürmekte kızınla senin de psikolojini zedelerdi.
Eşine niye yalvariyorsun karşında bir tane* var şerefli namuslu biri değil ! Sen 25 yaşında bir kadinsin güçlü akıllı ol ve kendi yolunu çiz sonra çok pişman olursun seni aldattığı için dava aç güzelce nafakaya bağla mutlu mutlu kizinla yasa .
Bence gururlu ol hiç yalvarma düşürme kendini. Ne için ikna edeceksin ki? Senin bir suçun yok o seçimini yapmış.. Bence ne olursa olsun ailene sığın çalış düzenini kur.
kızım için isityorum babasız buyumesın dıye kendım ıcın degılkı
Bu karaktersizle bir ömür geçirmeyi kendine yedirebiliyor musun?Durumun ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde durup güçlü kalmaya çalış,kızını düşün.Bir an önce çıkış yolları ara kendine kesinlikle bişeyler çıkacaktır.Allah yardımcın olsun.
Dik bir duruş sergile ve gururlu ol. Nafaka olayından asla vazgeçme.
Evlenirken iyi tanıyacaktın kocanı bilmiyom nasıl evlendin ama işte aşk sevgi karın doyunmuyor sahte sevgilerden erken eviliklerin sonu böyle oluyor.
katılıyorum, acı ama gerçek.
ne gurursuzsun ya . adam başkasını seviyorum diyor ona gidiyor hala boşanmak istemiyorum diyorsun .. eşinden para için vazgeçmek istemiyorsun eşinde bunu anlamış sana saygı duymuyor . kusura bakma ama senin gibi kadınlara acımıyorum .
eksilemeyin doğru söylüyor gizli.
niye esklileniyor . çok biliyorsun ehrifin birini kapaklayıp etinden sütünden faydalanmayı .. sıkıyorsa girin işe çalışın insan gibi yaşayın ..
sen o adamın o potansiyelde biri olduğunu bilmiyor muydun? ya da sor bakalım valideye baban'da da benzer tavırlar varmıymış?
ya seni aldatıyor ve sen hala o adamı istiyormusun boşan sonuçta mağdur olan sensin kızının masraflarını karşılamak zorunda hatta git o kadının saçını başını yol
neden aldattığını da irdelemek lazım ama dimi ? tüm suçu burada erkeğe yüklemek doğru değil evde huzur bulamıyor ise başka çare bırakmamış ise aradaki aşk bitmiş ise bunların olması normal değil mi ?
su yorum yapanların yarısı toplanıp esıni meydanda pataklasa bır daha adımını dısarı atamaz dıye dusunuyorum
Her zaman söylüyorum birini tanımadan evlenmeyin senin için yapıçak fazla bir şey yok o kadını buluçaksın yüzüne tükürüçelsin çekip gidiçeksin nafaka vermez zorunda çocuk için
Kardeş allah sağlık verdiği sürece kimseye muhtaç değilsin gir bir işe dişinle tırnağınla çalış namusunla kızını büyüt ve o şerefsize bir ahlak örneği ver ve herkese güzel bir örnek olmuş ol
Eşini ikna edemessin sen yanındayken bile sevgilinle telefon konuşacak kadar yüzsüzleştiyse onu çoktan kaybetmişsindir
Siktir et gitsin serefsizi at evden kov gitsin kizinla yasa evinde .. o serefsiz şeytana uyupta elbet pisman olacaktir değmez
Bu nasıl bir durumdur Allah o insanın en yakınından en kötüsünden belasını versin!
Gerçekten allah kocanızı ıslak etsin. nasıl yapabiliyor bunu anlamıyorum. ezzan saati sizin için dua edicem inşallah birlikteliğiniz bir mucize olup'da devam eder. hiç sıkmayın kendinizi. allaha dua edin.
eşinin durumu nasıl ? evlendikten sonra iyi gelire sahip oldu mu ? evlendikten sonra ev araba aldı mı ? aylık geliri ne kadar aşağı yukarı ?
bu dakikadan sonra maddiyata bak ve ayda ondan alacağın paranın hesabını yapmaya bak.
Öncelikle sunu cok merak ediyorum. Kadınlık görevini mi yapmiyordun,yeterınce sevgi ilgi vermiyor muydun yoksa bakımsız mıydın ?
ne olursa olsun konuşarak çözülür bu gibi sorunlar bakımla alakası yok bunun
ne diyecek ay çok bakımsızsın kız sen boşuyorum seni komik olma
Allah kocanızı ıslah etsin madem sana bakmıyacaktı neden senin hayatınla oynama çalışıyor hiçmi bunda Allah korkusu yok.
Çalış kendine bir yaşam kur
Yaşın çok genç her şeyin başındasın
Hayatını değiştirebilirsin.
Ondan hayır gelmeyecek anlattığına göre
İkna etmek gelecekte yaşayacağın mutsuz günleri biraz öteler sadece.
böyle adamları öğrendikçe erkek olmaktan utanıyor insan.
Dul kalırım diye üzülme gir bir işe nafakanıda al ödesin pez**enk. Sonra kafana yatan seni kızınla kabul edebilecek seni seven biri mutlaka çıkar karşına.
Allah yardımcın olsun bu durumu annenle konuş insanın annesi gibisi yoktur anneler melektir inşallah her şey yoluna girer o adamdan hayır gelmez gibi..
Aynı şeyleri ona yaşat içinde birazda olsa sana karşı birşey varsa kıskanacaktır gerekirse sen ayrılma konusunda daha istekli ol birşeyleri sorgulasın.
bütün bunlara rağmen o adama nasıl boşanmayalım dersin hayret oda tambierkek bozuntusuymuş ne eziriyorsun kızım kendini ver 10 binlira boşarım seni yoksa süründürürüm de 10 bin al bak keyfine
Hayırsızlara gönül verirsen olacağı budur. Türk kızları ibret alsın nerde ipsiz sapsız tipler var onlara tav oluyolar, ondan sonra da böyle ağlaşıyolar. Oh olsun sizin gibilere!
Maalesef ki haklısın..
türk kızıysa uzak duracan hacım haklısın. işleri güçleri çıkar a q sonrada tekme yediklerinde ühühühühü..
"Barcelona" aynen öyle
boşan yüksek tazminat ve nafaka iste vermek zorunda zaten nafaka çocuk varken aldattına göre tazminatta ala bilrisin bildiğim kadarıyla öyle karaktersiz insanla aynı çatı altında daha fazla durma yazık geçmiş olsun
Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın onu
boşan bacım boyle bir adamdan sana hayır gelmez artık
nafaka odesin sana gecimini bu sekilde saglarsın
kısmet bu belli mi olur belki karsına iyi biri cıkar evlenirsin yeniden
sakin uzulup hayata küsme
mesajımı gorursen bildir bana son durumunu merak ettim
eşin ölsün derdim ama nafaka ödeyemez her türlü sana bakmak zorunda boşan gitsin o evliliğide yürümez emin ol
yaşın çok genç daha başka biriyle evlenebilirsin kocan ayrılmak istiyorsa onu zorla yanında tutamazsın :(
Bence geri donduremezsin ama yuksek meblalarda tazminat alabilirsin ne bicim bir yaratik esini cocugunu birakip gider anlamiyorum
Allah yardimcin olsun:(sonrada bizee evlen diyorlarrr:(
Allah yardımcın olsun kardeşim. Eğer anlattıkların doğru ise merak etme Allah gönlüne göre verir. Hakkında en hayırlısı olsun.
sen boşanmak istemiyorsan kimse sizi boşayamaz, ama bu adamla evliliğini sürdürmekde işkence gibi nafaka ve maddi manevi tazminat talebinde bulunabilirsin ?
Aşağıdaki bazı şeref yoksunlarının yaptığı yorumları kulaa asma. Eşinin hoşlandığı şeyleri biliyorsundur kendini ona çekici göster. Çok üzücü bir durum gerçekten Allah yardımcın olsun.
Manevi tazminat davasi acmalisin kesinlikle ama oncesinde aile ve sosyal politikalar bakanligi ile gorus kesinlikle ama kesinlikle lutfen bunu yapiniz kiziniz icin.
Allah yardımcın olsun.. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Senin eşin bundan çok pişman olacaktır mutlaka... Hevesler insanı nelere sürüklüyor yazık, hemde çok yazık...
o adamın sağlam bir sopaya ihtiyacı var. ama o sopayı atabilecek bir tanıdıgın yok sanırsam... bu şekilde çokta yapılacak bişey yok gibi gözüküyor. malesef :/