yasim 29 esim benden bosanmak istiyormus o 34 yasinda 7 yildir evliyiz bugun konuyu acti evde bana karsi ilgisizdi zaten calisan bir kadinim ama kimsem yok kardesim ailem gidecek yerim yok acikcasi ayrilmak istesine cok kirildim beni sevmedigini soyledi davayi acmis zaten nerede yasayacam hayatimi nasil idare edecem bosanan ciftler ne yapiyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış anlamayın ortada bir neden yok gibi duruyor. Yani ihanet yok aranıza şiddetli geçimsizlik yok sadece sıradan Ben artık seni sevmiyorum boşanmak istiyorum durumu var.
Bu durum bana çok tuhaf geldi. İnsan durduk yerde eşinden boşanmaz.
Ben de boşandım 3 yıl önce. Oğlum ve kızıma tek başıma bakıyorum. Kimseye de minnet etmiyorum açıkçası. İnsan bir şekilde hayata devam ediyor. Tabii ki sizin gidecek veriniz olmaması ya da Ailenizin yakınlarda olmaması Kötü bir durum.
Açıkçası sizin için zor bir durum. Hayata tutunmak çok zor değil ama malum günümüz hayat şartları artık çok pahalı.
Siz istemedikçe Boşanmazsınız. Çünkü ortada bir neden görünmüyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kendini toparla takma kafana bacaklı şekilde bosan kadın sığınma evlerine yerleş
Uzak dur değmez Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Yani en azından dürüst davranmış. Siz de sizi sevmeyen biriyle kimseniz yok diye yaşamaya razı olmayın. Bu durumda siz de onu sevmiyorsunuz sadece tutunacak dal gibi görüyorsunuz. O ikili de oynayabilirdi çok var şeref yoksunu erkekler. En azından özgürlüğünüzü veriyor. Boşanıp dul maaşı alabilirsiniz zaten çalışıyorsunuz da hayatınızı devam edersiniz. Çocuk yok sanırım ortada.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
hayir yok cocuk psikolojik acidan kotu hissedecegim yalniz kalmayi sevmiyorum
- Soran+1 yıl
davayi acmis zaten tesekkurler yaziniz icin
- +1 yıl
rica ederim, böyle bir şey yaşadığınıza üzüldüm. Yuva yıkılması her zaman acı verir. Ama olumlu tarafından bakın. Sevmeyen biriyle yaşamak zaten yalnızlıktır hatta daha beteridir. Her kes hayatı sadece bir defa yaşar. Her nefes alışı şanstır. Belki gerçekten mutlu olmanız için Allah kapı açmıştır. İnşallah mutlu olursunuz!
Neden hayatını bir erkeğe bağlı hissediyorsun ki boşanmak istiyorsa bırak boşansın çalışıyormuşsun da kendi paranı kazanıyorsun kimseye muhtaç değilsin unutma bunu seni değersiz hissettiren biri ile birlikte olma kendi ayaklarının üstünde durabilirsin kendine güven
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
Hayatında önceden o yoktu bundan sonrada bırak olmasın zaten işin varmış kendi ayaklarının üzerinde minnetsiz durabilirsin alfa kadınlar kendi başlarının çarelerine bakar, üzülme hayat yeni yollar açar yeni kişiler çıkarır karşına. Yalnız başına da sinemaya, yemeğe gidip eğlenebilmeli insan.
10 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani, durduk yere boşanılmaz birşeyler var belli ki. Bunu eşinizle konuşmadınız mı yuvayı yıkmak kolay yapmak zordur. İletişiminiz nasıl eşinizle herşeyi konuşur musunuz yoksa soğuk muydunuz normalde de.7 yıl gayet uzun bir süre eskisi gibi olmayan şeyler olmalı muhakkak
00 Yorumla - +1 yıl
Boşanmak istiyorsa o zaman sana evi bırakıp gidecek sana istediğin konforu sağlamak zorunda kimseyi yüz üstü bırakamaz kimse
10 Yorumla - +1 yıl
Psikolojik destek alabilirsin sonuçta hayat devam ediyor. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla - +1 yıl
Çalışan biri olduğun için geçim işini halledersin ama piskolojik olarak kendini rahatlatacak şeyler yapmaya çalış
17 Yorumla- +1 yıl
Çocuğunuz var mi peki
- Soran+1 yıl
yok
- +1 yıl
Çocuğun yoksa bı yönden iyi aslında çocuk ortada kalmamış olur
- +1 yıl
Siz neyden etkilenmemek istiyorsunyz
- Soran+1 yıl
seviyordum esimi yalniz kalmak istemiyorum
- +1 yıl
Eşini sevsen bile o başka birinden hoşlandıktan sonra gözünde bitir gitsin
- +1 yıl
Yanlızlık konusuna bir şey diyemem
- +1 yıl
çalışıyorsun kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.. bir ev aramaya başlamalısın..
10 Yorumla - +1 yıl
7 yıldır evlisiniz de seni sevmediğini şimdi mi farketmiş
mahkeme de ben boşanmak istemiyorum de ve nafaka iste hakim nafakayı söke söke alır Allah yardımcın olsun00 Yorumla seni böyle yarı yolda bırakan adamın neyini seveceksin? boş ver işin gücün de varmış kendi düzenini kur, önüne bak
10 Yorumlam
+1 yılBir kere kafasına koymuş demekki yani bunu söylemek bile onun için büyük cesaret bu cesareti topladıysa boşar
10 Yorumla- +1 yıl
Zaten çalışıyorsan boşan adam başkasını bulmuş bariz belli sende hayatını kur yurt dışına açıl adam baz geçmiş zorlamanın anlamı yok yeni hayata bak canım
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi nerde yaşıyorsun ki bi ev tutatacaksın ya da eşin gidecek sen evde kalacaksın işe devam hayata devam edeceksin seni İngiltere’ye davet edim gel burada insan gibi yaşa bence zaten Türkiye bitmiş
- +1 yıl
Neden böyle bir şey istiyormuş sebebi büyük ihtimalle başka kadın olmalı. Evde çokmu ilgisizsin kendisine karşı ACABA 🤔
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Bende bekarım bende ev tutmak istiyorum dediğin gibi tek başına olmuyor iyisi mi gel benle evlen beraber tutalım 😊🤗
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
O nasıl iş öyle ya, pat diye boşanmayı istemek ve konuşmadan haber vermeden dava açmak. Çalışıyorsan sorun olmaz ama mal paylaşımı ve tazminat için yardım almalısın.
Sana yardımcı olmamı istersen yaz bana.00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
hiç üzülme moralini bozma bizde bekar ve yalnız yaşıyoruz boşan seni sevmeyen değer vermeyen insandan kurtul ev kiralar yaşantına devam edersin karşına doğru bi erkek çıkarsada evlenirsin boşanırken tazminat iste
00 Yorumla - +1 yıl
Kimsen yok diye üzülme bence Rabbin var ve seni haketmeyen biriymiş daha gençsin önüne bak daha iyileri çıkar
00 Yorumla - +1 yıl
Aranızda daha önceden sorun ilgisizlik beğenmeme var mıydı çocuk yok mu öyle kolay mı boşanmak 😡
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ne isterse yapiyorduk gozlerine askla bakiyordum ama istemedigini dedi
- +1 yıl
Beğenmiyor olabilir mi aşk evliliği mi yaptınız
Korkma güçlü bir kadınsın. Zaten çalışıyorsun hayatında bir erkek eksilecek sadece. Seni sevmediğini bile bile devam etmek daha acı verici.
00 YorumlaZorla güzellik olmaz. Bir ilişki bitmişse bitmiştir. Hiç bir şeyle düzelmez çünkü boşanma kararı aniden verilen bir karar deyil
00 Yorumlaiyi olmuş anasını satayım hep kadınlar mı boşanacak :D :D
02 YorumlaKendine güzel bir hayat kurabilirsin, zaten çalışıyormuşsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyide neden ama sebebi ney yani 7 sene evli kalmisisiniz bir anda niye boşanmak istiyor
00 YorumlaTek geldik tek gidicez takma kafaya , çalışıyorsun zaten kiraya cikarsin
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Boşanma gerçekleştirdikten sonra bir süre yalnız yaşa kafanı toparla sosyal aktivitelere katıl eksikliği hissetmemek için hatta birini bul eğlenmelik
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yalniz yasamak istemiyorum hayatim boyunca yalnizdim zaten o yuzden uzuldum biraz
- Cevap sahibi+1 yıl
O halde birini bul şimdiden, dava açılmış kendini buna hazırlaman lazım
Bu kardeşim evliligi gonul eglendirmek zannetmis herhalde. Canini sıkma ablam seni sevmeyen biriyle yasamak huzur vermez ama 7 yil da baya uzun bi sure olan senin verdigin emeklere olmus 😔 Daha iyi birisi karsina cikar emin ol ablam
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Mahkemede bosanmam seviyom de.. bosanamaz zaten.. sonrasinda bosanmak istiyosa mecbur istedigini yapar senin
00 Yorumla Donuna kadar al sürünsün seni boşadiģina pişman olsun
23 Yorumla- Soran+1 yıl
vermem diyor nafaka sevmedigi kadina nafaka vermek istemiyormus
- +1 yıl
meroocan haklı alırsın vermem demekle olmuyor o, sakın anlaşmalı boşanmaya kalkma, o çakallık yapıp anlaşmalı boşanma davası açtıysa sen mahkemede hakime de ben anlaşmalı boşanmak istemiyorum. Avukat tutmak istiyorum de.
Çalisiyorsun zaten o parayi ne yaptin hiç biriktirmedin mi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
sorun para değil ki seviyordum onu yalniz kalmak istemiyorum kimsem yok
- +1 yıl
Gel seni davet edeyim İngiltere’ye cennete gel sen boş ver
- +1 yıl
Çalışmaya devam ediceksin + ailenin yanına gidiceksin mecbur kabul edicekler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ailem yok yetimhanede buyudum kimsem yok olsa ailem giderdim
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öncelikle kasma kendini nafaka talep et
04 Yorumla- Soran+1 yıl
nafaka vermeyecekmis sevmedigi kadina vermek istemiyormus parasinda deilim zaten seviyordum onu kirildim sadece
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çok üzüldüm zaten mesleğin var tazminat al sunra o parayla ayrı eve çık nafaka da al araba ev de al
04 Yorumla- Soran+1 yıl
sorun para deildi ama tabikide ilk isim ev bakmak olacak nafaka vermez diye dusunuyorum beni sevmedigi icin vermeyecegini soyledi
- Cevap sahibi+1 yıl
Boşanma sebebi ne seni aldatıyor mu?
- Soran+1 yıl
sevmedigini soyledi. o kadar mutlu deilmis benlen
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayat okdar da zor değil inan bana daha çok gençsin 29 yaşındasın hayat uzun yeni hayatında sana mutluklar diliyorum ❤☺️
- +1 yıl
çalıan birisin sonuçta ayakların üzerinde durursun
04 Yorumla- Soran+1 yıl
yani evet ama psikolojik acidan simdiden kotu hissediyorum
- +1 yıl
zamanla düzelir kendi ayaklarında durduğunu gördükçe psikolojin düzelir daha dik cesur bi şekilde yoluna devam edersin
- Soran+1 yıl
peki tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim güzel insan
Allah yardımcın olsun
04 Yorumla- Soran+1 yıl
tesekkur ederim
- Soran+1 yıl
yazzmaniz yeter
- +1 yıl
0dan bir hayata başlayacaksın.
10 Yorumla - +1 yıl
Dik. dur yiluna bak o yokkende vardin
00 Yorumla - +1 yıl
Ne kadar vefasız bi adammış
00 Yorumla - +1 yıl
Sonucta çalısıyorsunuz cocuk var mı
00 Yorumla Ondan boşanıp benimle evlen.
00 Yorumla- +1 yıl
Kendi yoluna bakacaksın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Meslegin varmıs zaten kimseyi boyun eğme
03 Yorumla- Soran+1 yıl
sorun para deilll psikolojik acidan demistim
- Cevap sahibi+1 yıl
Eşin neden boyle yaptı bir anda
- Soran+1 yıl
bilmiyorum sevmiyormus beni oyle soyledi her gece agliyorum ama tam yuva kurmusken ayrilmak uzudu beni sadece
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunu bizimle degil oturup eşinle konuşmalısın
00 Yorumla - +1 yıl
Boşanacaksın kafada bitirmiş sonuçta
00 Yorumla kadın sığınma evleri var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
evden oralara gitmek dokunuyor bana
- +1 yıl
Troollll
10 Yorumla - +1 yıl
sebep ne imiş özel değilse
00 Yorumla - +1 yıl