Daha 6 aylık evliyiz. 5 senedir birlikteyiz. Eşim dün gelip ayrılalım mı? Birbirimizi mutsuz ediyoruz dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum birbirimizi seviyoruz ama gerçekten mutlu olamıyoruz. Eşim çalışıyor haftanın altı günü ben sürekli evdeyim çalışmıyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum sonuçta işte çalılıyor oranın ayrı bir stresi ee malum düğün yaptık borç harç kredi ödemeleri var bir de eve gelince ben ondan ilgi bekliyorum ilgi olmayınca mutsuz oluyorum onu da mutlu edemiyorum yardım eder misiniz fikir verseniz en azından bu arada ortak bir alanımız yok film dizi izleyelim akşamları gibi bir durum söz konusu değil mesela ben kitap okumayı seviyorsam o sevmiyor gibi ortak alan olmayınca da beraber bir şeyler yapamıyoruz 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle hamile kalma korun. Çünkü bu mutsuzluğa birde yavruyu alet etmeyin. Sonrası onun durumu belli haftada 6 gün iş ve inan benim de öyle. Ben günde 12 saat çalışıyorum ve sen onun bu şartlarda çalıştığını bilerek evlendin‼️ Bak şimdi o akşam eve gelince onu kapıda ve güler yüzlü karşıla ve sorun anlatmak yerine onu öp sofrayı hazırla birlikte sarılarak TV seyredin. Kitap bahane ben haftada en az bir kitap okurum. Akşama kadar vaktin var eşin yokken oku. Sen ondan ilgi beklemek surat asmak yerine ona o ilgiyi sen ver. Beni seviyor musun demek yerine otur kucağına canım seni seviyorum de. Gece bir saat erken yatıp yatakta onun gazını almayı bir kadın olarak becer. 5,5 yılı düşünürken düğün masraflarını düşünmek yerine bunca yıllık bir sevginin biteceğini düşün ‼️ Değer verirsen değer görürsün ve aklı başında biriysen ona onu sevdiğini, boşanmayacağını ve herşeyin düzeleceğini söyle. Birde onun gazını alırken ki kadınlar bir tuhaf oldu doğum kontrol hapı kullan Çünkü bir erkek eşinin içine boşalmak ister bu önemlidir buna izin ver. Pazar günlerini de doya doya birlikte geçirin. Mutluluk verirsen mutluluk sana gelir bunu unutma ve akıllı davran‼️ Ayrıca çevrende seni savunur şekilde ah canım ben çekemem gibi laf söyleyen arkadaşların varsa onlarla bağını kopar çünkü böyle kişiler mutsuzdur seninde mutlu olmanı istemediği için seni doldurur ki sende mutsuz ol diye. Bunları yaparsan inanılmaz mutlu bir evliliğin olur demedi deme‼️
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ Elimden geleni yapmaya çalışıyorum konuştuk biraz iyi geldi ikimize de hafta sonu o arkadaşlarıyla takıldı bende arkadaşlarımla takıldım haftaya da güzel başlamış olduk bakalım artık hayırlısı ☺️ Bu arada korunma olayı hap falan içmemi istemiyor ama korunuyoruz çünkü çocuk istemiyor
- +1 yıl
Rica ederim umarım mutlu olursunuz artık. Gerçekten bu ekonomide her şey berbat. Ben ticaret yapıyorum bugün toptancıya uğradım alış fiyatım satış fiyatımın üstüne çıkmış. Lütfen kendi iyiliğiniz için birbirinize güzel davranın ve hoşgörünüzü kaybetmeyin. Mutluluk kolay kazanılmıyor boşansanız yeni biri hiç mutlu edemez‼️ insanlar elindekinin değerini bilmeli ki bu eş içinde geçerli. Size mutluluklar diliyorum.
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılzor bir durum..
5 yıldır birlikte olduğunuz adamın nelerden hoşlandığını ya da nelerden hoşlanmadığını anlamış olmanız gerekiyordu yani gün boyunca çalışmış bir adam her zaman gelip akşam kitap okumak istemez ya da siz sitiyorsunuz diye bunu yapmak istemez
herkesin yorgunluğu atma şekli farklıdır öncelikle buna saygı duymanız gerekiyor diye düşünüyorum..
borçlarla yapılan evlilikler de genelde erkeklerin ben bu hanıma yetemeyeceğim korkusu var maddi anlam gerçekten zorlayıcı oluyor evlilikte insanlar evlenirken her şeyin en iyisi diye diretirken sonraki ödemeler zor oluyor diretmediğiniz halde orta karar alınan bir eşyanın bile maliyeti ortada eğer aileler destek olmadıysa bunun da etkisi vardır
Her şey bir yana birisiyle sevgili olmak uzun süre beraber olmak başka aynı evi paylaşmak başkadır sevgili iken 7 gün 24 saat beraber olamadığınız gibi aynı evi de paylaşmıyorsunuz görüşmelerinizde ise sorunlarınızı bir yana bırakıyorsunuz ama evlilik hep bir arada olmak demek..
Sanırım eşiniz ve siz bir olmanın ne demek olduğunu farklı açılardan yorumladığı için böyle bir sorun var altı ay çok yeni bir süre ondan beklediniz ilginin dozunu siz ona ne kadar gösteriyorsunuz ya da onun da fikrini alarak beraber ortak zamanı geçirmek için yollar aradınız mı mesala..
iletişim eksikliği var gibi siz bekliyor ama onun anlamasını istiyorsunuz ya da evlenmezden önce kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek ama hayat hayallerden ibaret değil ve gerçeklerle yüzleşmeniz gerekiyor00 Yorumla
İşe eşinin yükünü azaltmak ile başlayabilirsin. Evde boş boş oturup sıkılacağına bir işe girip çalışabilirsin. Hem eşine ekonomik açıdan destek olursun hem de can sıkıntısından kurtulursun. Eşinin üzerindeki yük hafifledikçe hem sana hem de kendine daha çok vakit ayırmaya başlayacaktır. Ayrıca sana karşı bakış açısı da değişecek. Senin için kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü ve fedakar bir kadın diye aklından geçirecek. Bu sayede sevgisi de saygısı da artacaktır. Bence eşini karşına al, ben seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Senin için her fedakarlığı yapmaya hazırım. Omuzlarındaki ağır yükün de farkındayım. Bu yüzden çalışıp sana destek olmak istiyorum diye güzelce bir konuşma yap. Eğer seni gerçekten seviyor ise bu konuşmandan etkilenip boşanmaktan vazgeçecektir.
03 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane iş buldum hepsine bahane yaptı.
- +1 yıl
Adamın niyeti başka gibi geldi. İnşallah aldatılmıyorsundur..
- +1 yıl
Umarım 🤞🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılDüğün bilmem ne yaparken herşeyin en iyisi olsun bi kere evleniyoruz diye adamların içinden geçiyor bazıları; sonra adamlar borç harç düşünmekten ilgilenemiyor sonra adı ilgilenemedi oluyor. Bir de zaten ortak hiçbi özelliğiniz yokmuş, ne kadar sürebilir
17 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin en ucuzu alındı hatta beyaz eşyaları kız tarafı aldı mobilyaların parasının bir kısmını kız tarafı ödedi çeyizler kız tarafında gelinliği ve damatlığı kız tarağı aldı düğün salonu masraflarının bir kısmını kız tarafı yaptı
- +1 yıl
Erkek tarafı olarak bir şey diyemem sadece eşim bütün yükü üstlendi çünkü kayınvalidem hiç bir şey yapmadı taşın altına elini koymak istemedi düğün salonu masrafının bir kısmını eşim karşıladı mobilyaların parasının bir kısmını eşim karşıladı halı ve perdeleri en ucuz yerden en ucuz şekilde aldık tabi eşim bunları yaparken kredi çektiği için ve annesinin de kredi borçlarını ödediği için biz zorlanıyoruz kayınvalidem destek olmuyor
- +1 yıl
Biz evlendik ilk 4-5 ay ketılla su kaynatarak duş aldık eşimin abisi hediye olarak şofben yolladı da 1-2 aydın onunla idare ediyoruz
- +1 yıl
Neyse ki biz her şeyin ucuzunu aldık 5 senedir yavaş yavaş alınan şeylerdi şimdi olsa hiç alamazdık bizim Beyaz eşyalar mobilyalar 2 sene önce aldındı
- +1 yıl
Eig için teşekkürler, soruda borç falan dediğiniz için öyle demiştim😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evlilik demek çok büyük bir sorumluluk demek.
Gerçekten çok zor bir iş.
İşin işine maddiyat girdi mi o evliliği yürütmesi çok daha zor oluyor.
Seviyorsanız birbirinizi başka da sorun yoksa ayrılmayın derim.
Bir yuvayı kurmak kolay değil.
Yani şöyle yapın böyle yapın diyemem.
Çünkü bunun çözümü sizde.
O doğru yolu sizden başkası bulamaz.
Çok iyi düşünün derim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence boşanma fikrini sizin de düşünmeniz gerekiyor çünkü anlattığım kadarıyla evliliğiniz artık bitme noktasına gelmiş yani maalesef kurtarılacak bir tarafı kalmamış gibi gözüküyor. Çünkü ortak zevkleriniz yok ve sadece birbirinize olan alışkanlıktan ötürü evli kalmaya devam ediyorsunuz. Alışkanlık diyorum çünkü aranızda güçlü bir sevgi bağı kalmamış yani o yüzden bu evliliği bitirmek daha doğru gibi geldi bana. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani 5 yılın ardından nasıl oluyor da 6 ayda evliliği bitirmeye karar veriyor ben pek anlamadım bunu. İnsan 6 ayda evliliğe dahi alışmamış olmuyor mu?
Bir de ortak noktalarınızın dahi olmadığını yazmışsınız gerçekten birbirinizi tam olarak anlayıp tanımadan mı bi karat verdiniz?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamam de boş ver bir kere ağzından böyle bir laf çıktıysa o ilişki düzelmez çünkü
00 Yorumla Evet.. Okurken sizin adınıza üzüldüm açıkçası. İkiniz adına da talihsiz bir durum söz konusu. burada çok iyi analiz edilmemiş bir ilişki sonucu yapılan bir evliliğin yansımaları söz konusu. Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç; siz kişilik ve karakter olarak birbirinizle uyumlu değilsiniz ve ayrıca evliliğe bakış açısı ve beklentiler konusunda da birbirinizle uyuşmuyorsunuz maalesef. Yani birkaç şey daha yazabilirim ama görünen o ki evliliğinizi kurtarmanın pek bir yolu yok. Boşanmak da evlenmek kadar doğal bir süreçtir.
00 YorumlaSıkıntı senin evde olman. Evlenmeyi tercih edicek kadar sevmişsiniz birbirinizi. şu an o eski hayatına devam ediyor. İşe gidip geliyor. Bir şekilde kafası dağılıyor. Yoruluyor. Şimdi sende durum şu? Ev ve eşyalar yeni. Evi temizle yemek yap iş biitti. Yani kolay biter. Ve koca gün sana kalır. Can sıkıntısından patlarsın. Sana iki seçenek. 1. Si iş bulursan sende koşturmaya gireceğinden eşinden beklentilerin azalıcak. Arkadaş ediniceksin. Maddi sıkıntı biraz azalınca kafalar biraz daha rahatlıcak. 2. Seçenek ise komek tarzı kurslara gidip yine vakit geçirmen ve arkadaş edinmen. Yaani seni meşkül etmesi için meşkale bulman lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslinda sebep sonuç ilişkisinin farkındasın üzülüyorsun da onun bu durumuna ve evlenmeden önce de farkındaydı onun çalışması gerektiğinin haftanın 6 günü neden ona göre davranmıyorsun. Bence ilgi alabilmek senin elinde o işten geldiğinde sokulan birlikte biseyler yapmak istesen eminim sana ayak uyduracaktir. 5 yılınıza yazık etmeyin kolaya kaçma bence seviyorsan herseyi denemeli ve ona da denetmelisin düzeltmek için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. eğer boşanmak istemiyorsan, karşılıklı oturup konuşmalısınız. bu ekonomik durumdan kaynaklı stresli olabilir. eve gelince de mutlu olamıyorsa boşanmak istemiştir. çalışmadığın için ve boşanmak istemediğini var sayarak. sen bu konuda daha verici olmalısın diye düşünüyorum. eve gelince onunla ilgilen nasıl oldugunu sor. masaj yap. beraber yapabileceğiz bir şeyler bulun. sadece sarılıp oturabilirsiniz bile bence. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler umarım 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmakla ya da borçla boşanmak istemenin ne alakası var.. Bütün insanlar çalışıyor ve durum aşağı yukarı böyledir zaten.. O zaman herkes boşansın.. Bence sevgi yok aranızda.. Sevgi ve bir bağ olsa bir insan tutup da dalga geçer gibi boşanalım mı diyemez.. 5 senedir beraberdiniz birbirinizi mutsuz etmediniz de şimdi mi mutsuz oldunuz.. Bence oturup konuşun eğer sorun paraysa siz de girin bir işe destek olun.. Çocuk oyunu gibi yani evlen boşan nedir.. Keyifli günler..
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız teşekkürler 🙏
- +1 yıl
🙏
Bence adam evlendiğinde hayal ettiği gibi hayat yaşayamıyor. Eşinin ne istediğini bir düşün yapabiliyorsan biraz ona göre şekil al. Senin bazı hareketlerin onu boğuyor olabilir birazda kendini eleştirmelisin. Tabi evliliğini kurtarmak istiyorsan. İyi olur inşallah canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen onun sevdiklerini sevmeyi denesen biraz olmuyor mu yani beraber vakit geçirseniz? O mutlu oldukça senide mutlu eder diye düşünüyorum. Birbiriniz için fedakarlık yapmayacaksaniz , birbirinizi anlamayip omuzunuzdaki yüke destek olmak yerine o yüklerden biri olacaksaniz neden evlendiniz ki?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıllık birliktelik nasıl oluyor da 6 ayda eridi gitti, yok oldu, pes ettiniz? Demek ki ekmek elden, su gölden olunca kimse hayatın gerçeklerini görmüyor ve sözde aşklar fasa fisoymuş gerçeği şimdi anlaşılıyor. Evet evlendiniz, evet 5 senelik birliktelik sizi evlilşik kurumu ile ödüllendirdi. Ama görünen o ki iş sıkıya gelince aslında bir hayal, rüya alemin de olduğunuz gerçeğini anlamış oldunuz. Aşkınız fos, kof ve boş çıktı, yalan mış yani. Evet daha fazla yıpranmadan ayrılın...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa bu durumdan sende sorumlusun evlenince her şey toz pembe olmuyor sonuçta insan sorumluluk almaya başlıyor o çalışıp evin ihtiyaçlarını karşılıyorsa sende eşinden güler yüzünü eksik etmemen gerek.. işten stresli gelip birde evde mutsuz olmayı kimse istemez.. ama eşinde en azından hafta sonu seni dışarı çıkarıp hava aldırmalı.. bazı şeyler karşılıklı ama bu ilişki ikiniz içinde sıradanlaşmış gibi..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi olarak zordaysa hem yatakta hem diğer konularda erkekler sıkıntı yaşar. Bu süreçte ilgi beklemeyip destek olmak zorundasın aksi takdirde yuvan yıkılır.
10 Yorumla merhaba sanırım karşılıklı ilgi bekleyişinden kaynaklı bir sorun ama bence sizin ilgi konusunda daha aktif olmanız lazım çünkü eşiniz iş güç bor harç stres yorgunluk içinde evine geliyor dolayısıyla ilgi enerjisi ve isteği kalmamış olabilir deneyin bence konusmaya çalışın onu anlamaya çalışın baktınız yine olmuyor önce bir uzmandan destek alın yine olmazsa çocuğunuz yoksa eğer son care bosanin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiniz de birbirinizi mutlu etmelisiniz mücadele gerek
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence ilk önce bı deneyin nerede mutsuz olduğunuzu neden mutsuz ettiğinizi bı düşünün çözüm varsa devam edin yoksa da biter zaten
10 Yorumla
+1 yılİstenmediğin yerde duracak değilsindir. Dönüp arkanı gideceksindir. Seni istemeyen birine illaki beni isteyeceksin, illaki seninle olacağım diyebilirmisin. Senin istemediğin biri illaki seninle görüşmek isterse kabul edermisin.
00 YorumlaEş olmak evli olmak nedir öğreneceksiniz hemen pes etmek yok
10 YorumlaEvliliğin ilk yıllarında olur burada size çok büyük iş düşüyor yapmanız gereken onu kendi haline bırakın sıkmayın inanın kendi gelecektir sizin de çalışmanız da mani yoksa mutlaka işe girip çalışın bir uğrasiniz olsun o dört duvar arasında eşinizi beklemekle ömrünüz geçmesin ruhen hasta olursunuz bir müddet sonra akışına bırakın bu zaman zarfında kesinlikle de çocuk yapmayın çocuk olunca her şey düzelir vs. düşüncesi resmen saçmalık akıl veren çok sonra boşanma olursa olan çocuğa oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıllık birlikteliinizde bunu anlayamadınız evlenince mi anladınız bunu... anlaşamadığınız sizi mutsuz eden konu nedir..
01 Yorumla- +1 yıl
5 senedir birlikteyiz evet aynı evde kaldık ama hep evde bizden ayrı başkaları vardı ne zaman ki evlenip baş bala bir evde kalmaya başladık o zaman anladık işte birbirimizi mutlu edemiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıldır birlikte idiniz ne değişti evlilik terapistine gidin. Arada ciddi bir problem yoksa
02 Yorumla- +1 yıl
Bende gitmeyi önderdim ama kendisi istemedi
- +1 yıl
Başka birinin olmadığına emin misiniz
Aile büyükleri araya girip olayları çözmeli. Bir yuva kolay kurulmuyor. Aramız umarım düzelir.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım düzelir çabalıyoruz şu an için
+1 yılSende çalış borçları ödeyin sonra daha hafif bir işte çalışın birbirinize zaman ayırın.
Bir tatile çıkın. Sevgi emek ister00 Yorumla5 yıl sevgili olup 6 aylık evlilik sonucu mu anlıyor mutsuz olduğunuzu anlamsız geldi bana
01 Yorumla- +1 yıl
Bana da ve diyor ki biz birbirimizi tanıyamamışız o zaman neden evlendik
+1 yıl5 sene nasıl birlikte oldunuz, bilemediniz mi yani. İş sıkıntısı herkeste var ama yükünü almaya çalış
02 Yorumla- +1 yıl
@ademmm59 gerçi orası öyledir tabi
Bşraz daha fedakarlık işi ama bu olay. Ayrıca çocuk olduktan sonra ayrılmaktansa şimdi yolları ayırmak daha mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. en ortak alan bu durumda yatak odanız orasıda bitikse yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılAile terapistine gidin. Çocuk olmadan daha gerçekçi karalar alabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıl3 gün TLF kapatın sadece flim izleyin geİn dolaşın kafa toplamak en iyi bence
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendınız ki o zaman? Bunları bilmiyor muydunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Evkenmeden anlamak zor olur.
+1 yılŞimdikiler bilemiyorum evlilik çocuk oyuncağı zannediyor.
00 YorumlaBöyle hikayeleri duyunca aska olan inancım azalıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü Önceden aşk aşktı çıkarsız beklentisiz karşılıksız sevince Aşktır şu an ki Aşk sadece Bir Laftır Bunu Unutma
+1 yılOnu nelerin mutlu edeceğini sormayı denedin mi? Nelerin eksik ve yeteriz olduğunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ablaa bizim problemimiz bu biz mutlu edilmeyi bekliyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
@fadime75 bizden kastim cinsiyetci bir ayrim degildi. karsidan mutlu edilmeyi bekleyen kadin veya erkek acizdir aplaaa... ayrica kadin once sen mutlu et tavriyla yaklasirsa erkek de sen mutlu et der.. sacma sapan bom bok bir iliski olur.. kualamisin sen agaca yapisinca mutlu olasin.. kendi mutlulugunu olustur aplaa. kendi mutlulugunu.. eger seni bu konuda kisitiliyorsa sikinti.. yani disari cikmana izin vermiyor kendi de cikarmiyorsa sikinti kitap okumuyor ama senin de okumana izin vermiyorsa sikinti... soran apla eger fadime75 apla gibi dusunuyorsan baska bir adamla da yasayacagin kader ayni olurduuu...
+1 yılMaalesef bu işler böyle
Para olmazsa zaman olmaz zaman olmazsa aşk biter sıkıntılar başlar
Sende çalışabilirsen çalış Çocuk yapmayın sakın
Gerçek aşk için finansal bağımsızlık şart00 YorumlaEvlilik çocuk oyuncağı değil. Boşanmakta keza öyle. Senin sıkıntın bir uğraşının olmaması bence. Sosyal bir aktiviteye dahil olursan hem kafan dağılır hem de akşama konuşacak konularınız olur. Boşanmak en son çare olmalı.
00 Yorumla
+1 yılİllaki onun mu ilgi göstermesi gerekiyor sende ilgi gösterebilirsin sarılıp sevebilirsin sonuçta o borca seni mutlu etmek için girmiş
05 Yorumla- +1 yıl
Ben temas hastası bir insanım sürekli dibindeyim ve bazen o sıkılıyor bundan
- +1 yıl
Çok güzelmiş insan sıkılır mı ya şu kış şartlarında sıcacık sıcacık pofuduk pofuduk
- +1 yıl
Herkes bir değil yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Üzüldüm sizin için
- +1 yıl
Üzüldüm sizin için İzmir de kronik durum sanki bu kadınlar eşlerinden ilgi görmüyor
+1 yılSiz bilirsiniz ama Bence ayrılın bu evlilik uzun süreli olmaz olsada mutsuz sevgisiz saygisiz olur evlilik yani huzurunuz olmaz ayrılmak iyi bence tabii yinede siz bilirsiniz kararda hayatta sizin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanma zamanı gelmiş ayrıl yeni sakin bi hataya başla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 sene birlikte idare ediyorsunuz evlenip 6 ay idare edemiyorsanız derhal ayrılın bence
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce aynı evde yaşadınız mı?
10 YorumlaEşinin çalışması ne alaka bende evliyim ticaretle uğraşırım eşimide severim saçmalamış eşin
00 Yorumla
+1 yılTamam de al tazminat nafaka ozaman cocuk oyuncami gorsun
00 Yorumla
+1 yılNden acaba. Sorunları derin araştır. Yatakta mutlu et
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl çünkü sana olan sevgisi bitmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kolay mı ilk yaşanılan tatsız olayda ayrılmak mı? Siz galiba evli değilsiniz evli olsanız dahi daha fazla uzun kalmazsınız düşünceniz çok yanlış her bir ailede tatsızlık tartışma kavga Vs yaşanır veya yaşanabilir önemli olan ortayı bulmak araştırmak ortak düşünce de buluşmaktır direk kestirip atmak kolay ama bunun sonrası da var Bide olaya sinirli öfkeli değil de daha sakin daha sağlıklı ve soğukkanlı kalarak bakın çözüm süreci oldumu illaki artılar eksiler ortaya çıkar ona göre ortak karar alınır belki alacakları karar bundan sonraki yaşamlarında daha iyiye gidecek direk bitirmek yerine yinede kararınıza saygı duyuyorum ama tasvip etmiyorum
Evlenmek pişmanlık erkek için çok net
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. geçen 5 yılı nası geçirdiniz 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak alanınız yoksa 5 sene nasıl beraberdiniz?
00 Yorumla
+1 yılBaşka birisi var hayatında seni aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılNeden istiyor cocuk var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Madem öyle düşünüyor ayrıl sende
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYol yakınken ayrılın böyle evlilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzman terapiste gidin (KESİN çözüm olur)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılYeni mi fark edebildiniz bu durumu
00 Yorumla
+1 yılBence profesyonel bir destek yardım alın
00 Yorumla
+1 yılsonuna kadar çabalayın olmuyorsa olmuyordur
00 Yorumla
+1 yılUzatma, boşan çocuk felan sakın yapma derim
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılBoşanın
00 Yorumla- Devamını Gör (5)