- +1 yıl
Yorumları okudum ve herkes denilebilecek seyleri benim yerimede demis. Bir sey diyecegim sadece. Kafanı skm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Umarım soru trolldür okumuşsun ama karakterin oturmamış b. ok beyinli seni
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Görücü usülü evlilikler başlı başına hata ve pişmanlık oluyor zaten. Sonuçta içinde belli bir duygu yoğunluğu olacak ki evlendiğin insana, zoraki olmadan aynı çatı altında mutlu mesut yaşayın. Ayrıca itü'de okumak boğaziçi'nde okumak vs. insana iyi anlamda birşeyler katabilir evet fakat kişiliğin ve karakterin bozuksa o aldığın diploma parçasının hiçbir önemi kalmıyor emin ol.
20 Yorumla - +1 yıl
Boşanmak istiyor olmanız onu kısa boylu esmer hiç sevmediğim tip üstelik lise mezunu diye aşağılama hakkını vermez size. Devede de boy var ama eşşeğin arkasından gider diye bir söz var yani adam olmanız için boyunuzun olması yeterli değil. kendinizce kültürlü eğitimli olduğunuzu savunmuşsunuz eşinizin kendini geliştirmiyeceği ne malum gerçektek eşinizle konuşmak isteseydiniz ortal nokta illaki bulunurdu ona bu fırsatı vermemiş olabilirmisiniz ön yargılarınızdan istemeyek yaptığınız evlilikten dolayı. Çünkü lise mezunu olup kendini geliştiren insanlar tanıyorum ki bilgi hazineleri sizi bile dumur eder. Siz bence başlı başına istemediğiniz bir evliliğe mecbur bırakıldığınız için eşinize hep ön yargıyla ve suçlayarak bakmışsınız onu burda aşağılayarak anlatmanız bunu gösteriyor. Madem boşanmak istiyorsunuz yapamıyorsunuz bunu incitip kırmadan yapın ama eşiniz size layık değil gibi gösterek değil siz ona layık değilsiniz bunu göz önünde bulundurun lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım eşiniz sizden ayrıldığında üzülmek yerine kurtulduğuna sevinir.
20 Yorumla Ay yazık kadına gerçekten. Buralarda aşağılayacağına ayrılmak istediğini eşine söyle ayrılın. Yok lise mezunu bilmem ne gerek yok bunlara ayıp gerçekten. İnsan kendini geliştirebildikten sonra liseymiş üniversiteymiş pek önemi yok. Eğitim birçok şey ama her şey değil. Bu kadar tepeden bakmayın insanlara.
60 Yorumla- +1 yıl
Evet mükemmel geliştir miş yetiştirmiş birisin peh peh sana. Eğer sen kendini geliştirmiş olsaydın vicdanın da olurdu. Karakterin de olurdu. Hiç mi güzel tarafı yok. Mesela senin gibi okuyup da üstünden tırlar kamyonlar geçmiş olsa. ya da seni sürekli aşağılasa çok mu iyi olurdu.
40 Yorumla - +1 yıl
Kendinizi sadece egitim alanında yetistirmissz. Bu yasa gelmis ama kendi kararlarinizi veremeyen bir durumdasınz sizi birde esinizden dinlemek lazim
80 Yorumla - +1 yıl
Ne kadar kötü ve kalpsiz insanlarsınız ya. Görücü usulü evlendiyseniz sadece bir kendinizin mi bu durumdan memnun olmadığını sanıyorsunuz. Oturup karşınızdaki kişiyle insanca konuşup ayrılabilirsiniz. Birisini eğitiminden dolayı yargılamak nasıl kaba ve iğrenç bir üslup. Okumuş etmiş ınsanların bile çok kötü insan olanları var önemli olan iyi ve saygılı bir birey olabilmek. Çok egolusunuz umarim bunu aşarsınız. İyi günler.
50 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sankibaşıma profesor doktor alt tarafi kıcı kırık bir muhendıssın sımdı herkes muhendıs ne bu hava ego sen kimsin kıcmla guldum okurken kimseyi hor goremezsın eminim karın cok guzeldır sende asagılıkpskıkolıjsıı var ve ıyı mıkemıyorsun yatakta berbat oldugun ıcın karına bok atıyorsun ezik
70 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Eğitim durumun 0 maalesef kerdeşim insanları eğitim durumuna ve statüsüne göre yargılama değer buna göre değer verme eğer o kişi sevmiyorsan bundan dolayı ayrıl ve onunla konuş ülkede ki zeka işte mk sorsak şunu şunu yaptı etti
50 Yorumla - +1 yıl
itü den kültürlü adam mı çıkarmış:) pöh... Bir mühendis ne kadar kültürlü olabilir ki? İkinci olarak önce adam olmayı öğren... evlendikten sonra böyle yapacaktın madem niye evlendin? kısa boylu olmuşsa nolmuş, sen uzun sun ama adam olamamışsın...
10 Yorumla - +1 yıl
Bi avukata boşanma protokolü hazırlatp dava açabilirsin, boşan ki kadın senin gibi birinden kurtulsun...
40 Yorumla - +1 yıl
Ay kendini ne saniyorsun o kiz güzeldir emin ol ama senin egolu sisirmis kendini birsey sanmisin
45 Yorumla- +1 yıl
O kiz seni istemiyordur oda görücü evlenmis sonucta sadece sen degil
- +1 yıl
@AhmettKaya pislikmisin
- +1 yıl
Su ahmezmt kaya niki kisiyi sikayet edin lütfen
- Soran+1 yıl
Haklısın o Ahmeti şikayet edelim lütfen çok rahatsız edici cevaplar yazıyor rahatsız oldum
- +1 yıl
Hesabı kapatıldı o şahsın farklı hesaplarla gelip duruyor.
Evlenirken aklın neredeydi sanki tabanca zoru ile evlendirdiler olaya bak kadını kücümsüyor birde ya egoist sünepee
30 Yorumla- +1 yıl
O Amerikan kızları sana bakmaz boşuna bir kaşara tutulup gideceksen mumla ararsın evdeki karını. Üniversite okumuşsun ama adam olamamışsıb
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Okudun diye ve varlıklısın diye onu hor görme bu düpedüz kibirdir madem istemiyorsun kendi denginden birini bul
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Yeteri kadar bilgili ve kültürlü bir insan olsaydın baban istiyor diye sevmediğin biriyle evlenmezdin. Dingil seni
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Durum dedigin gibiyse bosanmak en mantiklisi. Bu evlilik bastan hataymis zaten. Dedigin gibi okumus egitimli kendini gelistirmis birini nasil zorla evlendirmisler onu hic anlayamadim ama gecmis olsun ne diyeyim.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
seviyorum ama farklıyız diyip kenara atmaktansa bilgi birikimini paylaşabilir onu kendi ilgi alanlarına çekebilir sevdirebilir beraber ilerlerleyebilirsin seven illa ki yolunu bulur ama gerçekten ilgin yoksa bitir ikinize de vakit kaybı dengini bulman daha iyi olur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dış Güzellikten öte huyu güzelse bence aklına getirme bile böyle birşey. Günümüzde birçok güzel mevcutta neye yarıyor? Hepsi para hava peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sen kararını vermişsin bizim söyleyecek bir seyimiz olamaz...
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
eğitim dışında pek gelişmemissiniz daha kendi kararlarınızı bile alamıyorsunuz başkasının hayatını da mahvediyorsunuz
20 Yorumla - +1 yıl
Boşanmak sandığın kadar kolay olmayabilir evdeki hesabın çarşıya uymayabilir yani
00 Yorumla - +1 yıl
Niye evlenilir ki başkasının tavsiyesi üzerinee😃
100 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Onu sevmiyorsan ayrılın. Görücü usulü evlendiyseniz muhtemelen o da seni beğenmiyordur.
30 Yorumla Yabancı erkekler esmer ve minyon kadınlara bayılır. Boşanın. Kadıncağızı sevecek biri ülkemizden ya da yurt dışından elbette çıkar.
40 YorumlaBoşa okumuşsun kankam görücü usulü ise o kızda seni istemiyordur, beğenmiyordur zaten. Bu uygulamayı kullanıyorsun ve burda kızı küçümsüyorsun görse ne kadar üzülür kim bilir
10 YorumlaÇocuk yoksa ayrıl ama tazminat kapı kolu gibi girer ajjaajajjajajahahahhaha.
132 Yorumla- Soran+1 yıl
bildirim geliyordı şimdi baktım kavga etmeyin 😂
- Soran+1 yıl
@drapyt bu sohbetin sonu yatakta biter, çünkü en büyük aşklar kavgayla başlar 😂😂
- Soran+1 yıl
@drapyt sanki sonu aşkla bitecek gibi ümidini kesme 😂😂
- Soran+1 yıl
@drapyt adam istemiyor sevgilisi var da sanki kız istiyor gibi 😂😂
- Soran+1 yıl
@Xantio helal olsun sana bak işte şimdi gözüme girdin knk adamsın adam 😂
- Soran+1 yıl
@drapt sana da hayırlı geceler kardeşim
- +1 yıl
Cok zor kardeşim allah yardımcın olsun sakın çocuk yapma
00 Yorumla - +1 yıl
İstemıyorsan zorla evlilik olmaz.. o kıza da yazık açıkça konuş ayrıl
21 Yorumla- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun tecavüz ettim ne demek? Beğenmediğin istemediğin kadının koynuna zorla neden giriyorsun? Allah senin belanı versin bence!..
- +1 yıl
Reşit insansın, okumuşsunda.. İsteseydin evlenmezdin. Şimdi niye kızcağıza laf atıyorsun?
10 Yorumla - +1 yıl
Üfff iyi salla. Eğitim almışsın ama insan olamamıssın. Dememkki neymiş okumakla insan olunmuyor
10 Yorumla - +1 yıl
"Bidaha pişman olacağın şeyi yapma lan avel" diyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Ahlakın bozuk istersen oxford tab mezun ol.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Git arkana bakmadan görürsün ne oluyo
10 YorumlaKendini begenmis birisin. Ayril kurtulsun senden
60 Yorumla- +1 yıl
Yani çocuk yoksa ayrıl
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evlenirken aklın nerdeydi
20 Yorumla Sevmiyorsan ayril yazik olur yoksa sanda onada
30 Yorumla- +1 yıl
Kafana göre takıl diyorum
00 Yorumla Sevmiyorsan direkt ayrıl
00 Yorumla- +1 yıl
Boşan kank
00 Yorumla - +1 yıl