Eşimle hiç mutlu değilim evde sürekli huzursuz bir ortam hakim 2 çocuğum var çoğu zaman boşanmanın eşiğine geliyoruz ama hiçbir adım atmıyor benim gidip dava açmamı istiyor. Ailesi de boşanmamızı istemiyor sürekli boşanmamamız konusunda baskı yapıyor ama eşim boşanmak konusunda diretse kararlı olsa o zaman ailesi pek sesini çıkartmaz. Ne yapmalıyım ki beni özgür bıraksın bir kere intahar ettmişim (hatırlamıyorum) 3 gün komada yatmışım ama yine akıllanmadı huzursuzluk çıkartmaya devam ediyor.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Kesinlikle Aile psikiyatrisi yle gorus. Ortada duzelecek birseyler varsa eqer devam etsin.
Ama duzelmeyecek kdar kotuyse, bosanirsinz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herşeyden önce çocuklarını düşünmelisiniz. bir insan için en büyük ceza sevgisiz bir ortamda yaşamaya zorlamaktır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet işte ama çekilmez bir hayatım var sabahlara kadar çalışıyorum ama yaranamıyorum
- +1 yıl
Ben çocukları kast ettim. sevgisiz bir ortamda yaşamak onlara psikolojik acıdan çok zarar verir. Bu yüzden eşinizle oturup bunu güzel ve sakin bir şekilde konuşmalisiniz. Burdaki tavsiyelere uymayın cunku kimse aranızdaki olup biteni bilmez.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadını 2 çocuklu ortada dul bırakma bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Öleyimde babasız mı kalsınlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Ondan neden bekliyorsun git davayi sen ac
13 Yorumla- Soran+1 yıl
ailesiyle yüz göz olmak istemiyorum.
- Soran+1 yıl
Başka bir önerin var mı yıldırma politikası uygulamam lazım sanki
Git dava aç
sana da yazık ona da03 Yorumla- Soran+1 yıl
ailesiyle yüz göz olmak istemiyorum.
- Soran+1 yıl
haklısın
- +1 yıl
Aldat onu
05 Yorumla- Soran+1 yıl
kötü olmak istemiyorum
- Soran+1 yıl
zaten aldatıyorum ama haberi yok
- +1 yıl
Haberi olsun bence bu sefer o senden ayrılır. Kadınlar katlanamaz ihanete
- +1 yıl
Aldatma! Ne diyorsunuz siz. s ortada iki cocuk var farkinda misiniz
- +1 yıl
Evet ortada her gün ana babasının kavgalarıni dinleyen psikolojisi bozuk ve ölene kadar bu travmaları atlatamayacak iki çocuk var.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar